Et meget imødekommende og smilende personale. Nemt og hurtig at handle med. Personalet var meget opmærksom på, at køberen var tilpas under hele processen og stod altid klar, når selv de mærkeligste sp... Zobacz więcej
Jeg købte en Mercedes EQA hos Emmerske biler, de stod for at montere anhængertræk og tegne en tillægsforsikring hos Fragus, da jeg kom efter bilen var alt som aftalt. Min næste bil bliver helt sikk... Zobacz więcej
Købte min ønskede/aftalte bil den 17/1-2025 hvor den blev afhentet/udleveret hos forhandleren. Efterfølgende blev et par mindre ting fremsendt til min adresse uden udgift for mig, hvilket jeg også... Zobacz więcej
Havde en aftale ang bil køb, vi skulle ud og kigge og havde en aftale ang fremmøde og besigtigelse/ køretur i bilen, vi laver aftalen en onsdag og skal mødes med sælger fredag middag, får taget før fr... Zobacz więcej
- Salon samochodowy
- Warsztat samochodowy
- Leasing samochodów
- Dealer pojazdów mechanicznych
- Sprzedawca przyczep
Napisane przez firmę
Emmerske Biler er et firma med over 30 års drift på samme adresse i St. Emmerske lidt uden for Tønder. Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for salg af bil og trailer samt reparation af disse. Med ca. 70 biler på lager og som AutoMester værksted er vi altid klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have en ny flot bil eller have din nuværende bil eller trailer repareret. Hos os er et ord et ord – og vi stiler efter at behandle vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.
Emmerskevej 2, 6270, Tønder, Dania
- 74 72 52 24
- info@emmerske-biler.dk
- www.emmerske-biler.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice! De står til rådighed igennem hele handlen, både under og efter. Er man på udkig efter ny bil til gode priser, og samtidig være i trygge hænder. Er Emmerske Biler uden tvivl et godt bud!
God service og forståelse for kunde…
God service og forståelse for kunde ønsker.
Samlet set en god købsoplevelse.
Jeg var i kontakt Nikolaj, super service, flink ung mand og tager virkelig interesse i sine kunder
Vi er så glade for vores nye bil
Vi er så glade for vores nye bil! Top service, top sælgere og det bedste værksted!
Ikke sidste gang vi køber bil her! Tak for jer!
Troværdighed, tryghed og god service...
Mit forløb i at hente bil fra Tyskland hos Ilir foregik med manér. Jeg var konstant opdateret gennem hele processen, og alle spørgsmål jeg måtte have blev besvaret uden videre, og endda med godt humør. Ilir viste sig at være meget troværdig, og det sætter jeg pris på. Det er tydeligt at der er fokus på service hos Emmerske Biler, hvorfor jeg sender mine varmeste anbefalinger hertil.
Super service!
Lyttende, forstående, og professionelle
Jeg tog kontakt til Emmerske biler, da jeg var på udkig efter en BMW 118, af nyere årgang. Fra den dag, gik der ikke mange dage, før at de havde hentet en BMW 118’er lige som jeg ville have den. de lyttede nemlig til mig - forstod mig, og gik igang med arbejdet. Jeg var opdateret under hele processen. Kan kun give Emmerske biler, mine varmeste anbefalinger - professionelt arbejde, og gode mennesker. Thumbs up herfra :-)
Mine varmeste anbefalinger går til…
Mine varmeste anbefalinger går til Emmerske Biler og deres dygtige sælgere. Både Ilir og Almin yder Danmarks bedste service og er klar til at gå de ekstra meter for at imødekomme ens behov. Det er helt klart at jeg køber min næste bil hos Team Emmerske igen!
Fremragende service og venlige mennesker
Jeg havde et rigtig fint forløb med deres sælger Ilir ved køb af bil og de tog min gamle i bytte. Der viste sig at være nogle småting ved den jeg havde købt hos Emmerske, men det blev fikset uden problemer og oven i købet med super service og humør. Jeg kan helt sikkert anbefale Emmerske Biler. De er troværdige og leverer super god service.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse!
Jeg har købt min drøm af en hestetrailer ved Emmerske biler. Fra start til slut har det været det mest ukomplicerede forløb med en service man sjældent oplever mere. Jeg er mere end super tilfreds og vil til hver en tid anbefale Emmerske biler!
Aldrig køb bil her! Det snyd og bedrag.
Aldrig køb bil her. Hvis der kunne gives 0 stjerne eller for den sag minus så var det gjort..
Vi valgte med god tro at Emmerske Biler overtog vores gamle bil og vi dermed fik os en ny brugt bil hos dem i februar 20. Vi havde stiftet gæld i vores daværende bil og var blevet rigtig trætte af den. De tilbød at købe bilen af os, som gik til udbetalingen af den 'nye' bil. Vi kunne næsten ikke tro vores øre da vi længe havde været triste over vores situation med en bil der ikke tilpassede vores behov. Vi forklarer som krav til ny bil at det gerne må være en ordentlig familiebil..
Vi finder sammen en Ford mondeo som enlig passer til vores behov og økonomi. Der tilbydes en masse forsikringer med på motor og gearkasse. Alting lyder godt og vi er også glade for bilen de første 4 mdr. Der går bare ikke længe før bilen melder motorfejl, vi får det ordnet og får beskeden på at der også skal 4 nye dæk, bremser, skiver og klodser på. Det vi en del forbavset over, men da mekaniker viser os hvordan det står til, er det tydeligt at bilen ikke er gået igennem som planlagt, det med bilen har fået nye dæk osv er måske sandt. Men alt andet var galt. Den skulle spores, bremser, klodser og skiver var ikke monteret korrekt så alt var slidt skævt og ødelagt. Vi får da bilen ordnet men efter 2 mdr viser den igen motorfejl, bremser og hele svineriet er igen fuldstændigt ødelagt! Igen får vi lavet det, det sker ydeligere 2 gange mere hvor vi vælger en anden mekaniker til at se på bilen. Her kommer der mere frem om at motoren har fejl, nogle sensorer har fejl, hele undervognen er en stor fejl og jeg kunne forsætte.... Nu står vi så her et år efter køb af forden, vi har smidt flere tusinde kroner efter den bil og igen for 8 gang holder den på værksted! Men de samme fejl, mekaniker anbefaler vi kontakter Emmerske, men det ved vi udmærket godt at ikke nytter noget.. For det gjorde vi de første gange med ingen svar fra dem, efter et par mdr henvender jeg mig til dem over facebook, denne gang som en der vil købe en bil. Sjovt nok svarer de med det samme og fortæller at de gerne vil tage bilen i bytte for at vi finder en ny bil som er bedre til os. Sjovt nok når det bare aldrig at blive til noget, da de opdager hvilken bil de har med at gøre... Efter meget kontakt frem og tilbage aftaler vi med dem at, vi tager en tur til Tønder og får dem til at se på bilen, de konkludere samme fejl og mere til. De tilbyder nye dæk og ja det så det. Ingen af alle de forskringer dækker heller ikke selvom den jo i realiteten er dækket.. Men lige de her fejl fortæller de IKKE indgår i aftalen. Vi får en besked på at de IKKE har gjort noget galt selvom vores nuværende mekaniker tydeligt har udtrykket at vi er blevet godt og grundigt snydt. Vi kører derfra og 2 dage efter har vi gjort alt hvad de bedte os om at gøre med en aftale om at alting nok skulle blive godt igen men det er det ikke! ALT er kommet igen for anden gang efter vi besøgte dem..
SÅ HOLD JER LANGT VÆK HERFRA!
De sælger brugte biler ja, med skjulte fejl og mangler og er slet ikke til at tale med... Vi hænger på bilen i 2 år mere og har brugt bilen værdi på værkstedsregninger i bare det første år! Det er så hårdt for os at stå her .. Vi har brug for en ny bil men har ingen lyst til at have to billån, bare fordi de har snydt os.. Jeg har beviser på deres modarbejde og løgnagtige aftaler som i sidste ende bare var for at få os væk derfra igen og slippe..
Brug jeres penge et andet sted, gør virkelig jer selv den tjeneste..
Emmerske Biler - kan helt klart anbefales!
Jeg købte sidste år en 4 år gammel Skoda Octavia fra Emmerske Biler. Fra første dialog med ejeren, Ole, vidste jeg, at det bare skulle være hos dem, jeg købte bilen. Det er superærlige og hjælpsomme mennesker man får med at gøre. Har virkelig været glad for at have taget turen fra Nordsjælland til Sønderjylland og købt bilen her. Det bliver nok ikke sidste gang. På trods af den store afstand mellem os, har det ikke på noget tidspunkt været et problem, hvis der fx. har skulle ordnes noget på garantien - her har vi bare fundet en god løsning via et 3. værksted omkring mit område.
Tak for en god handle og fantastik…
Tak for en god handle og fantastik service.
Stor ros til jeres sælge team for den ærlighed og dygtig faglighed de lage i handlen.
Det eneste rigtige sted at handle…
Det eneste rigtige sted at handle biler, top service! 👌
Super serviceminded sted
Super serviceminded sted.
Man føler sig tryg og sikker i en god bilhandel.
Handlen gik måske liiiidt for hurtigt…
Handlen gik måske liiiidt for hurtigt og alt for uprofessionelt. Den brugte Suzuki Swift fra 2016, havde stadig masser af haglskader/buler på taget. Rengøring af bilen var IKKE godkendt, stadig beskidt mange steder. Misinformeret omkring syn af bilen.
Man var længe om at respondere tilbage, det er ikke ok, når man vælger en bilforhandler 200 km fra sin bopæl.
God købs oplevelse
Jeg handlede ENDELIG bil i 2019 hos Emmerske Biler, hvor jeg fik min drømme bil, en Seat Leon.
Dette efter forgæves og lang tids søgen her på Sjælland, hvor man som enlig kvinde, ikke bliver taget alvorligt. Ihvertfald ikke hos Seat i Holbæk, som jeg forgæves havde besøgt nogle gange. Men godt for mig, for den telefoniske kontakt med Ole fra Emmerske, gjorde udslaget. Jeg havde forinden oplevet flere forhandlere, der ikke ringede tilbage som lovet.
Ole holdt hvad han lovede, og svarede hurtigt tilbage på alle mine spørgsmål, så det var en tryg oplevelse, der endte med en tur fra Vestsjælland til Tønder.
Det jeg egentlig ville skrive var, at nu har jeg haft denne skønne bil i over et halvt år, og jeg er bare så glad for valget af bil og forhandler...
Kanon service
Fik solgt en Kia og købt en Peugeot 208 Blue hdi,
Fik en super service flinke mennesker handlet med Tobias mega flink ung mand. Kan desværre kun give 5 stjerner men der burde flyve mange flere deres vej
Jeg handlede en VW Touran med Ole og…
Jeg handlede en VW Touran med Ole og kan bestemt anbefale at handle her. Positiv oplevelse.
Service på højeste niveau!
Dog fik Emmerske biler ikke solgt en bil til mig i denne omgang.
MEN! Et kæmpe cadeau til Ole, som var helt igennem fantastisk og helt nede på jorden.
Jeg havde mange spørgsmål om bilen jeg prøvede, og Ole var mega skarp og fulgte op på alt!
Fuldstændig fantastisk!
Næste gang jeg skal handle bil, er Ole den første jeg kontakter, det er 100% sikkert!