Oceniono na 2 z 5

Den nye petit journalist Nikita Klæstrup forsøger sig med at gøre grin med dronningehuset ,uden at have nogen viden eller indsigt ,virkeligt umorsomt .Så interessant er fru Nielsen heller ikke at hun... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kræft syge tim. Han brokker sig over at det tog et halvt år at få en diagnose. Ude for Murene tager det et år måske to. Han skal dø i fængslet. Bare ærgerligt han lavet noget l... og må tage sin straf... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Mangler Madsen avisen er helt tandløs nu Virkelig dårlig ny chef redaktør burde stoppe sit job læser hellere BT nu.... Madsen gjorde noget ved eb så det var interessant ... han var virkelig g... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvem gider at høre om hvad i alverden Frederik,eller hvad i alverden hun hedder laver...! Nu har i simpelthen brugt for meget tid på det........ I har tilsyneladene aldrig noget VIGTIGT at sige.... Zobacz więcej

1. Agencja prasowa

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Ekstra Bladet - Nyheder, sport og underholdning

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Skuffede kunde

Hvad jeg forventer
Når jeg modtager en avis forventer jeg at den kan læses hvilket er svær når den er drivvåd. Igen/igen
Når jeg så prøver at læse den digetaleudgave der følger med mit abonnement er det spæret.

6 stycznia 2025
Oceniono na 4 z 5

Korte præcise nyheder. Passer mig fint🤙

Jeg starter morgenen med en kop kaffe, og læser først Ekstra bladet, hvor man får et hurtigt overblik over de seneste nyheder. Jeg betaler et lille beløb, (som ikke er steget👍i mange år). For adgang til plus artiklerne.
Lidt brok over at mange af nyhedsvideoerne kunne bruge noget mere info.

28 grudnia 2024

Ekstrabladets app

Ekstrabladets app, og website. Virker generelt IKKE, der er hele tiden problemer med podcast og med login der er ligeledes problemer når man "klikker" rundt, og siden " crasher" tilbage. Det kunne være en god ide at prøve at rette disse fejl, inden kunderne vælger at opsige.

24 grudnia 2024

Legacy Medie

Ligesom alle andre stats-finansierede (medie-støtte) medier kan man ikke forvente objektivitet.
Du kan ej heller forvente den fulde sandhed.
Skal du have stimuleret dit intellekt og søger du rigtig journalistik, så er det ikke her du finder det.

1 grudnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Jeg er så træt af jeres sk..

Jeg er så træt af jeres sk... rockere og bandelo.. Lad dem dø i glemsel, de er INTET værd for Danmark. De er kriminelle.
Og de tosser til familien Ree, glem dem, de er totalt uinteressante for os alle.
Og alle de ukendte kendte, hvad gør dem interessante?
Der er intet bid i avisen, "når ingen andre tør", -det gør I jo heller ikke. Gentagelser af artikler hele tiden.

29 października 2024

Avisen for tabere.

Fatter ikke af den avis er berettiget til mediestøtte.
Man bliver uden tvivl decideret dum af at læse denne joke af en avis.

2 października 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej