Emmerske biler APS Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Et meget imødekommende og smilende personale. Nemt og hurtig at handle med. Personalet var meget opmærksom på, at køberen var tilpas under hele processen og stod altid klar, når selv de mærkeligste sp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en Mercedes EQA hos Emmerske biler, de stod for at montere anhængertræk og tegne en tillægsforsikring hos Fragus, da jeg kom efter bilen var alt som aftalt. Min næste bil bliver helt sikk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte min ønskede/aftalte bil den 17/1-2025 hvor den blev afhentet/udleveret hos forhandleren. Efterfølgende blev et par mindre ting fremsendt til min adresse uden udgift for mig, hvilket jeg også... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde en aftale ang bil køb, vi skulle ud og kigge og havde en aftale ang fremmøde og besigtigelse/ køretur i bilen, vi laver aftalen en onsdag og skal mødes med sælger fredag middag, får taget før fr... Zobacz więcej

1. Salon samochodowy
  2. Warsztat samochodowy
  3. Leasing samochodów
  4. Dealer pojazdów mechanicznych
  5. Sprzedawca przyczep

Napisane przez firmę

Emmerske Biler er et firma med over 30 års drift på samme adresse i St. Emmerske lidt uden for Tønder. Vi er et stærkt team med mange års erfaring inden for salg af bil og trailer samt reparation af disse. Med ca. 70 biler på lager og som AutoMester værksted er vi altid klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have en ny flot bil eller have din nuværende bil eller trailer repareret. Hos os er et ord et ord – og vi stiler efter at behandle vores kunder, som vi gerne selv vil behandles.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

123 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Pragtfuldt service!

Pragtfuldt service! Og så af en af de nye unge sælger, Jacob hed han vist nok!
Købte en VW Golf VII GTE i sidste måned. Forløbet med sælgeren var helt i top og han havde tingene i orden og de diverse papir der skulle underskrives skete i en vældig fart! Godt arbejde!
Vil helt klart anbefale Emmerske Biler til andre og ikke mindst vil jeg handle bil ved dem igen.

17 lutego 2022

De kontaktede mig

De kontaktede mig.
Da jeg havde en Vw Golf 7 GTE tilsalg.
Vi aftalte en pris og at den ikke kunne blive billigere.
Så kom en der hedder jacob der nede fra. Kigger og prøver den. Kørte fint. Men ja den havde lidt ridser her og der. Så han ville give 5000 kr mindre. Det gik jeg med til. Da jeg gerne ville have den solgt.
Der blev overført penge. Og de ville stå for en slutseddel fra bil forhandleren af.
Der kom ingen ting. Og jeg har skreven flere gange til ham “Jacob Rahbaek“ som var og hente den.
Men de fik aldrig sendt en slutseddel.
Så har stadigvæk ikke modtaget noget.
Så skrev jeg på deres Firma mail. Men heller intet svar!
Bilen ville jacob sikkert købe til sig selv og så, så det bedre ud. At det var et firma der købte den. Og nu har firmaet den ikke inde i deres regnskab måske.
Men har rykkede flere gange. Men intet hjælper. Så nu måtte jeg skrive her inde!

14 lutego 2022

Super service.

Vi købte en bil til en god/fair pris.
Desværre viste det sig senere, at der var lidt problemer med den. Dette blev løst, på bedste vis, helt professionel. Ingen bøvl, eller dårlige undskyldninger.
Handler helt sikkert her igen, hvis de har bilen vi søger næste gang, eller kan skaffe den.

23 listopada 2021
Oceniono na 2 z 5

Fed bil dårlig oplevelse

Fed bil dårlig oplevelse

Købte bil ved Emmerske, selve købet af bilen, var der ikke noget i vejen med, kompetent rådgivning.

Det sluttede dog skidt. Skidt, fordi jeg som køber, af den dyreste bil, jeg nogenside har købt. Jeg følte mig til besvær ved afhentning af bilen, og det virkede mest som om , de bare ville hjem. Min egen gennemgang af bilen resulterede i, at jeg fandt gammelt tøj i bagagerummet og gamle kvitteringer, heldigvis opdagede jeg måtten i bagagerummet ikke var der. Bilen var lovet ny poleret, dog blev jeg ikke lovet at jeg selv skulle gå bilen efter og fjerne rester af polerings middel. Små ting, men det som er værst, hvis det kan ske, hvad er der så mere? købet af ny bil ved en kompetent forhandler skal for mit vedkommende ikke efterlade mig med en usikkerhed. Som jeg desværre står tilbage.

3 lipca 2021

Kanon service👍👍👍👍

Har købt 2 biler af EMMERSKE biler inde for 1 måned. Kan kun anbefale dem. Super service holder deres aftaler og altid frisk på en god handel. Må indrømme at Ole Frisk lever op til sit navn😉. Endnu engang tak for begge handler.

5 maja 2021
Oceniono na 5 z 5

Bestilte en Tesla ved Ole og den kom…

Bestilte en Tesla ved Ole og den kom indenfor de uger han sagde og den var bestemt også lige så flot som han lovede

Fik også en fair byttepris for min den gamle bil

Jeg kan godt anbefale Emmerske biler bestemt god service

En anden super ting er hvis man køber en Tesla ved dem så kan de formidle en kanon god forsikring som ikke fås bedre til en super billig pris

17 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Vi har netop købt drømmebilen hos…

Vi har netop købt drømmebilen hos Emmerske Biler.
Vi handlede med Ole, han fik vores ønsker til bilen (ikke en bil de havde på lager) inden vi var ude af døren havde han fundet bilen, i den anden ende af landet.
4 dage senere fik vi vores drømmebil. Tak for en fantastisk service Ole og Team Emmerske biler
Vi kommer helt sikkert igen.

Mvh Troels

22 marca 2021

Meget tilfreds

Jeg har købt 5 biler hos emmerske biler, og oplevet god servive hver gang. Jeg er også glad kunde i service værkstedet.

16 lutego 2021

Ingen tillid

Man kan desværre ikke regne med at en aftale er en aftale.
Når man aftaler, at holde en bil indtil dagen er omme, er det vel sådan at kommer der nye eventuelle købere, må de afvente.
Pris osv. var forhandlet så det var udelukkende et spørgsmål om at holde den dagen ud.....
Desværre ikke tilfældet med Emmerske biler hvorfor jeg kun kan anbefale at man tænker sig rigtig godt om

14 lutego 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej