Den nye petit journalist Nikita Klæstrup forsøger sig med at gøre grin med dronningehuset ,uden at have nogen viden eller indsigt ,virkeligt umorsomt .Så interessant er fru Nielsen heller ikke at hun... Zobacz więcej
Kræft syge tim. Han brokker sig over at det tog et halvt år at få en diagnose. Ude for Murene tager det et år måske to. Han skal dø i fængslet. Bare ærgerligt han lavet noget l... og må tage sin straf... Zobacz więcej
Mangler Madsen avisen er helt tandløs nu Virkelig dårlig ny chef redaktør burde stoppe sit job læser hellere BT nu.... Madsen gjorde noget ved eb så det var interessant ... han var virkelig g... Zobacz więcej
Hvem gider at høre om hvad i alverden Frederik,eller hvad i alverden hun hedder laver...! Nu har i simpelthen brugt for meget tid på det........ I har tilsyneladene aldrig noget VIGTIGT at sige.... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Ekstra Bladet - Nyheder, sport og underholdning
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Det generer mig at man giver…
Det generer mig at man giver rockergrupper så meget fokus
Da jeg var ca 20 var Ekstrabladet en seriøs avis med pondus og holninger nu er det bare en pengemaskine
Reklamer og gentagelser
ØV
Hilsen Preben
Kom igen EK
Eb skriver dræbt
Eb skriver , at en person er DRÆBT i en ulykke.
Han er enten død eller omkommet.
Drama uden sandhed
Extra bladet er blevet til et betalt…
Extra bladet er blevet til et betalt nyheds medie 80 procent af annoncerne er bait , her er 5 tegn på du er ved at dø ( gemt bag en plus abbonement ) er det jurnalistik idag kører på folks angst osv,
Også nu kører i lige en artikel om Danmark ikke vil have syge børn fra Gaza waa waa undskyld mig er der ikke 200 lande hvorfor skal vi tage imod folk fra et krigsområde vi intet har med ar gøre også skal min kræft syge søn vente på behandling tag jer sammen man extrabladet burde lukkes og slukkes rent bait artikler og stave fejl. Fordi deres jurnalister er små børn… årets joke gives til eb
Nu kan du købe fisk hos bageren.
Jeg elsker at se, at der findes folk, der er så langt væk fra virkeligheden – eller som trænger til briller – at de i en video fra en butik, der sælger ost, fisk, chorizo, osv, omtaler den som et bageri. Ikke bare i titlen på hjemmesiden, men også når en ung kvindestemme flere gange siger “bageri”. Og ikke nok med det – i videoen ser man en søløve komme ud fra “bageriet” med en fisk i munden.
Det bedste af det hele er, at denne person skriver følgende: "En usædvanlig begivenhed udspillede sig, da en søløve brød ind i et "bageri". Dyret, der heldigvis også var vild med fisk... (no sh.t Einstein)"
I morgen går jeg så ned til bageren for at købe en torsk og et kilo skinke.
Ringe kodning
Man skulle tro at et stort medie som EB, kunne finde ud af, at kode deres hjemmeside, så den er kompatibel med smartphones.
En nylig opdatering, med bl.a. ny skrifttype, har skabt bøvl i hele setuppet, så man skal sidde og zoome ind/ud og flytte på teksten, for at det bare er nogenlunde læsbart.
Tør hvor andre tier ????
Tør hvor andre tier ????? øh. Er åbenbart blevet blokeret fra at skrive til EB's journalister, tydeligvis fordi de ikke er tilfredse med at blive kritiseret. Som nu idag, hvor Tobias skriver 'nu er den gal igen' mht Rowling. Sikke en overskrift.... Den er overhovedet ikke gal, hun gør det rigtige, men EB er galt på den med sådan en overskrift, men det kan I åbenbart ikke tåle at høre... Engang stod I for frihed, nu tåler I åbenbart ikke den mindste kritik. Men det passer vel meget godt med den offermentalitet som I åbenbart har åh så travlt med at dyrke. PINLIGT..
ALDRIG LÆS DET HJEMMESIDE
Det er en uduelig hjemmeside bare tag det de skrev om Kasper Schmeichel: Dem der sider der inder har jo ikke en sk*d forstand på den slags manden spillet jo med et brækket kraveben eller hvad det var og så kalder de jo ham ord som jeg ikke kommer til at sige her men hvor man bare tænker har i tabt jeres uduelige Hjerner eller efterladt dem oppe bag i på jer selv
Avisen der alligevel ikke er en avis
OS: Ekstra Bladet, i er ikke en avis
EB: Nej, vi er et nyhedsmedie
OS: Nix, i er et nyhedsbrev om rockere, forklædt som et nyhedsmedie
EB: Nej, jamen vi -
OS: Shh!
Bare den seneste måneds tid på EB.dk:
17-04-2025
"Rocker blev bøddel i hadefuld konflikt"
"Eks-rockers vilde liv: gemte sig i skorsten"
18-04-2025
"Nyt afsnit af 'Afhørt' - Hvilken finger skal klippes af?"
"Her er rygmærkerne du ikke kender"
"Tæsket ud af HA"
19-04-2025
"Kokkens efterfølger: Her er den nye Bandidos-præsident"
"Nyt afsnit af 'Bag vesten' - Hyrede rengøringshjælp til klubben
20-04-2025
"Her er den nye Bandidos-præsident"
21-04-2025
"Nyt afsnit af 'Bandeland': Jeg er Michael Rosenvold, for h*lvede"
22-04-2025
"Nyt afsnit af 'Bandeland': Rockers grav skændet"
24-04-2025
"Hells Angels afsked"
"Nyt afsnit af 'Afhørt': Straffet med kyllingesaft"
"Efter dødsfald - De afløser 'Kokken'"
25-04-2025
"Johnny 'Badass' sidste rejse - Vi ses i h*lvede bror"
"Kæmpe rocker-optog: Hylder død HA'er" (video)
"Se stort galleri - Hells Angels afsked"
"Afviser at tage Fasars statsborgerskab"
"Eksrockeren og MMA-promotoren: Giver Sandberg godt tilbud"
26-04-2025
"Her skal 'Kokken' begraves"
"Her ligger han - Står vagt over 'Kokkens' kiste"
"Direkte fra Badass' begravelse til brummen"
"Lige nu: 'Kokken' begraves
27-04-2025
"1500 rockere indtager turistmekka"
"Se billederne: 'Kok' får voldsomt monument"
"'Kok' får massiv begravelse"
28-04-2025
"HA-boss til Bandidos-begravelse"
29-04-2025
"Nyt afsnit af Bandeland - Rocker-profil i eksklusivt interview"
"1500 rockere indtog turistby - Sådan blev 'Kok' begravet"
01-05-2025
"Seneste fra Play - Sådan fik han Bandidosvesten"
"Claus Palermo - Han ville knække os"
"Eksklusivt interview - Sådan blev han rocker"
"Kørte med 'Badass' kiste - De er nogle store fyre"
"Stort Galleri - Til rockerbegravelse i Sydfrankrig"
04-05-2025
"Støttede 'Kokken' - Kvinder med rygmærker til rockertræf"
05-05-2025
"Tysk anklager sigtet for HA-forbindelser"
"Kvinder i rygmærker - De støttede Bandidos-bossen"
06-05-2025
"Nyt afsnit af Bandeland - Toprocker i eksklusivt interview - Jeg elsker Bandidos"
07-05-2025
"HA-rocker skudt"
"Nyt afsnit af Bandeland - Toprocker i eksklusivt interview - Bandidos er hans liv"
"HA-rocker dømt - politi aflyttede bandebil"
08-05-2025
"Seneste fra Play - Virker Bandidos ved vold?"
09-05-2025
"Angrebsriffel brugt mod HA-boss"
10-05-2025
"Nyt afsnit af Bandeland - Et liv uden Bandidos"
"Vildt forsvar: - Vi er helt normale"
11-05-2025
"Nyt afsnit af 'Bag Vesten' - 'Kokkens' begravelse: Derfor bar Peter 'Pit' kisten"
12-05-2025
"Det siger rockerne om berygtede rygmærker"
"Bandidos' berygtede afdeling"
"Bandidos - Det betyder de berygtede mærker"
13-05-2025
"Nyt afsnit af 'Bandeland' - Top-rocker: 'Kok' var bekymret"
"Rocker-mystik om drabsmærke"
14-05-2025
"Nyt afsnit af 'Bag Vesten' - Sandberg: Jønke er irrelevant for mig"
"HA'er beskudt - Her er hans voldsomme afdeling"
15-05-2025
"Har du tatoveret dig selv, din idiot!"
16-05-2025
"HA-boss forsøgt dræbt: Derfor blev han skudt"
"Tiltale - Palermo var skydeskive for bandefolk"
Bad guys rockere !!!
Kære ekstra bladet
Hvorfor har I så meget dækning af rockere
High profiler
Senest KOKKEN
det virker som om i har glemt de unge som bliver fascineret af det 🙏
Jeg troede ikke ekstra bladet kunne…
Jeg troede ikke ekstra bladet kunne synke lavere, så så jeg at deres journalist Frej Kofoed som repræsentant for ekstra Bladet simpelthen er gået fuld ind på at hade lgbtq. Tillykke, nu er i ligeså dumme at høre på som trump og co. Manden går rundt og spreder misinformation fordi han er for dum til at læse og forstå at køn ikke kun er hvad man har mellem benene. Pinligt at ansætte journalister med en iq på 12. Ekstra Bladet er i sandhed for de ekstra dumme, og kørt af de ekstra dumme.
du godeste noget bras
du godeste noget bras , rokker er kneppet i bagfrækken
Munchausen fra Ekstra bladet
I en artikel skriver I at nu får folkepensionister et stort beløb den grønne check bliver hævet til 1000.- årligt. Stigningen efter skat bliver UNDER 30 øre om dagen. Overskriften på artiklen er utroligt misvisende. Gad vist om en journalist ville være tilfreds med at få en lønstigning på 30 øre
Jeg har flere gange skrevet til bladet
Jeg har flere gange skrevet til bladet, at deres nyheder ikke er til at læse. Skrift + billeder bliver mindre og mindre og man får intet svar. Man skal jo bruge lup, for overhovedet at se det.
Dårlig nyheder
Hvad har polio og kvabset med fodbold…
Hvad har polio og kvabset med fodbold at gøre.
Men kan man forvente andet af en avis der har en musik anmelder der hedder Treo, som man forøvrigt risikere at få kvalme af hvis man får for stor en dosis.
Hold kæften en avis
Hold kæften en avis. Breakink nyheder 3 dage efter bt.
Luk Skidtet.
Bondefangeri så det vil noget!
Bondefangeri så det vil noget!
Køber et "Tilbud abonnement" Ekstra Bladet +.
3 mdr for 79.
Får kun 1 mdr.
Ringer til en Ole og Lilli, som ikke vil anerkende, at der er sket en fejl, så der var ikke noget tilbud at hente!
Mange tak EB, det var så sidste gang, at jeg køber abonnement hos jer!
Jeg ser det
Jeg ser det, Jeg ønsker at se af deres nyheder. Det Jeg ikke ønsker skoler Jeg barer forbi.
Tekststørrelse ændrer sig og bliver…
Tekststørrelse ændrer sig og bliver mindre inde i artiklerne kort tid efter installationen. Har prøvet at afinstallere og installere igen flere men problemet er det samme 🤬
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.