Oceniono na 5 z 5

Super fantastisk service. Fik ved en fejl leveret et forkert bæltespænde,(menneske fejl kan ske) de var super hurtige og sendte allerede dagen efter det korrekte afsted, de betalte selv for ret... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg havde bestilt to bælter, men modtog kun ét. Jeg skrev samme aften til dem, og fik svar straks, og dagen efter havde jeg modtaget bælte nr 2. Så uheldig start, men den lynhurtige "fix" gjorde best... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Først en lidt dum oplevelse - da rabat koder ikke trak den angivne rabat. Men efter en mail, fik jeg det mest venlige og kundemindeded svar tilbage. De fik lyn hurtigt rettet det, og kun efte... Zobacz więcej

1. Sklep z paskami

Napisane przez firmę

Hos remm. handler det om mere end bare bælter. Vi er en familiedrevet virksomhed, der brænder for at skabe produkter, der kombinerer kvalitet, funktionalitet og personlighed. Vores mission er simpel: At gøre det nemt for dig at finde en personlig gave til dig selv eller én, du holder af – uden at gå på kompromis med stil eller pris. Med udgangspunkt i mere end 10 års erfaring i branchen har vi specialiseret os i læderbælter uden huller. Disse bælter tilbyder mikrojustering for perfekt pasform og mulighed for personlig indgravering, der gør dem unikke. Hos os får du ikke bare et produkt – du får en gave, der betyder noget.

4,8

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 3 z 5

Dårlig salgsstil.....

Jeg tror egentlig at varen er et godt køb. Men de 3 stjerner gives pga dårlig "salgsstil". Når man bestiller remmen, popper der op at man kan tilkøbe en gaveæske til 50 kr. Den tilvælger vi selvfølgelig, fordi vi ønsker at remmen skal præsenteres pænt. Men da vi modtager remmen, kommer den allerede i en fin æske + der er en ekstra æske som vi nu ikke aner hvad vi skal bruge til??
Det er så 50 kr. direkte ud af vinduet og et forringet Co2 footprint fra Remm.dk. Øv
Ordre: 6300

20 marca 2026

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse – og for din feedback.

Vi har tidligere i dag også været i dialog med Anne, som har foretaget købet, og har forklaret forløbet.

For god ordens skyld vil vi gerne kort beskrive det her også.

Vi tilbyder muligheden for at tilkøbe en gaveæske, da en del af vores produkter sælges uden. Samtidig fremgår det på produktsiden, når en gaveæske allerede er inkluderet – som i det sæt, I har bestilt.

I jeres tilfælde er der derfor blevet tilvalgt en ekstra gaveæske ved siden af gavesættet, og den er naturligvis sendt med, da den fremgik af ordren, og da I har betalt for den.

Vi kan godt forstå, at det i praksis kan føles overflødigt, når man allerede modtager en æske med produktet – og det er helt fair feedback. Det er helt klart noget, vi tager med videre i forhold til at gøre det endnu tydeligere i bestillingsflowet.

Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal føle, de har tilkøbt noget unødvendigt – tværtimod prøver vi netop at give muligheden for gaveindpakning dér, hvor det giver mening.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte et bælte hos Remm

Jeg købte et bælte hos Remm, som på hjemmesiden fremstår som et “læderbælte”.

Efter modtagelse fandt jeg dog ud af, at bæltet er lavet af spaltlæder med en plastbelægning.

Det fremgår ganske vist i materialebeskrivelsen, at der er tale om spaltlæder, men det fremgår ikke tydeligt, at overfladen er plastbelagt. Samtidig er materialebeskrivelsen ikke lige så fremtrædende som markedsføringen af bæltet som et læderprodukt, hvilket efter min mening giver en forventning om en anden kvalitet.

Jeg kontaktede dem for at gøre opmærksom på min oplevelse. De fastholdt, at produktet lever op til deres beskrivelse og henviste til, at bæltet er personligt indgraveret. Jeg fik tilbudt et tilgodebevis til en kommende premium-serie, men ikke mulighed for refundering.

Dialogen med kundeservice var venlig, men vi kunne desværre ikke finde en løsning.

Min anmeldelse handler derfor primært om, at jeg mener, produktbeskrivelsen giver en anden forventning til kvaliteten, end det man modtager. Andre kunder bør være opmærksomme på, at “læderbælte” i dette tilfælde dækker over spaltlæder med plastoverflade.

Svar til deres kommentar:
Jeg har kun lavet en trustpilot anmeldelse til remm.

20 lutego 2026

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse og for den dialog, vi har haft.

For god ordens skyld vil vi gerne kort beskrive forløbet fra vores side.

Du kontaktede os først med en oplevelse af, at bæltet ikke levede op til dine forventninger til et læderprodukt. I din første henvendelse skrev du bl.a., at du havde været i den tro, at der var tale om et bælte i “fuld læderkvalitet”. Vi er bevidste om, at betegnelsen “læderbælte” kan opfattes forskelligt. Samtidig vil vi gerne præcisere, at det fremgår af vores hjemmeside, at bæltet er fremstillet af spaltlæder, og at vi ikke markedsfører vores bælter som andet end dette. Vi har naturligvis taget din feedback til os, og vi vil forsøge at præcisere materialebeskrivelsen yderligere på vores hjemmeside, så vi undgår misforståelser i fremtiden.

I din første Trustpilot-anmeldelse nævnte du, at spændet ikke fungerede optimalt. Her tilbød vi at sende et nyt spænde uden beregning, hvis der var tale om et defekt spænde, da vi naturligvis står inde for vores 1.000 dages funktionalitetsgaranti. Dette tilbud er selvfølgelig fortsat gældende, hvis du er interesseret.

I din første mail skrev du også, at du ønskede at gøre brug af din reklamationsret og evt. returnere bæltet. Som det fremgår af vores returpolitik, kan produkter købt med personlig indgravering ikke returneres eller refunderes. Da dit produkt er købt med personlig indgravering og dermed fremstillet specifikt til dig, har det derfor desværre ikke været muligt at imødekomme dit ønske om en returnering.

Da vi gerne ville forsøge at finde en løsning alligevel, tilbød vi dig et tilgodebevis på 749 kr., svarende til hele beløbet på din ordre. Det kan f.eks. anvendes på en rem i kernelæder, når vi lancerer vores nye premium-linje til Fars Dag 2026. Dette tilbud står naturligvis fortsat ved magt, hvis du ønsker at gøre brug af det.

Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kunne finde en løsning, som du var tilfreds med, men vi sætter pris på dialogen og tager din feedback med i vores videre arbejde.

Oceniono na 1 z 5

Billig bælter fra Kina

Fik disse såkaldte læder bælter i gave. Men kvaliteten svare ikke til noget af de de beskriver. Jeg håber han man i fremtiden beskriver hvilken slags "læder" man bruger, så man ikke vildledere kunderne med og kalde det ægte læder.
Jeg må sige åben og luk på de sorte bæltespænde kræver sin tålmodighed og skuffet væsentlige. .

Jeg er ked af jeg er nød til og skrive sådan en træls anmeldelse, men når man vælger og sælge det som noget det ikke er, så rammer det en på et tidspunt

Billig bælter fra Kina, som kan findes på AliExpress og temu til væsentlige billigere penge

20 lutego 2026

Første svar d. 20/2-2026
Hej Kasper,

Sikke da en ærgerlig anmeldelse. Øv!

Vi tilbyder altid vores kunder 30 dages returret i henhold til vores returregler — dette gælder selvfølgelig også dig. Jeg kan se i vores system, at du ikke har kontaktet os vedr. dit køb, så tag endelig fat i vores kundeservice via info@remm.dk, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med din returnering.

For du skal da helt klart have et bælte fra AliExpress eller temu i stedet for, hvis de tiltaler dig mere 😊

Rigtig god dag til dig.

De bedste hilsner

Opdatering d. 22/2-2026
Hej Kasper,

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Da vi i første omgang ikke kunne finde købet i vores system, bad vi om yderligere oplysninger for at kunne identificere sagen korrekt. Tak for at præcisere, at du har modtaget vores produkter i gave, og ikke selv har handlet på vores webshop.

Jeg vil gerne præcisere, at vores bælter er fremstillet i spaltlæder, hvilket også fremgår af materialebeskrivelsen på vores produktsider.

Spaltlæder er en udbredt lædertype i bælter, og lædertypen er valgt for at give en god balance mellem udseende, holdbarhed og pris.

Vi forstår, at oplevelsen af kvalitet kan være subjektiv, og vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du ikke er blevet glad for din gave.

Da købet er foretaget af Camilla, følger vi naturligvis op direkte med hende, så vi kan håndtere sagen korrekt og finde en løsning.

Mvh

god kvalitet og service

hjemmesiden giver god overblik. Leveringen gik som smurt. Bælterne er af god kvalitet og er nemme at bruge og har mange anvendelsesmuligheder. Rigtig smart konstruktion af bælterne som gør det meget nemmere at finde din størrelse så de altid passer

15 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Virkelig lækre bælter og meget stilrent…

Virkelig lækre bælter og meget stilrent look, utrolig fin og diskret gravering. Det var lige de bælter vi skulle bruge til morfar’s gave! Sindssyg hurtig betjening, der var en lille fejl i det ene spænde og der blev med det samme taget hånd om reklamation af Chatrine fra kundeservice som var super sød og vi fik tilsendt nyt spænde uden fejl! Det er service der tæller meget hos mig og det gør at jeg kun kan anbefale Remm’s bælter!! Så hvis du overvejer at købe? Så gør det! Din mand vil blive så glad for det!

21 stycznia 2026

En klar anbefaling

Jeg købte 2 bælter i en gaveæske. Kvaliteten er rigtig god og det smarte spænde-system fungerer helt perfekt.
Det var nemt at bestille og blev leveret hurtigt.

20 grudnia 2025

Meget tilfreds

Lækker indpakning i gaveæske, virker som god kvalitet, nemt at tilrette og sætte spænde på. Hurtig levering.

23 grudnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej