⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kan varmt anbefale EASYSTEEL A/S. Super god oplevelse hele vejen igennem. Varerne er i rigtig høj kvalitet, priserne er meget konkurrencedygtige, og leveringen var både hurtig og problemfr... Zobacz więcej
Sådan en lidt-af-hver oplevelse. Først blev varen sendt til den forkerte adresse og det blev løst rigtig fint. Da mureren kom og skulle mure mine nye støbejerns grif gelændere fast påpegede han at “... Zobacz więcej
Bestilte nogle smådele online. Efter blot 2 timer blev jeg ringet op og meddelt, at varerne var klar til afhentning. Alt var pakket og klart ved mit fremmøde. Modtaget og behandlet med et smil. Handle... Zobacz więcej
- Dystrybutor stali
- Sklep dla majsterkowiczów
- Producent artykułów metalowych
- Fabryka stali nierdzewnej
- Producent konstrukcji stalowych
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Nordens største forhandler af rustfrie fittings med verdens største klassisk smedejerns sortiment Alt i rustfrie fittings til gelændersystemer og glasgelændere, smedejern, galvaniserede fittings, dørbeslag og fittings til bademiljøer og indendørs brug.
Hesselager 19, 2605, Brøndby, Dania
- 4362 2563
- sales@easysteel.dk
- www.easysteel.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har ikke modtaget varer endnu
Virkelig høj kvalitet på varen
Virkelig høj kvalitet på varen, hurtig og god kundeservice. Kunne desværre ikke bruge de beslag jeg havde bestilt men der var ingen bøvl med at refundere ordren. Eneste punkt der kunne overvejes var muligheden for at kunne købe returporto/frankering - det var halvpebret som privatperson at købe hos GLS.
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kan varmt anbefale EASYSTEEL A/S. Super god oplevelse hele vejen igennem. Varerne er i rigtig høj kvalitet, priserne er meget konkurrencedygtige, og leveringen var både hurtig og problemfri.
Det er tydeligt, at de går op i at levere kvalitetsprodukter og en god service. Jeg handler helt sikkert hos EASYSTEEL A/S igen og kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Lang leveringstid
God oplevelse med både kommunikation og…
God oplevelse med både kommunikation og produkt.
Nem at bestille det man skal bruge.
Nem at bestille det man skal bruge.
Hurtig levering af nøjagtig det man har bestilt.
Der blev ringet
Der blev ringet, dagen efter jeg bestilte mine vare, at de var klar til afhentning.
Super hurtig og smilende service.
hurtig levering og varen stemmer…
hurtig levering og varen stemmer overens med hjemmesiden
vær at prøve
altid gode produkter til fornuftig priser
hurtig levering lige til døren
så alt i alt fint sted
Super hurtig og gode produkter
Super hjælpsomme.
God oplevelse,
Fik en god og professionel hjælp til at finde de reservedele som jeg manglede.
Kan varmt anbefales.
Fine produkter
Det gode sted at handle dit smedejern
Venligt, imødekommende og hjælpsomt personale.