Bardzo polecam! Spokojnie dałbym ******! Nie wiem jak, ale dotarł do akumulator, który nie pasował do mojego laptopa. Już się bałem, że będzie to droga przez mękę bo nie raz już mi się zdarzyło walczy... Zobacz więcej
Chciałbym bardzo podziękować firmie za bardzo szybkie zrealizowanie mojego zamówienia. Osoby pracujące jako support są bardzo miłe, pomocne i komunikatywne. Chciałbym podkreślić że support jest w róż... Zobacz więcej
Profesjonalna obsługa klienta od początku do końca zamówienia. Szybka i sprawna realizacja zamówienia (spakowanie i wysyłka). W razie opóźnień (które nie są z winy Firmy, bo są różne okoliczn... Zobacz więcej
- Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Dostawca części elektronicznych
Electropapa ist dein Online-Fachhändler für Zubehör, Ersatzteile und Verbrauchsmaterialien von Elektrogeräten und Elektronik. Wir machen Akkus, Filter oder auch Ersatzteile für Smartphones erschwinglich, ohne auf Qualität zu verzichten. Weiterhin schließen wir Lücken, wenn Originalersatzteile für bewährte Markengeräte nicht mehr lieferbar sind. Dabei sind wir sowohl Hersteller als auch Händler. Im Rahmen unseres Versandes aus dem eigenen Lager verzichten wir bewusst auf unnötige Umverpackungen, Zwischenhändler und Vertriebswege und geben den dadurch entstehenden Preisvorteil direkt an dich weiter.
Thormeyerstraße 1, 01877, Bischofswerda, Niemcy
- kundenzufriedenheit@electropapa.com
- www.electropapa.com
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Zamówiłem zamiennik akumulatora do…
Zamówiłem zamiennik akumulatora do laptopa , zapłaciłem i jakież było moje zdziwienie kiedy po kilkunastu dniach okazało , że paczka wyswzła ale została zwrócona do nadawcy bo do poprawnego kodu miasta nie potrafią wpisać tego miasta?
Ostrzegam wszystkich z daleka od tej firmy . Czekasz długo a potem masz kłopot z paczką . Teraz oczekuję natychmiast zwrot kasy . I już nigdy ja ani moi znajomi nie zrobią zakupu w takiej firmie.

Chiński kabel z Aliexpress
Chiński kabel z Aliexpress. Sklep twierdził że nie zapłaciłem i zwlekał z wysyłką 3dni kiedy obiecywał wysyłkę w dniu zakupu. Nie polecam nikomu. Jedna gwiazdka bo nie można dać mniej

Odpowiedź od Electropapa
Profesjonalna obsługa klienta od…
Profesjonalna obsługa klienta od początku do końca zamówienia.
Szybka i sprawna realizacja zamówienia (spakowanie i wysyłka).
W razie opóźnień (które nie są z winy Firmy, bo są różne okoliczności losowe), towarzyszą lub proponują alternatywne rozwiązania, do finalizacji zamówienia.
Jedynym słowem:
Polecam.
Szybka realizacja
Towar zgodny z opisem. Dostarczony mimo odległości bardzo szybko.
Moje pierwsze zamówienie poprzez stronę…
Moje pierwsze zamówienie poprzez stronę Internetową. Poszło sprawnie, czekam na dostawę.
Profesjonalna obsługa!
Dobry profesjonalny kontakt z obsługą i szybka wysyłka. Dzięki Electropapa mój komputer dostał nowy akumulator i nowe życie!
Po 16 dniach akumulatorek dotarł.
Po 16 dniach akumulatorek dotarł.
brak komunikacji z firmą

Odpowiedź od Electropapa
Cena i jakość ok. Obsługa klienta bardzo dobra.
Polecam sklep. Zamówiona bateria dotarła i jest OK. Kontakt bezproblemowy z firmą.

Recenzja EN-EL9a oraz EN-EL15c
Korzystałem z EN-EL9a zakupionych kilka miesięcy temu oraz EN-EL15c kilka tygodni temu. Jestem zadowolony z obu. Bardzo cieszę się, że trafiłem na ten sklep. Jakość odpowiada oryginalnej i efektywność pracy, tak jak w opisie produktu jest wykonany w dobrej jakości a używając aparatu do filmowania nie dałbym rady zakupić tylu oryginalnych baterii. Baterie dodatkowo mają zakrycie styków kiedy są poza sprzętem video więc też z tego korzystam.
Solidna firma - POLECAM
Solidna firma, bardzo dobry kontakt mailowy, towar zgodny z opisem wysłany szybko. POLECAM wszystkim.
Wszystko w największym porządku
Wszystko w największym porządku. W 100% polecam.
Niepelny profil zakupowy
Nie ma możliwości wyboru paczkomatu In-post. Nie mogłem złożyć zamówienia na fakturę

Odpowiedź od Electropapa
Kurier z inpostu nie dostarczył…
Kurier z inpostu nie dostarczył przesyłki a żona była cały dzień w mieszkaniu. Porażka

szybko i sprawnie.
Towar otrzymałam bardzo szybko.Dobrze…
Towar otrzymałam bardzo szybko.Dobrze zapakowany.Chodnik jest taki jak sobie życzyłam.Polecam serdecznie firmę.!
Zamówiłem zasilacz który nigdzie nie…
Zamówiłem zasilacz który nigdzie nie był dostępny i faktycznie w ciagu tygodnia był u mnie w domu zgodny z opisem ... natrafiłem na negatywne opinie w internecie jednak nie potwierdzę ich w moim przypadku wszystko przebiegło bezproblemowo Polecam