grymt bra känsla för hur kroppen fungerar. Har behandlats för flera olika besvär och var gång har jonas snabbt identifierat problemet och kunnat ge bra behandling. Har genom åren varit hos fler behand... Zobacz więcej
Havde nogle problemer med knæ og skinneben efter et slag til træning(fodbold). Allerede dagen efter slaget tog jeg fat i Peter Due fra Efficax og fik sat en tid op med deres behandler Mikkel, så jeg h... Zobacz więcej
Har kun positive ting at sige om klinikken og selve teamet bag. Ikke nok med de behandler ens skader, så justerer de hele tiden ens genoptræningsforløb, så man altid kan mærke bedring uagtet skadens... Zobacz więcej
Er kommet hver anden måned fast hos Jon Timotej hos Efficax de sidste par år. Jon har været en fantastisk stor hjælp og jeg har i dag ingen smerter i lænd og ryg, selv efter mange dages intensiv træni... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Efficax er en privatpraktiserende osteopati og fysioterapiklinik, som tilbyder højkvalitetsbehandling af din skade eller problematik. Vi stræber efter at tilbyde den mest effektive behandling inden for osteopati og fysioterapi, hvorfor vi har navngivet klinikken Efficax, som på latin betyder effektiv. Efficax blev skabt med det formål at det enkelte menneske skulle være i fokus. Vi har skabt en klinik, hvor der er plads til alle og hvor behandlere og klienter arbejder målrettet med samme målsætning. Vi tager på arbejde med et smil – fordi Efficax ikke kun er bygget op omkring en stærk faglighed, men også stærke venskaber behandlere i mellem. Vi er i dag otte behandlere, som tør tænke ud af boksen og gå de ekstra skridt for, at vores klienter går herfra og har det bedre end da de kom. Hos Efficax er vores klienter altid i fokus. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig velkomne og trygge, så snart de træder ind ad døren. Vi tror på, at tryghed og nærvær skaber den bedste relation og et optimalt udgangspunkt for et succesfuldt behandlingsforløb. Vi lægger ligeledes stor vægt på både faglighed og udvikling af vores team. Dette skal sikre dig et højt fagligt niveau, uanset hvilken problematik du har, eller hvilken behandler du er tilknyttet.
Jyllingevej 55, st. th, 2720, Vanløse, Dania
- kontakt@minosteopat.dk
- www.effx.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Mirakelmageren
Jeg kan ikke andet end at rose Jon Timotej til skyerne. Han udviser en bemærkelsesværdig professionalisme i høj faglig kompetence og en tydelig forståelse for sit arbejde. Hele processen bar præg af struktur, klar kommunikation og et engagement, der ligger langt over det sædvanlige. Det er sjældent at møde en fagperson, der kombinerer ekspertise og menneskelig indsigt på dette niveau. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk oplevelse for søn hos Kasper
Vi havde vores snart 2 årige søn med til konsultation hos Kasper.
Kasper er yderst professionel, rar og nærværende, vores søn var meget tryg ved ham, hvilket gjorde det til rar oplevelse for alle.

Grundig og professionel tilgang
Grundig og professionel tilgang, med et højt serviceniveau og vilje til at finde løsninger til min søn på 13 år.

Varmeste anbefaling ved hjernerystelse
Jeg kan på det varmeste anbefale osteopat Rune Milthers, der har hjulpet mig efter en slem hjernerystelse. Rune har skrevet speciale inden for hovedpine/hjernetraumer, og det kan mærkes på hans behandlingsteknik. Jeg har lidt af hovedpine, brainfog og følelsen af at mit hoved er tungt som en kanonkugle. Med rolig og sikker manipulation af hoved, kranie og nakke - har jeg hver gang jeg er gået derfra, haft en følelse af et meget let hoved, uden hovedpine og uden brainfog. Efter 5 behandlinger kunne jeg så småt starte arbejde op igen. Jeg er fortsætter min behandling hos Rune, også når jeg er kommet mig helt efter hjernerystelsen, for Rune giver mit hoved ro og ikke mindst kan jeg mærke at mit nervesystem bliver positivt stimuleret til at kunne klare en stressende hverdag. Rune er også god til at give brugbare råd, der hjælper en til at komme igennem en hverdag med hjernerystelse, samt hvordan man bør starte op på arbejde igen. Jeg føler mig meget heldig, at jeg har fundet sådan en dygtig osteopat.

Odpowiedź od Efficax Osteopati & Fysioterapi
Professionel behandling og høj faglighed
Professionel behandling og høj faglighed samt en behagelig dialog gør at min oplevelse hos Efficax kun kan være til 5-stjerner.
Klar anbefaling herfra.

Det bedste sted til Fysioterapeut
Det bedste sted med god erfaring til Fysioterapeut

søger du no-stress
søger du no-stress, nærvær og ligesom at hele personen betyder noget så er dette sted fuldstændig fantastisk. Men også den dygtigste og uhyre professionelle fysioterapeut samtidig ( Peter). Så begge dele på højeste plan. Endelig fandt jeg et sted jeg ka være i uden at pakke mig sammen.

Odpowiedź od Efficax Osteopati & Fysioterapi
Kom til Efficax med en hofteskade
Kom til Efficax med en hofteskade, og blev taget så godt imod af Osteopat Rune Milthers. Grundig anamnese, og virkelig professionel og god behandling.
Giver mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Efficax Osteopati & Fysioterapi
God behandling på alle måderer
Havde tid til at se hele mennesket, og give et anvisninger på afhjælpning af problemet
Følte mig godt hjulpet på vej.

Odpowiedź od Efficax Osteopati & Fysioterapi
Omsorgs- og indsigtsfuld modtagelse.
Kæmpe anbefaling
Var i gode hænder og fik en virkelig grundig og kompetent behandling med forklaringer og forslag til øvelser fremadrettet.
Kan varmt anbefales.
Første samtale var positiv…
Første samtale med Peter var positiv oplevelse. Føler man er i kompetente hænder.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.