Lecieliśmy dzisiaj 4h Fuerteventura do Amsterdamu lot numer EJU7884 ja jak zwykle byłam zestresowana (nienawidzę latać) ale kiedy zobaczyłam panów tak uśmiechniętych tak zadowolonych i opanowanych ora... Zobacz więcej
Polecam! Niestety musiałam odwołać lot ze względów osobistych, ale dzięki szybkiej i sprawnej pomocy konsultanta Akram, mój problem został rozwiązany błyskawicznie i pozytywnie
Explore Europe with easyJet and enjoy easy and affordable travel. Book cheap flights online, get inspired for your next trip and check out our partner sites for great value extras. Get out there.
easyJet Airline Company Limited, Hangar 89, London Luton Airport, LU2 9PF, Luton, Zjednoczone Królestwo
Witam stresowałam się biletem powrotnym, musiałam zaktualizować dane paszportu P. Ahmed rozwiązał mój problem bardzo szybko... Miło I bez problemu Dziękuję bardzo
Najgorsza linia jaka latałam, ten sam bagaż który przechodzi mi w każdej linii lotniczej tutaj musiałam zapłacić 58 euro ponieważ był większy o 2 cm niż powinien. Mają inne boksy niż większość linii lotniczej do sprawdzania bagażu (tak zwane linie w powietrzu). Obsługa bardzo nie miła, po dopłacie pieniędzy plecak z palcem w dupie zmieścił się pod siedzenie, mimo że zapłaciłam to nie mogłam go dać do łuku bagażowego na górze tylko musiałam go schować pod siedzenie. Nie widzę w tym logiki. Naciągacze - nigdy więcej ta linia nie lecę i nie polecam.
Spotkałem się z ogromnym rasizmem dziś na lotnisku przez obsługę easy …, gdy zwróciłem grzecznie uwagę że uwagi w moim kierunku były skierowane w stylu rasistowskim i homofobicznym, zostało mi zapowiedziane że albo się uciszę albo nie wsiądę do samolotu, żadna argumentacja nie była przyjmowana, nadal były uwagi homofobiczne i rasistowskie, dramat latam z tego lotniska z easyjet często i pierwszy raz spotkałem się z takim traktowaniem dramat .
Wszystko idealnie . Obsługa załatwiła to szybko i bezproblemowo . Polecam
Najgorsza linia lotnicza , leciałam z nimi na Teneryfe i z teneryfy . Czekałam 1.5h na servis bo babeczki plotkowały. W locie poworotnym zostawilam reklamowke i jej nie odzyskałam . Jestem pewna ze załoga podzieliła się moim skarbami ktore tam mialam . NIGDY WIECEJ EASYJET ! NAJGORSZA LINIA LOTNICZA
Straszna linia lotnicza, przylecieliśmy dzisiaj (Wizzer, który miał opóźnienie) do London Luton, aby się przesiąć na Teneryfe. Pobiegliśmy do odprawy, mimo że obsługa przed nami odprawiła innych pasażerów nas już nie odprawiono, zamknięto bramki i powiedziano że 5 min po czasie. Nie mogliśmy szybciej biec, bo córka jest niepełnosprawna ruchowo (porażenie mózgowe kończyn). Na odprawie chciano nam sprzedać następne bilety z Gatwick, ale potem powiedziano że możemy kupić bilety ale na ten też nie zdążymy. Jedynie co na zapraponowano z szyderczym uśmiechem to "relax". Musieliśmy kupić bilety z Stansted na następny dzień, pojechać taxi (160 funtów) do Stansted i kupić nocleg ( ja, mąż, syn i córka). Córka wpadła w histerię i depresję (minęło kilka godzin i ciągle płacze). Nie może się uspokoić, nie daje rady chodzić, bo nogi całe w pęcherzach po tak dla niej wyczerpującym biegu. Transfer na Teneryfie do apartamentu przepadł i kolejne koszty, bo żeby odebrać klucze od apartamentu po późnym przylocie żądaja 50€, stres i krótsze wakacje które były zapłacone. Masakra, zero empatii, wyrozumienia, tylko szyderczy uśmiech że strony obsługi osoby w turbanie, który zdecydowanie nie chciał pomóc rozwiązać problemu, próba oszustwa, naciągnięcia na koszty, żerowanie na czyimś nieszczęściu. Tej linii easyJet nie polecam. Nie wiem ile potrwa trauma córki i jej leczenie, czy kiedykolwiek wsiądzie do samolotu. Tyle z nią pracowaliśmy i jedna osoba obsługi w turbanie robi tyle krzywdy innym ludziom.
Spotkałam bardzo miłą osobę po drugiej stronie która pomogła mi rozwiązać problem w kilka minut.
Miałam straszny problem z bagażem podręcznym. Nie wiadomo czemu Pani sprawdzająca bagaże, Z wielkiego tłoku wybrała akurat moją rodzinę. Miejsce do pomiaru bagażu było nie w formie metalowego koszyczka do którego wkłada się bagaż i pod wpływem lekkiego nacisku się mieści. Tutaj było zupełnie na odwrót ta przestrzeń była otwarta i jeżeli bagaż wystawał 1cm już trzeba było dopłacać. Gdy pokazałam pani że wystarczy lekko nacisnąć bo to po prostu pusta prZestrzen z grubszego materiału ona powiedziała że jej to nie obchodzi i że jest 1cm poza wymiary. Więc było duZo stresu, bardzo niemiła pani, nie polecam i już na pewno nigdy nie skorzystam z tych linii lotniczych
Zostałem oszukany na 2000zł. Miałem mieć lot z berlina do amsterdamu, razem z dwoma kolegami lecz nie zostaliśmy wpuszczeni do samolotu. Prawdopodobnie z powodu overbookingu, obsługa była bardzo niemiła, a infolinia nie odbierała. Nie zaoferowano nam żadnego innego lotu, po prostu potraktowali nas jak śmieci. Napewno nigdy więcej nie polecę tymi liniami lotniczymi i każdemu z całego serca odradzam
Latała różnymi liniami lotniczymi z tą samą walizką jako bagaż podręczny, nie mając żadnego problemu. Natomiast przed wejscie na pokład samolotu easyJet pojawił się wielki kłopot, że niby moja walizką nie spełnia ich wymagań i muszę zapłacić 58e. Mało tego lot był opóźniony o ponad 2h ,podczas których wszyscy siedzilismy w nagrzanym samolocie. Nigdy więcej nie skorzystam z tych pseudo Lini lotniczych
Bardzo nie polecam linii Easyjet. Lot opóźniony 4 godziny, w ramach rekompensaty otrzymałam voucher na burgera wartości 9 euro. Skandal. Musiałam myć włosy na lotnisku i dopłacać za meldunek w hotelu, w którym na mnie oczekują.
Kolejny raz to samo. Nie pierwszy raz miałam ‚nieprzyjemność’ podróżowania z EasyJet. Jak zwykle problem z bagażem. Pasażerowie są traktowani wybiórczo, nie każdy bagaż jest kontrolowany. Lotnisko BALICE- personel wymaga szkolenia, najlepiej w temacie kontaktów z klientem. MEGA MINUS!
Najgorsze linie lotnicze, na pewno nie polecę nigdy więcej i nikomu nie polecam. Zostałem okradziony z pieniędzy
Tragiczna linia, odwołali lot po czasie, zero pomocy z ich strony, jakiegoś odszkodowania, zapewnienia noclegu czy wyżywienia. Zamiast lotu z Paryża do Krakowa musimy jechać busem 24h.. Ta linia latać to se może najwyżej paralotnią, a i tak pewnie by się od razu po starcie rozbili o o drzewo. EasyJet od dziś zmienia dla mnie nazwę na "ŁatwyZj3b"-ze mnie, że się dałem im nabrać i wybrałem ich linię, ale mądry Polak po szkodzie...