Banner for 24 Center Sverige AB

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Superförmedling! Behövde rörmokare. 24 Center svarade fort på min förfrågan. Mycket trevligt bemötande - och proffsigt! Fick sen hjälp av deras samarbetspartner Sockens VVS - de var så bra! Kan var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mycket positiv! 24 Center lämnade inte kunden ensam utan hade fortlöpande kontakt. Hantverkaren utförde arbetet till största belåtenhet och hade ett trevligt sätt! Rekommenderar er! / Tony Jarl

Oceniono na 4 z 5

I den akuta situationen tog det tyvärr alldeles för lång tid innan vattenläckaget stoppades, vilket gjorde allt ännu mer stressande. Men när åtgärden väl kom igång upplevde jag att arbetet utfördes på... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Extremt dyrt för tjänsten. De kom ut på måndagen för att fixa ett stop och slutade på 7000kr - helt galet. De fakturera mig för 100 plasthandaskar och tyckte det var helt rimligt. Antaglien är de dåli... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Ślusarz
  6. Hydraulik

Informacje o 24 Center Sverige AB

Napisane przez firmę

24 Center - Snabb hjälp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal räcker. 24/7

Ett samtal räcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs på plats som avtalat: mer än 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjälp?

Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 15 minuter.

020 74 24 70

Hjälp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center är en jourcentral inom fastighetsteknik, där vi alltid vet vilka av proffsen som kan vara på plats snabbast. Vi vill lösa byggnadstekniska problem snabbt och pålitligt, när som helst och var som helst. Vi vidarebefordrar uppdraget till våra lokala partners som utför arbetet från början till slut på dina villkor.

Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!

Dane kontaktowe

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Mycket positiv

Tony Jarl

Oceniono na 3 z 5

Väl dyrt tycker jag men …

Väl dyrt tycker jag men …

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme. 🔐 Vi förstår att priset kan upplevas högt och uppskattar att du delar din synpunkt.

Samtidigt är vi glada att du valde oss och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver. Registrera dig gärna via mejlet du fått, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning.

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling, bra leverantör kopplad till tjänsten, över halva priset mot andra offerter jag tog in.

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du fick snabb återkoppling och att vår VVS-partner i Stockholm levde upp till förväntningarna, extra kul att vi kunde hjälpa till till ett bättre pris än andra alternativ.

Oceniono na 5 z 5

Snabbt omhändertagande och kunnig och…

Snabbt omhändertagande och kunnig och trevlig reparatör!

22 kwietnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du fick snabb hjälp och en kunnig och trevlig reparatör i Karlskrona.

Vill du ha bättre pris nästa gång, registrera dig via mejlet du fått och få 10 % rabatt på arbetstimmar.

//Vi på 24 Center

Oceniono na 1 z 5

Arroganta förlorare

De här killarna är ett skämt. De svarade aldrig med en lösning trots att de lovade att ta hand om min förfrågan. Tidsslöseri. Inte ens värt en stjärna.

6 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att du fått den här upplevelsen, det är inte så det ska fungera.

Utan ärendenummer är det svårt för oss att se exakt vad som hänt i ditt fall, men vi vill gärna undersöka detta närmare och förstå varför du inte fick den återkoppling som utlovats.

Hör gärna av dig till oss så att vi kan titta på ärendet och säkerställa att det hanteras på rätt sätt.

Oceniono na 2 z 5

Ingenting hände efter e n utlovad snabb…

Ingenting hände efter e n utlovad snabb kontakt!

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du inte blev kontaktad som utlovat, det är inte den nivå vi vill hålla.

Vi vill gärna förstå vad som hänt i just ditt ärende och se till att det följs upp korrekt. Hör gärna av dig till oss så att vi kan ta detta vidare och säkerställa att du får den hjälp du behöver.

Superförmedling

Fick sen hjälp av deras samarbetspartner Sockens VVS - de var så bra!
Kan varmt rekommendera 24 Center!

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Stort tack för din rekommendation! ⭐ Riktigt kul att höra att både vår service och Sockens VVS levererade på topp.

Du är alltid välkommen tillbaka, och vi ser självklart till att koppla in samma duktiga partner igen vid behov. Behöver du hjälp inom el, låssmed eller spolbil framöver löser vi det lika smidigt.

Snabbt gehör

Det gick snabbt att få kontakt med en elfirma - den bästa

18 kwietnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! ⚡ Härligt att höra att du fick kontakt snabbt och att det blev rätt elfirma direkt.

Registrera dig gärna via mejlet du fått så får du 10 % rabatt på arbetstimmar nästa gång.

Oceniono na 1 z 5

Lurad med pris på lås dubblerade priset

Lurad med pris på lås dubblerade priset

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du känner så kring priset för arbetet i Märsta.

Vi vill förtydliga att vi inte dubblerar priser, men vi har generellt en annan prisbild än att köpa ett lås direkt i butik. När du anlitar oss ingår både installation samt garanti, där både vi och låssmeden i Märsta ansvarar för arbetet och produkten. Skulle något problem uppstå som inte beror på yttre påverkan står vi för att åtgärda det utan extra kostnad.

Vi förstår samtidigt att det kan upplevas som en högre kostnad och tar med oss din feedback.

Oceniono na 3 z 5

Problemet blev inte löst

Problemet blev inte löst. Montöten var mycket bra men kameran räckte inte ända ut till stammen. Killen kontaktade Mälarenergi, för att få reda på var stammen går, som sedan själva ville ta över.

11 kwietnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för din feedback. 🚐 Vi är glada att höra att du upplevde montören som bra, men beklagar att problemet inte kunde lösas fullt ut vid tillfället.

I vissa fall, som här, kan det krävas vidare åtgärder eller att andra aktörer som exempelvis Mälarenergi behöver ta över, vilket kan ligga utanför vad en spolbil kan hantera på plats.

Vi uppskattar att du delar din upplevelse, det hjälper oss att bli tydligare kring vad som ingår i tjänsten och vad som kan kräva vidare insatser.

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad bra att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande hela vägen.

Glöm inte att registrera dig för vårt lojalitetsprogram via mejlet du fått, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar nästa gång.

Kanon bra

Kanon bra, trevligt bemötande.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Stort tack! 😊 Kul att höra att du är nöjd och att allt fungerade smidigt från start till klart jobb.

Vi hjälper dig gärna igen nästa gång något dyker upp.

Oceniono na 4 z 5

Snabbt jobbat av en duktig elektriker

Snabbt jobbat av en duktig elektriker. Priset blev dock ett par tusen mer än vad vi beräknat.

10 kwietnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för din feedback! ⚡ Vad bra att höra att du fick hjälp av en duktig elektriker i Åre och att arbetet utfördes snabbt.

Vi förstår samtidigt att priset kan skilja sig från uppskattningen. På mindre orter blir körsträckor ofta längre och tillgängligheten mer begränsad, men vårt fokus är alltid att kunna leverera snabb och pålitlig hjälp med erfarna elektriker.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss nästa gång du behöver hjälp, oavsett om det gäller el, VVS, låssmed eller spolbil.

//Vi på 24 Center

Snabb och professionell service

Snabb och professionell service. De skickade Petter från Sockens som kom snabbt ochfixade läckan.

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad bra att höra att Petter från Sockens kunde vara på plats snabbt och lösa problemet direkt.

Du är alltid välkommen tillbaka till oss, vi ser till att rätt person kommer ut igen när det behövs.

Björn pålsson

Björn pålsson , låssmed var duktig, och jobbade fint.

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

ack för ditt omdöme! 🔐 Vad roligt att höra att Björn gjorde ett bra jobb och att du är nöjd med resultatet.

Behöver du hjälp igen, oavsett om det gäller lås, VVS eller el, så löser vi det snabbt.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent elektriker som förstod behovet

Snabb bokning.

Kompetent elektriker som förstod mitt behov.

Vad mer kan man begära?

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fantastiska omdöme! ⚡ Vad roligt att höra att vår elektriker i Tullinge kunde förstå ditt behov och leverera en smidig och snabb lösning. Precis så vill vi att det ska fungera.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss när behov uppstår.

Kenny på All El är otroligt hjälpsam

Kenny på All el är otroligt hjälpsam, proffsig och transparent - vilket uppskattas som kund när man beställer jobb man inte kan något om. Finns inget alternativ till att vända sig någon annanstans framöver 🙏

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Stort tack för ditt fina omdöme! ⚡ Vad roligt att höra att du är så nöjd med Kenny på All El och att du uppskattade både transparensen och bemötandet.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till 24 Center, och vi ser självklart till att skicka ut All El igen när behovet uppstår. Behöver du hjälp med annat framöver, som VVS, spolbil eller låssmed, så finns vi här.

Det gick snabbt

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt omdöme! ⚡ Vad bra att höra att du fick snabb hjälp av vår elektriker i Kalix när du behövde det.

Jätte bra Service

Jätte bra Service

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 💧 Vad roligt att höra att du upplevde servicen som riktigt bra från vår VVS-service i Göteborg.

Registrera dig gärna via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram, då får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning. Vi hjälper dig gärna igen framöver.

Toppen!

Trevlig personal och snabb hjälp!

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för ditt fina omdöme! 🚐 Vad härligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande från vårt spolbilsteam i Göteborg.

Ett tips är att registrera dig via mejlet du fått för vårt lojalitetsprogram så får du 10 % rabatt på arbetstimmar vid nästa beställning.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej