Elaby Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Väldigt duktiga och professionella killar som fixade våra elbekymmer. De visade och förklarade allt de gjorde och varför. Vi fick det också väldigt väl dokumenterat. De lämnade rent och snyggt efter s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag hade behöv av en elektriker lite akut för ett tag sedan och kom i kontakt med Elaby. Dom skickade en av sina elektriker nästa dag tror jag det blev. En trevlig kille kom och hjälpte mig med... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vid 23-tiden dog elen i delar av huset, bl.a. i kyl och frys medan andra delar gick på halvfart eller sporadiskt. Mellan kl. 24 och 02 hann en elektriker lokalisera felet (musbesök på en ingående fa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

ELABY EL&BYGG ÄR DET ABSOLUT SÄMSTA EL FÖRETAGET SOM FINNS. DE ÄR UPPBYGGT PÅ ATT LURA PERSONER , ATT BEGÅ BEDRÄGERI MOT PERSONER & ATT GÅ PÅ ÄLDRE PERSONER FÖR ATT DOM SKA TJÄNA PENGAR. HÅLL ER BORTA... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Elektryk

Napisane przez firmę

Elektriker och elektrikertjänster i Stockholm och Skåne Med lång erfarenhet och certifierade elektriker, är vi här för att hjälpa dig med alla dina elektriska behov. Vi strävar efter att säkerställa att ditt hem eller företag är säkert och pålitligt. Tveka inte att kontakta oss idag för en personlig konsultation. Certifierade elektriker Våra elektriker utför bara de arbeten de är certifierade för att utföra. För vår och din säkerhet.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 3% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 166

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Håll dig borta: Patetisk service med mycket mer kostnad och 3 gånger felaktig uppskattning

Jag har feedback om er tjänst...

Jag fick er tjänst gällande installation av Tesla-väggladdare (ej slutförd)

1. Er prisuppskattning är fullständigt patetisk.

2. Priset är extremt högt (även efter grön skatt)

3. Ni bör vara transparenta innan ni påbörjar ert arbete eftersom jag har gett er fullständig information tillsammans med bilder på platsen där installationen behövde göras....

Jag bokade bara installationen av Tesla-laddaren (som jag redan köpt). Det är bara installation. Er tekniker kom och sa att vi inte hade tagit med kablarna till installationen, vi måste gå tillbaka och köpa dem!!!! (kan vara ett missförstånd, men tidskrävande och ökning per timme)

De arbetade i 2 timmar för att ta bort trädäcket som visas på bilden. Inget annat har gjorts.

Efter uppskattning säger ni (på plats)

1. 1585 kr (2 timmar) (1:a dagen) (inkluderar RUT/ROOT)
2. 7000 kr (2:a dagen tillsammans med extra material t.ex. kabel, strömbrytare, kabelskydd) (Väggladdaren är min) (Allt detta var inte uppskattning)!!!!!!!

Ni bör veta att det finns många företag på marknaden som erbjuder installation (inkluderar även laddare) med en avgift på endast 5000 kr (ingen extra kostnad för kabel upp till 10 meter).

Inte ens ert system har skickat någon faktura efter att ha betalat 1585 kr.

En av mina vänner talade väl om ert företag så jag kontaktade er för installation... men jag hade en mycket patetisk och fantastisk upplevelse.

FYI, min installation är gjord med Chargefy och de sa att även borttagningen av trädäcket skulle ha gjorts utan extra kostnad... Och allt detta kostar bara 2300 kr!!!!

Order 5783

Samma dag skickade ni en länk för betalning, men hittills har jag inte fått någon faktura med de avgifter ni debiterat.

De skickade min faktura till ett inkassobolag, där jag ska bestrida den och sedan får vi se om de stämmer mig i domstol, där jag kan bevisa att de har bedrägerat.

7 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Ibrahim kom snabbt inom 1 timme efter…

Ibrahim kom snabbt inom 1 timme efter att vi ringt
Han lagade felet på vår diskbänksbelysning.
Han gjorde ett trevligt och professionellt intryck.
Ibrahim informerade oss om felet så att vi förstod hur det uppstått

Anders o Barbro Lundborg
Ringvägen 70
118 61 Stockholm

7 stycznia 2026

Hotar, Bedrar och Luras.

Dom utförde jobb som jag flera dagar innan hade meddelat att jag inte ville att dom skulle göra. Jag tog ledigt från jobbet för att vara med på plats och beskrev för elektrikern att jag inte ville att han skulle utföra jobbet. När jag åker därifrån utför han jobbet i alla fall och skickar faktura på ordern! Jag ringer honom och frågar varför han utfört jobbet trots att jag sagt NEJ! Han ljuger och säger att Vattenfall har krav på att han utför jobbet. Jag ringer och kollar med Vattenfall och dom har inga sådana krav. Jag ringer tillbaka till elektrikerns chef och han har nu lagt till 1 timme på fakturan på ett jobb jag sagt att dom inte ska utföra. Han utpressar mig och säger att jag behöver betala innan elektrikern åker därifrån. Om jag drar ut mer på tiden så kommer han lägga på fler timma på fakturan. Kommunikationen inom Elaby funkar inte. När elektrikern kommer ut till min byggarbetsplats och märker att det inte finns något för honom att göra så väntar han tills jag har åkt därifrån och så utför han ett jobb som inte behövs bara för att kunna ta betalt för att han är där. Elabys chefs agerande är helt oacceptabelt. Att utpressa kunder med att hota med att debitera extra timmar om hen inte betalar. Jag har anmält Elaby till ALMÄNNA REKLAMATIONS NÄMDEN och fått rätt. Dom var tvungna att betala tillbaka en 1/3 av fakturan. Jag bryr mig inte om pengarna. Jag vill VARNA fler från att anlita den här lurenderjar firman.

20 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Från första kontakt till genomfört…

Från första kontakt till genomfört arbete sköttes allt på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Ett stort tack och en eloge till Robin, som skötte bokningen, och till Rodin, som utförde arbetet på ett mycket tillfredsställande vis.

Vi kommer definitivt att anlita er igen och kan varmt rekommendera er!

Robin och Rodin vilka stjärnor ni är, tack!

8 grudnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Lätt beställning snabb service - men kunde vara mer praktiskt för hantverkaren.

Det var enkelt att beställa och man fick snabbt en elektriker på plats trots att det inte var akut. Varför det inte blir topp-betyg: elektrikern behövde springa och hämta verktyg från bilen stup i kvarten vilket förlängde tiden och var ganska jobbigt för elektrikern. Varför inte satsa på en verktygsvagn/-system så elektrikern kan ta med sig utrustning direkt till objektet! Som kund skulle jag uppskatta att prylar inte tappas på parketten då hantverkaren har händerna fulla med prylar i brist på rätt verktygsvagn/-system.

28 listopada 2025

Noggrann och proffsig

Svarade snabbt och kunde komma redan nästa dag. Ibrahim var jättetrevlig och professionell. Han kunde snabbt bedöma vad felen var. Förklarade vad han skulle göra och var väldigt noggrann. Jag är supernöjd!

25 listopada 2025

Installation av dimmer

Vi har fått en dimmer installerad och är väldigt nöjda med resultatet. Det var lätt att boka och arbetet gjordes snabbt, snyggt och med stor omsorg. Vi kommer gärna att höra av oss nästa gång vi behöver hjälp.

25 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej