Emmys Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Ved Gothersgade. Dårlig oplevelse hos Emmys med deres sandwich. Det er de tørreste sandwich vi nogen sinde har smagt, vi har nødsaget til at smide med ud. Den dårlige oplevelse har IKKE noget med pe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Altså, når tingene går lidt galt, så er det at man virkelig opdager om det er en ordentlig service. Der er fløjen adskellige mails og sms imellem os pga. forskellige omstændigheder. Men hel fantas... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Har købt en zinkreol m. hjul. Køb, betaling og informerende service undervejs til varen ankommer fungerer upåklageligt. Eneste anke er, at hyldens materialeoverflade til min overraskelse ikke ser ud... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Det er første gang jeg har bestilt varer fra Emmys. Hjemmesiden er fin og overskuelig, men 2 af 3 varer levede alligevel ikke helt op til mine forventninger. I det ene tilfælde synes jeg måske teksten... Zobacz więcej

1. Projektant wnętrz

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Eksklusiv brugskunst- og livsstilsbutik med salg online af brugskunst. blandt andet brugskunst fra Bloomingville, Jeanne d'Arc living og Chic Antique. Brugskunst og livsstil på nettet...

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

87 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Nem og overskueligt

Oftest synes jeg, at brugskunst ting koster mange penge, men herinde synes jeg, at man får varene til en rimelig pris. Der skal jo nemlig være en lighed mellem prisen og varen, man køber!
Og så synes jeg, at hjemmesiden er bygget nem og overskueligt op, samt at mine varer kom forholdsvis hurtigt-

2 lutego 2009
Oceniono na 4 z 5

Udmærket

Var meget glad for sortimentet da jeg skulle finde nogle små gaver her til jul og Emmys havde lige hvad jeg skulle bruge. TAk for hurtig levering

7 stycznia 2009
Oceniono na 5 z 5

Super skøn service og dejlige produkter

Bestilte mandag eftermiddag/aften og har idag onsdag morgen allerede modtaget min pakke. Fandt nogle fede ting til en meget rimelig pris ! Og hvor fedt at man får sendt fragtfrit, når man køber for 300 kr. Det er virkeligt et stort plus.. andre steder skal man købe for langt mere, før det sendes gratis og så føler man, at besparelsen har ædt sig selv op i porto. Men ik her - sidder allerede og oser igen :-)

3 grudnia 2008

Usædvanlig god service

Jeg bestilte varen ca. kl 23:45 fredag aften. Lørdag ved middagstid fik jeg et 'track and trace' nr. Mandag havde jeg varen. Usædvanlig god service, endda med lidt ekstra i pakken.

1 grudnia 2008
Oceniono na 5 z 5

Supergod og venlig service og hurtig levering.

De bestilte varer kom efter få dage og alt var pakket utroligt pænt ind og det hele levede fuldt ud op til mine forventninger.
Udover det bestilte var der "puttet" lidt mundgodt i pakken - rigtig fint.
Jeg kan kun anbefale "Emmy.dk, og vil helt sikkert vende tilbage til denne side fremover.

24 listopada 2008
Oceniono na 5 z 5

Super fin og hurtig betjening

Der gik kun meget få dage fra jeg bestilte varene, til de blev leveret til min hoveddør. :-)
Og produkterne levede 100% op til beskrivelsen og min forventning. Dejligt med en lille ekstra overraskelse i pakken.
Og så er det jo bare super fornemt, at der sendes portofrit for køb over 300,-
Hjemmesiden har nu en fast plads under mine "favoritter".

20 listopada 2008
Oceniono na 5 z 5

utrolig fin betjening med lidt ekstra

Jeg bestilte varen søndag, og hørte fra Emmys samme dag, at pakken nu var sendt. Jeg modtog mine vare tirsdag. Det var utrolig hurtig betjening. Der var en lille ekstra gave med, hvor jeg blev ønsket god jul.
Det var dejligt!

Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig levering og varerne var præcis som angivet på hjemmesiden - dejligt. Skøn netbutik med en masse lækre varer, handler bestemt her igen.

Oceniono na 5 z 5

Dejligt at finde ting, som jeg tidligere kun har set på udenlandske hjemmesider.
Der var ret hurtig levering og en lille overraskelse i pakken. Tak for en god oplevelse

Emmys Internet butik får masser af plusser ++++++++++++

Tak for pakken, som blev bestilt i weekenden, og som allerede blev leveret onsdagen efter. Det var en fryd at lukke pakken op. Alt var pakket fint ind, og der var en personlig hilsen på fakturaen fra Janni og en lille opmærksom-hed. Jeg kan kun anbefale Emmys.
Og ikke at glemme synes jeg også, at det er rart, at der sendes fragtfrit, når man køber for over kr. 300,00. Det er også et stort plus. Mange hilsner Helle Jensen, Jyllinge

16 listopada 2008

Alletiders

Overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering - Flot service at varene kan leveres indpakket. Kan klart anbefale Emmys :-)

10 listopada 2008
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej