Bardzo polecam! Spokojnie dałbym ******! Nie wiem jak, ale dotarł do akumulator, który nie pasował do mojego laptopa. Już się bałem, że będzie to droga przez mękę bo nie raz już mi się zdarzyło walczy... Zobacz więcej
Korzystałem z EN-EL9a zakupionych kilka miesięcy temu oraz EN-EL15c kilka tygodni temu. Jestem zadowolony z obu. Bardzo cieszę się, że trafiłem na ten sklep. Jakość odpowiada oryginalnej i efektywność... Zobacz więcej
Profesjonalna obsługa klienta od początku do końca zamówienia. Szybka i sprawna realizacja zamówienia (spakowanie i wysyłka). W razie opóźnień (które nie są z winy Firmy, bo są różne okoliczn... Zobacz więcej
- Sklep z używanymi częściami zamiennymi i komponentami
- Sklep z komputerami i akcesoriami
- Dostawca części elektronicznych
Electropapa ist dein Online-Fachhändler für Zubehör, Ersatzteile und Verbrauchsmaterialien von Elektrogeräten und Elektronik. Wir machen Akkus, Filter oder auch Ersatzteile für Smartphones erschwinglich, ohne auf Qualität zu verzichten. Weiterhin schließen wir Lücken, wenn Originalersatzteile für bewährte Markengeräte nicht mehr lieferbar sind. Dabei sind wir sowohl Hersteller als auch Händler. Im Rahmen unseres Versandes aus dem eigenen Lager verzichten wir bewusst auf unnötige Umverpackungen, Zwischenhändler und Vertriebswege und geben den dadurch entstehenden Preisvorteil direkt an dich weiter.
Thormeyerstraße 1, 01877, Bischofswerda, Niemcy
- kundenzufriedenheit@electropapa.com
- www.electropapa.com
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ta strona to SCAM
Ta strona to SCAM. Nie posiadają przedmiotów, które niby znajdują się w magazynie, zrzucając winę na inpost. Jeżeli chcesz kupić przedmiot, który jest tylko w ich sklepie - na 99% go nie mają.

SCAM
Ta strona to zwykły SCAM. Sprzedają sprzęt którego nie mają na stanie potem nie można się doprosić o zwrot środków. Wysyłają niby przesyłkę po czym informują że paczka wróciła... skoro nie posiadają to co wysyłają... Nie polecam ! Warto poszukać kompetentnych sprzedających a nie kogoś kto nie ma pojęcia co ma na stanie i nie wie jak zwrócić koszty zakupu.

Odpowiedź od Electropapa
Sprzedają rzeczy których nie mają xd
Zamówiłam baterię do aparatu 06.09, według szacunków na stronie miała dojść do mnie 13.09. Codziennie sprawdzałam status śledzenia w InPost i każdego dnia wskazywał on że electropapa przygotowało moją paczkę, ale nigdy nie zaniosło jej do InPost….
13.09 dostałam email z informacją, że moje zamowienie zostało zwrócone. Zmarnowałam tydzień, a prawda jest taka, że po prostu nie mieli na stanie baterii, którą zamówiłam i zrobili szopkę z udawaniem wysyłki.
Zmarnowałam tylko czas, modlę się żeby zwrot pieniędzy przyszedł, nie tak jak paczka…

Negatyw
Negatyw. Firma niepoważna. Na prośbę o wystawienie fv pro formy odmowiła i rozłączyła rozmowę. Jako firma mam prawo kupić BEZ VAT , zwłaszcza jak firma jest w Niemczech.

Polecam sklep
Ta strona to scam
Zakupiłem baterię do słuchawek i wybrałem InPost jako dostawę. Paczka miała przyjść dzisiaj a nadal pisze gdy śledze paczkę "w trakcie przygotowania" jak dla mnie po tym jak odpisują na tej stronie na każdy zły komentarz, że InPost zgubił paczkę to dla mnie ta strona to zwykły scam

Odpowiedź od Electropapa
Dla wszystkich klientów którzy…
Dla wszystkich klientów którzy zamawiają w tej firmie ,proszę nie zamawiać .
Zapłaciłam za akumulator do odkurzacza Vileda ,żadnego odzewu ,zamowienie miało być wysłane w poniedziałek tylko nie wiem w którym roku .
Zamowienie złożone 19 Maja ,brak kontaktu ,brak przesyłki .

Odpowiedź od Electropapa
Paczka nie dostarczona, obsługa klienta fatalna
Zamówienie złożone 21.05, przesyłka do tej pory nie dostarczona, kiedy próbuję się skontaktować z obsługą klienta otrzymuję wciąż ta samą odpowiedź, że 'przesyłka jest w drodze do centrum dystrybucyjnego Inpost w Polsce', już 3ci raz ta sama odpowiedź!

Odpowiedź od Electropapa
Nie otrzymałam zamówionego produktu.
Nie otrzymałam zamówionego produktu.

Odpowiedź od Electropapa
Zamówiłem baterie do testera…
Zamówiłem baterie do testera diagnostycznego, zapłaciłem z góry bez zakładania konta. Na e-mail nie otrzymałem żadnej informacji o wysyłce czy o numerze zamówienia. Support napisał „o jakie zamówienie chodzi?”Proszę podać numer zamówienia. Ale jak skoro go nie otrzymałem?nie polecam. Prosze o kontakt w sprawie zwrotu pieniędzy lub wysyłka zamowienia
Kontakt: drapalukbartlomiej
@gmail.com

Brak wysyłki towaru przez 2 tygodnie
Brak wysyłki towaru przez 2 tygodnie. 12.04.2024 dokonalem zakupu, 27 kwietnia ani towaru, ani informacji od sklepu co sie dzieje. Na sklepie informacje o wysylce nastepnego dnia roboczego ale to chyba klamstwo jak widac

UWAGA
EDIT: ZAMÓWIŁEM AKUMULATOR WIĘC PRZESTAŃCIE KŁAMAĆ. electropapa_com/pl/akumulator-do-odkurzacza-zamiennik-viomi-pf071lle-2400-mah-25-2-v-li-ion-889001475
UWAGA! Wysłali nieprawidłową część i proszą, żeby odesłać ją na własny koszt - na niemiecki adres. Support nie czyta maili i wysyła automatyczne odpowiedzi. Można się naciąć, nie polecam!

Zamówiłam zasilacz
Zamówiłam zasilacz , który jak się okazało nie pasuje do ciśnieniomierza .Oczywiście odesłałam go na adres który widniał na kopercie . Jak się okazuje jest olbrzymi problem bo dostałam informację , ze powinien być odesłany do Niemiec .Czekam na zwrot pieniędzy których podejrzewam nie otrzymam .Same opłaty za odbiór i opłata za odesłanie dobija do kwoty zasilacza . Nigdy więcej nie zrobię w tym sklepie zakupów i odradzam wszystkim innym osobą .No moi znajomi na pewno w tym sklepie nie zrobią zakupów . ODRADZAM

Odpowiedź od Electropapa
Firma krzak w dupie mają klienta i tyle. Pierwszy i ostatni raz coś tam kupiłem.
Firma krzak

Odpowiedź od Electropapa
Błąd w informacjach na stronie
Zamówiłem baterię do robota Xiaomi 1C Mijia - na stronie było napisane że jest kompatybilna co okazało się nieprawdą. Sprzedający upiera się, że nie sprawdziłem oznaczenia baterii.
Sprawdźcie dwa razy, bo na stronie podają błędne informacje. Bateria zwrócona.

Odpowiedź od Electropapa
Chciałbym bardzo podziękować firmie za…
Chciałbym bardzo podziękować firmie za bardzo szybkie zrealizowanie mojego zamówienia. Osoby pracujące jako support są bardzo miłe, pomocne i komunikatywne. Chciałbym podkreślić że support jest w różnych językach, ja osobiście skorzystałem z polskiego, oraz niemieckiego. W obydwu przypadkach otrzymałem ekspresową odpowiedź za co jestem niezmiernie wdzięczny. Jeżeli będę w potrzebie zamówienia jakiejś części to jak najbardziej do Państwa wrócę. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam serdecznie.
Henryk Marciniak
od miesiaca proboje wywalczyc zwrot…
od miesiaca proboje wywalczyc zwrot baterii ktora przyszla nie sprawna, poza zla komunikacja ktora ogranicza sie do jednej wiadomosci na dzien i braku mozliwosci zadzwonenia, od 10 dni moja paczka lezy u nich i nie ma zadnej informacji zwrotnej. kpina nie firma

oszustwo
zamówiłem akumulator do kamery jvc przesyłki nie otrzymałem a transakcje opłaciłem zwrotu pieniędzy również nie dostałem. Z firmą nie ma kontaktu nie odpisują ani nie mają numeru telefonu. lepiej zastanowić się dwa razy przed skorzystaniem z ich sklepu

Zakupiony akumulator dobrej…
Zakupiony akumulator dobrej jakości.Szybka i sprawna wysyłka i pełne zadowolenie.serdecznie polecam