Banner for 24 Center Sverige AB

2026
Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

En genuin vilja att hjälpa. Jag talade om mitt ärende, en rinnande toalett och andra önskemål i samband med detta. Samma förmiddag hörde deras entreprenör av sig och skulle komma mellan 09.00-... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jag blev mycket väl bemött vid uppringningen från Knivsta ❣️och även av elektrikern Andreas som kom och hjälpte mig med byte av kontakt i väggen , skruvade fast en som glappade, och läste av 20 amper.... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Fick offert på installation av toalettstol och det lät rimligt, så jag anlitade dem. Det blev flera tusenlappar dyrare än offerten pga oseriös montör som påstod att allt stod rätt till trots att han... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Fick kontakt med den koordinerade tjänsten direkt. Bra information om villkoren inklusive kostnaden för tjänsten. Sedan blev jag nästan omedelbart uppringd av en ledig elektriker som kunde komma direk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Ślusarz
  6. Usługi szklarskie

O 24 Center Sverige AB

Napisane przez firmę

24 Center - Snabb hjälp med VVS, El, Lås, Glas och Avlopp Dygnet runt - Ett samtal räcker. 24/7

Ett samtal räcker

• Vi besvarar ditt samtal omedelbart 24/7/365
  • Proffs på plats som avtalat: mer än 55 000 slutförda jobb
  • Kundnöjdhet undersökt, 91 % av kunderna rekommenderar

Akut hjälp?

Är situationen kritisk eller är schemat späckat? Från oss kan du i bästa fall få ett proffs till platsen på upp till 30 minuter.

020 74 24 70

Hjälp vid behov

Frustrerar det dig att installatörerna du kontaktar inte kan göra det arbete du vill? Från 24 Center kan du få personen på plats precis när du vill.

Boka besök

Om oss

24 Center är din partner inom VVS-, el-, lås-, glas-, kyl- och avloppstjänster, där du alltid får hjälp snabbt på plats. Vi vill lösa tekniska problem i fastigheter snabbt och pålitligt – oavsett tid och plats. Ett samtal räcker.

Vi erbjuder tjänster inom VVS, el, låsservice, glasarbeten, kylteknik samt avloppsrensning, högtrycksspolning och slamsugning. Vi är verksamma i hela Sverige.

Vårt innovativa och unika servicekoncept gör att vi kan förebygga skador redan under telefonsamtalet och snabbt skicka ut den installatör som kan vara på plats först. Med 24 Centers unika tjänst får du alltid hjälp av en lokal och kvalificerad expert. Vi är dock inte en traditionell förmedlingstjänst – Vi tar fullt ansvar för hela arbetet från början till slut.

Du får ett proffs på plats när du vill. För att få hjälp ska vara lätt!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Napisz recenzję

10 av 10

Duktig pojke.

Tack för toppbetyget!

Roligt att elektrikern i Bodafors gjorde ett så bra intryck. 😊

Oceniono na 5 z 5

Redan från början när jag ringde om…

Redan från början när jag ringde om vårt problem, fick jag en bra kontakt, vi gick igenom de problem jag hade med brunnen och fick de svar jag undrade över. När då personalen som skulle genomföra projektet kom enligt utlovad tid, jobbade de proffsigt. Problemet fixades och vi gick igenom hur man skulle förhindra problem i framtiden.

15 sierpnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för dina fina och utförliga ord!

Redan från det första samtalet fick du tydliga svar på dina frågor om brunnen, och att personalen sedan kom enligt utlovad tid och jobbade proffsigt är precis den helhet vi vill leverera. Extra bra att ni även gick igenom hur ni kan förebygga problemet framöver. 🙌

Servicen

Snabb och bra service bra utfört arbete

7 sierpnia 2026

Tack för ditt omdöme! 😊

Snabb och bra service är precis vad vi vill leverera när du behöver en elektriker i Sundbyberg. Behöver du hjälp igen finns vi här, oavsett vilken hantverkstjänst det gäller.

Tack för omdömet!

Snabb respons och skickliga hantverkare är precis den kombination vi strävar efter när du bokar en VVS-firma hos oss i Västerås. 🔧

Smidigt

Smidigt. Enkelt från början till slut. Supernöjd!

13 sierpnia 2026

Tack för de fina orden!

Smidigt och enkelt från början till slut är precis vad vi vill att kontakten med en elektriker i Norrköping ska kännas som. 😊

Snabbt och smidigt

Det var snabbt, och smidigt. Jag uppskattade hur lätt allt blev från första kontakt till betalning.

Tack för ditt omdöme! 👍

Att hela resan, från första kontakt till betalning, känns lätt och smidig är precis vad vi strävar efter för dig som kund i Karlstad. Behöver du hjälp igen finns vi här, oavsett om det gäller VVS, el, låssmed, spolbil eller någon annan hantverkstjänst.

Varma hälsningar

Kolla säkring

Kolla säkring

Tack för ditt omdöme! ⚡

Roligt att du fick hjälp med säkringen och att det gick smidigt. Glöm inte att registrera dig i mejlet du fått från oss för att ta del av vårt Loyalty-program och få rabatt nästa gång du bokar en av våra hantverkstjänster.

Bra o snabb arbete

4 sierpnia 2026

Tack för omdömet! 🔑

Bra och snabbt utfört arbete är precis vad vi vill leverera när du behöver en låssmed i Gävle. Vi finns här igen om du skulle behöva hjälp med något annat framöver, oavsett vilken hantverkstjänst det gäller.

Bra kundtjänst

Bra kundtjänst

5 sierpnia 2026

Tack för ditt omdöme! 🙌

Roligt att höra att kundtjänsten kändes bra när du behövde spolbilshjälp i Umeå. Glöm inte att registrera dig i mejlet du fått från oss för att ta del av vårt Loyalty-program och få rabatt nästa gång du bokar en av våra hantverkstjänster.

Oceniono na 5 z 5

Snabb kontakt och professionellt arbete…

Snabb kontakt och professionellt arbete (och tålamod med pratglad dotter i hemmet)
Tusen tack 🙂

12 sierpnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för de fina orden, och tusen tack själva! 😊

Snabb kontakt och professionellt arbete är precis vad vi vill leverera, och det värmer extra att elektrikern i Södertälje tog sig tid för en pratglad liten hjälpreda också. Glöm inte att registrera dig i mejlet du fått från oss för att ta del av vårt Loyalty-program och få rabatt nästa gång du bokar hos oss.

Snabbt o professionellt.

11 sierpnia 2026

Tack för omdömet! 🚿

Snabbt och professionellt är precis den kombination vi strävar efter när du behöver en spolbil i Mölnlycke. Behöver du hjälp igen finns vi här, oavsett vilken hantverkstjänst det gäller.

Oceniono na 1 z 5

Ocker. Tar dubbelt betalt!

Detta pappersföretag tar dubbelt betalt mot vad arbetet i själva verket kostar, dvs vad företaget som utför jobbet tar om man kontaktar dem direkt.
Jag behövde spolning av avlopp. En hantverkare med en bil kom o spolade. Är anlitad av 24 Center som sen fakturerar kund.
Arbetet tog 30 minuter från ankomst till arbetet var klart. Enligt detta företag skulle priset landat på ca 2000kr med rotavdrag. Servicebil ingår i arbetspriset.För detta arbete fakturerar 24 Center för 2 timmars arbete (3980kr) och dessutom för bilen (1190kr). Med rotavdrag blir detta totalt 3976kr, dvs det dubbla!!!
Anlite aldrig detta konsultföretag utan kontakta företag som själva utför jobbet.

12 sierpnia 2026
Opinia niezależna

Bra service

Bra service och snabb återkoppling.
Tydlig info. om pris och villkor.

11 sierpnia 2026

Tack för ditt omdöme!

Bra service, snabb återkoppling och tydlig information om pris och villkor är precis vad vi vill att du ska uppleva när du bokar en VVS-firma hos oss i Ronneby. Vi finns här igen om du behöver hjälp med någon annan hantverkstjänst.

Oceniono na 1 z 5

De ville ha flera tusen i betalning för…

De ville ha flera tusen i betalning för att komma ut och titta på vad som ska göras.

1 sierpnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig.

Vi tar alltid betalt för den arbetstid som läggs ner, det gäller även vid ett första besök på plats. Våra hantverkare ska ha betalt för den tid de lägger ner, precis som i de flesta andra branscher, och kostnaden för besöket kommuniceras alltid i förväg innan något bokas.

I ditt fall valde du själv att avboka uppdraget när du fick veta kostnaden.

Oceniono na 2 z 5

Aldrig mer

Aldrig mer! Ert bemötande var helt okej men priset! Att ni tar 2000 kr i grundavgift då själva jobbet inte tog mer än en kvart är ruskigt. Bytet av en nippel i vattenkranen gick nu på 2900 kr!

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du hör av dig.

Priset för uppdraget kommuniceras alltid redan vid det första samtalet och bekräftas därefter skriftligt i orderbekräftelsen innan arbetet påbörjas. Det är något du som kund alltid godkänner i förväg, och vi har inte fått några invändningar från dig kring priset innan arbetet utfördes.

Vad gäller själva jobbet fick du en av våra mest kunniga rörmokare i Luleå, och vi jobbar alltid snabbt för att du ska slippa lång väntetid när du behöver hjälp.

Hör du av dig till oss om du vill gå igenom prisbilden i detalj.

Bra service

Snabbt jobbat, service inriktat.

1 sierpnia 2026

Tack för ditt omdöme! 🔧

Snabbt och serviceinriktat är precis den kombination vi strävar efter varje gång du bokar en VVS-firma hos oss i Växjö. Vi finns här igen om du behöver hjälp, oavsett vilken hantverkstjänst det gäller.

Oceniono na 1 z 5

Kommer i kontakt med kundtjänst som…

Kommer i kontakt med kundtjänst som skyndsamt inhämtar info inför arbetet, men när det väl var dags att bli kontaktad av elektrikern så dog det ut bara, inga samtal eller annat, och efter ca 10 dagar fick jag ringa in och klaga över hur oprofessionellt detta behandlas, och självklart fick jag leta upp en elektriker själv. Jätte besviken över tiden som spillts.

31 lipca 2026

Odpowiedź od 24 Center Sverige AB

Tack för att du berättar om detta.

Det är tråkigt att läsa, och det är inte den tjänst vi vill stå för. Att kontakten dör ut efter en bra start, och att du sedan behöver ringa in själv efter tio dagar för att få något att hända, är inte hur vi vill att det ska fungera. Vi ber om ursäkt för den tid som gått förlorad och det oprofessionella bemötandet du beskriver.

Hör du av dig till oss så tittar vi gärna vidare på vad som gick fel i ditt ärende.

Mvh,

Oceniono na 5 z 5

Den var bra och proffsigt utförd.

Den var bra och proffsigt utförd.

25 lipca 2026

Tack för omdömet! 👍

Bra och proffsigt utfört arbete är precis vad vi vill leverera när du behöver en spolbil i Flen.

Varma hälsningar

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej