Elounge Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Den sidste stjerne mangler, fordi der var lidt forvirring vedrørende leveringstiden. Først fik jeg en mail med en dato, en til to dage senere kom der en mail med en ny leveringstid (hvilket er en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

eLounge har et stort udvalg af titler, både skøn og faglitteratur og der leveres altid som aftalt. God, hurtig og hjælpsom feedback på deres email kundeservice. Det er dog værd at undesøge om titlen k... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg har ikke haft den bedste oplevelse ved at handle med elounge denne gang. De sendte den forkerte bog og efter meget skriveri frem og tilbage sendte de den rigtige efter ikke mindre end 2 måneders v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte 2 bøger til julegave - bog nr. 2 havde forventet lev. tid få dage før jul, så jeg ønskede samlet levering. Fik mail fra eLounge om at jeg kunne splitte levering for levering af bøgerne i 2 f... Zobacz więcej

1. Księgarnia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

eLounge – billige bøger leveret til din dør! eLounge internet boghandel leverer romaner, fagbøger, studiebøger, rejsebøger, kogebøger, erhversbøger m.m. på både dansk, engelsk, tysk, spansk osv. Vi har over 3.000.000 gode og billige bøger.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

522 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Super!

Jeg har flere gange handlet både skønlitteratur og faglitteratur ved Elounge, ofte fordi bøgerne her har været billigere end andre steder på nettet. Alle gange har jeg modtaget min ordre 2-3 dage efter bestilling.

19 grudnia 2012
Oceniono na 2 z 5

Fejlleverance - to gange - tredje gang lykkens gang

Bestilte 10 ens bøger. Fik først 1 bog, men med en faktura om, at der skulle være leveret 10. Tog fat i kundeservice og fik en rigtig god service af Sophie. Hun tog fat i lageret, som fat de sidste 9 bøger. De blev herefter sendt, men modtag en ødelagt pakke, som var lukket i begge ender med postdanmark tape. Pakken indeholdte kun 8 bøger, så tog igen kontakt til Sophie, som igen tog fat i lageret. Jeg medsendte billeder af den ødelagte pakke og hvor man kunne se en halvåben pakke med kun 8 bøger.
Hun vendte endnu en gang tilbage, men lageret sagde alle 9 bøger var sendt, så hun sørgede for at bestille den sidste ekstra bog til mig og få den eftersendt. Så efter lang venten fik jeg endelig den sidste og 10. bog...

I alt kun 2 ud 5 stjerner, svarende til en dårlig oplevelse, men uden tegn på ond tro... Kundeservice kunne dog nemt få 5 stjerner, men deres lager får 1 stjerne..!

19 grudnia 2012

Hurtigt og troværdigt

E-lounge er hurtige og sikker i deres håndtering af mine bestillinger. Dette var ikke mit første køb hos E-lounge, og bestemt ikke mit sidste. Det er billigt og jeg er altid tilfreds med deres service. :)

18 grudnia 2012

Nemt og billigt...

Jeg handler tit gennem Elounge, både pensumbøger, kogebøger og "almindelige" bøger. Det er billigt, fordi der er gode rabatter og man optjener også procenter, som man kan bruge til at købe bøger med, hvis man optjener nok.

Jeg har kun én gang oplevet at en bog ikke var i orden og der sendte de en ny samt et mærke til at sende bogen tilbage. Den nye bog kom før returlabel'en, hvilket var rigtig fint, fordi man jo gerne vil læse i sin nye bog :-)

Jeg afhenter altid mine ordrer hos Riccos Kaffebar, fordi det er billigere, det ligger tæt på skolen og åbningstiderne er mere fleksibelt end hos et posthus. Alt i alt et godt sted!

18 grudnia 2012

Fin service

Jeg bestilte en specialbog, hvilket måske var derfor, leveringstiden var rigelig lang. Men prisen var god, og jeg var heldigvis i god tid.
Rigtig fin service og tilbagemelding fra Elounge - handler der gerne igen :)

13 grudnia 2012

Perfekt!

Jeg søgte efter en speciel bog på nettet som skal bruges til julegave. Hos Elounge kostede den kun det halve af hvad den kostede andre steder. Jeg frygtede det var en fejl, eller at bogen var i paperback, men bestilte den. 5 dage efter - ganske som lovet - blev den leveret i hardback. Intet at sætte fingeren på
God jul til Elounge

13 grudnia 2012

Nemt og hurtigt

Gode tilbud, udvalget ok. Ekspederingen helt i top, hurtig og præcis levering. Vælger gerne elounge igen frem for andre - hvis prisen også holder.

12 grudnia 2012

Super service!

Jeg har handlet med eLounge flere gange og altid været meget tilfreds! Billige bøger og levering, som lovet.

11 grudnia 2012
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej