EL24 Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Alt tip top fra først til sidst: - Billigste pris - Fin telefonbetjening ved ordreafgivelse - Fantastisk serviceminded vognmand: Jeg har en lang indkørsel op til mit hus, men istedet fo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Besluttede at købe det køleskab, vi havde fundet på nettet, fra den billigste udbyder. Ringede og fik lidt god og både objektiv information fra den søde pige, somsvarede telefonen, og som overbevis... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

"Bestil inden 12:30 og du har varen imorgen" "Denne vare står på eget lager" Jeg bestiller tirsdag formiddag. Får besked onsdag at den bliver leveret fredag !!! Henvender mig skriftligt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

El24 kan stærkt anbefales. Fandt min vare billigst her med den bedste garanti oveni. Og varen blev leveret lige til døren uden merpris. Samtidig god kontakt til fragtmand før levering. Næste bes... Zobacz więcej

1. Elektronika i technologia

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Få de bedste priser på hårde hvidevarer!! Vi leverer gratis lige til døren i hele Danmark, og hjælper dig også gerne med indbæring, montering og evt. bortskaffelse af gamle hvidevarer. Kontakt en af vore dygtige danske medarbejdere i dag, hvis du har brug for hjælp til køb af dine nye hvidevarer. NYHED: Køb i dag, og betal først 14 dage efter du har modtaget dine hvidevarer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk god handel og levering

Det nye køleskab skabte glæde i der lille hjem. Det blev leveret med smil og tilykke fra en herlig transportchauffør.
Handlen gik rigtig let og smertefrit og det er ikke sidste gang jeg køber noget hos EL24

28 sierpnia 2012
Oceniono na 4 z 5

Nemt, hurtigt og billigt

Dejligt nemt og problemfrit - dog kunne det være dejligt om der var nogle flere filtermuligheder på hjemmesiden, så man fx kan søge på bredde :)

Oceniono na 2 z 5

Klik det rigtige sted, eller tab din ekstra garanti!

El24 reklamerer med 2 års ekstra garanti, meeen - pas på.
Prøv følgende. Gå ind på El24 og søg en vare frem via søgefeltet og læg den direkte i kurven. Du får nu varen og TROR selvfølgelig at den har den ekstra garanti der reklameres med alle steder på deres website (min bestilling skete inden løftet om ekstra garanti udløb, men tilbuddet forlænges tilsyneladende jævnligt).
Fjern nu varen fra kurven og find den samme vare igen. Tryk nu "Mere Info" på varen og køb den igen. Nu får du pludselig 2 ekstra års garanti med i kurven - helt gratis!
Jeg valgte El24 grundet denne ekstra garanti, men var ikke opmærksom på "fælden" ovenfor, så jeg bestilte den efter øverste metode og mistede i første omgang min ekstra garanti, da det jo ikke er til at vide, at den findes som en separat "vare".
Jeg undrede mig dog efter leveringen over at de 4 år ikke var nævnt nogen steder og ringede for en sikkerheds skyld til kundeservice.
Ved kundeservice fik jeg at vide at jeg ikke havde fået ekstra garanti og jo selv var ansvarlig for at checke at jeg have fået "alt med", men de accepterede dog at tilføje den til en ny ordrebekræftelse, som de fremsendte (varen var dog heller ikke betalt på daværende tidspunkt, da det var et faktura køb til en virksomhed. Ved ikke om servicen havde været den samme, hvis de allerede havde fået pengene??).
Så godt tilbud, til de heldige der vælger den rigtige knap, ikke så godt for resten!

Logo EL24

Odpowiedź od EL24

Hej Lars
Det lyder til, at du har fanget en ny medarbejder i vores Kundeservice, for ovenstående er ikke noget der er kutyme.
Den ekstra garanti er naturligvis gældende uanset om den er kommet med i din varekurv eller ej. Hvis den ikke er kommet med i din varekurv, er der tale om en teknisk fejl og ikke en "fælde" og vil normalvis bare blive tilføjet din ordre efterfølgende uden nogen form for diskussion. Jeg kan desuden oplyse, at vores teknikere er i fuld gang med at finde ud af hvor fejlen ligger, siden garantien ikke kom med i din varekurv.

Vi håber dog du er glad for din nye maskine og så vidt jeg kan se har du modtaget de resterende papirer hvor garantien fremgår. Hvis dette ikke er korrekt må du meget gerne kontakte mig.

Lene
EL24 ApS

Problemfrit!

Jeg synes det fungerer rigtig godt med at bestille på nettet og at man kan bestille levering på anden adresse og sætte et notat ind til jer, så det er ikke sidste gang vi handler hos EL24 :-)

Super

Fra bestilling til levering og montering har alt været perfekt.

Mvh

Kim

Favorabel

Perfekt service - bestilte varer mandag kl. ca. 12.00 og tirsdag
morgen kl. før 8.00 var vognmanden med køleskab/skabsfryser.

20 sierpnia 2012

viiidunderligt nemt og hurtigt

jeg bestilte kl 13 om torsdagen og kl 10 næste morgen stod en kummefryser uden for min dør. jeg behøvede ikke at smide en eneste madvare ud fra min gamle kummerfryser der var kaput, fordi det gik så hurtigt. Tusind tak EL24.

18 sierpnia 2012

Omgående og præcis levering

Kort efter bestilling fik vi mail om, at varen ville blive afsendt, så den var fremme den ønskede dag. På dagen blev varen leveret i Skagen som ønsket. God service.

17 sierpnia 2012
Oceniono na 2 z 5

Irriterende kundecenter!

I første omgang modtager vi et forkert fryseskab fra fragtmanden, hvilket el24 ikke kan gøre for... Men da vi så endelig får fat i det rigtige skab, så bliver vi ringet op flere gange, for at høre hvilket skab det er vi har fået... det er også fint nok at de ringer første gang og hører os om vi er tilfredse med det skab vi har fået, og da vi svarer "ja", siger kvinden i den anden ende, at så er det okay.. men så bliver vi alligevel kontaktet igen og igen, hvor de stadig vil have af vide hvilket skab vi har fået... Synes de er pisseringe at det skal være vores problem, at vide hvilket skab de har afsendt.. jeg spørger endda hende der ringer os op, om de ikke har styr på hvad de har sendt, hvor hun svarer at det har de, men så spørger jeg hvorfor det egentlig er jeg skal kigge hvis de har styr på det, hvorefter hun svarer at jeg bare skal kigge...
Jeg er meget utilfreds med den behandling jeg har fået..

16 sierpnia 2012
Logo EL24

Odpowiedź od EL24

Hej Nicklas

Vi beklager at du er blevet kontaktet flere gange, men det skyldes desværre at fragtfirmaet har fejl i deres systemer omkring hvilket skab der er kommet retur og for at deres systemer skulle komme til at passe, ville de gerne at vi lige dobbeltsikrede med dig.

Vi beklager naturligvis at du har fundet dette irriterende, men håber du er glad for skabet.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej