Oceniono na 4 z 5

Hurtig og forholdsvis billig forsendelse..! Dog synes jeg informationen var lidt mangelfuld, da jeg på intet tidspunkt fik en klar melding om at min vare var sendt, men blot at bestillingen var "Ful... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg surfede rundt på nette for at finde nogle bestemte produkter til den billigeste pris. Jeg endte med at bruge e-voks.dk, hvilket er første gang, men de havde klart de bedste pris på de produkter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har bestilt varer hos e-voks flere gange, og kun én gang har jeg oplevet at varen ikke kom dagen efter... faktisk dukkede den aldrig op, men da jeg efter 4 dage ringede til kundeservice og efterl... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

De fordelagtige priser på E-Voks.dk, var afgørende for, at jeg besøgte hjemmesiden. Jeg skulle blot eksperimentere med det meget omtalte produkt Silver Shampoo, og uden at kende effekten, ville jeg de... Zobacz więcej

4,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Perfekt

Super fin handel. Lækre produkter, sød kundeservice. (ordrenr: 100039081)

15 maja 2013

Hej Karin

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores kundeservice og oplevelse generelt.

Oceniono na 5 z 5

Nemt, billig og hurtig levering!

Dejlig overskueligt at bestille og hurtig levering!;-)

13 maja 2013

Hej Jane

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores priser og hurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

Meget hurtig betjening alt gik som det skulle.

Du kan sagtens handle her. Varen pakket forsvarligt ind.

9 maja 2013

Hej Jeannette

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores pakning af produkter og ordrehåndtering generelt..

Super nemt og hurtigt

Fantastisk sted med fantastiske produkter. Virkelig fed online-butik

6 maja 2013

Hej Emilie

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores produkter og hurtige levering:-)

Oceniono na 5 z 5

Nemt og hurtigt. Kan kun foreslå E boks til andre.

Jeg har lige købt et nyt glattejern ved E voks fordi mit gamle begyndte at slå gnister. Fandt det hurtigt på nettet og kom ind på E voks side. De var super nemt at finde det glattejern jeg søgte og til en god pris. Jeg modtog hurtigt mit glattejern og kunne følge hele afsendelsen. Næste gang du skal købe, så gør det ved E voks.

6 maja 2013

Hej Pia

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores bestillingsflow og gode priser på glattejern.

Super godt

Super gode varer og super gode priser i forhold til andre steder på nettet det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :)

5 maja 2013

Hej Alisa

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores gode priser og varer:-)

SUPER SERVICE

Super hurtig levering og nettets billigste priser!
Kan varmt anbefales!

3 maja 2013

Hej Tine

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores hurtige levering og billigste priser:-)

Super hurtig levering!

Og godt udvalg af produkter, til en fornuftig pris.

2 maja 2013

Hej M&K

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores kundeservice og oplevelse, pris og hurtige levering som vi gør meget ud af.

Hurtig service

Gode produkter til rimelige priser.

30 kwietnia 2013

Hej Conny

Fantastisk service

Jeg bestilte mine varer onsdag kl. 16, og modtag pakken torsdag formiddag. Overskuelig og nem bestilling, grundig varebeskrivelse, og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos E Voks!

25 kwietnia 2013

Hej Sarah

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores kundeservice og oplevelse. Vi gør netop ekstra meget ud af at få sendt ordrer fra weekenden søndag, så vores kunder i de fleste tilfælde kan modtage pakken mandag.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og yderst tilfredsstillende service

Bestilte min ordre om lørdagen og modtog pakken mandag morgen. Jeg har haft en super oplevelse både denne her gang og mine forrige gange, og vil med sikkerhed bruge E-voks igen.
Ordrenr: #100038765

23 kwietnia 2013

Hej Brian

Oceniono na 2 z 5

lang leveringstid, manglende varer og en meget skuffet kunde!

Trods der på hjemmesiden stod at varerne var på lager, var nogle af de varer jeg bestilte ikke og der opstod derfor rigtig lang leveringstid, men dette blev jeg ikke meddelt om, jeg skulle selv ringe ind og spørge hvor mine ting blev af.
Da jeg endelig fik mine ting leveret, manglede der 4 varer... Jeg ringede ind og havde ikke tid til, at de skulle sende dem, så bad dem om at overføre pengene og så måtte jeg undvære de varer, det lød til at være helt i orden, men pengene er aldrig blevet overført!! - Jeg er rigtig skuffet, for tjekkede netop Trustpilot.dk inden jeg bestilte fra E-voks.dk og kan ikke forstå at hjemmesiden har så mange gode anmeldelser??

22 kwietnia 2013

Hej Janina

Tak for din anmeldelse

Jeg beklager rigtig meget forløbet. Vi har haft sagen oppe at vende herinde og gennemgået den fra A-Z og kan godt se at det er os der har lavet en fejl. Det er en menneskelig fejl hvor en kundeservice medarbejder ganske enkelt har glemt at give det videre omkring returen af de 30 kroner. Jeg har dog i dag sikret at pengene er indsat på dit kreditkort igen.

Jeg beklager igen mange gange og er meget ked af at du ikke har haft en god oplevelse med os denne gang - det er, som du kan se på de andre anmeldelser absolut ikke vores stil.

Nemt og rimelig

Meget god service og hurtig ekspedering.

22 kwietnia 2013

Hej Henning

Flyvende Fart

Nåede kun lige at trykke på send ordre, og `Bum `jeg modtog min varer...SUPER..

Ordrenummer #100038761

21 kwietnia 2013

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores kundeservice og oplevelse. Dejligt din ordre kom så hurtigt frem:-)

Oceniono na 4 z 5

Perfekt

Jeg skulle bruge et fladejern til gave til min kæreste. Fandt det, bestilte det og fik det leveret næste dag. Hurtigt og nem ekspedition. Sådan som det skal være.. :)

20 kwietnia 2013

Hej Mads

Tak for din anmeldelse

Jeg er glad for at læse din anmeldelse og se du har været glad og tilfreds med vores kundeservice og oplevelse. Håber kæresten blev glad for gaven:-)

Oceniono na 5 z 5

Nemt, super hurtigt og rigtig god service!

Jeg kunne hurtigt finde hvad jeg søgte og bestille med det samme, uden komplikationer eller lign.
Billigt, men super god kvalitet!

Ordrenummer #100038718

19 kwietnia 2013

Hej Kirsti

Nemt og billigt!

Den pris, på det produkt jeg eftersøgte, fandt jeg billigst ved E Voks, selvom der her skulle lægges fragt oveni. Hjemmesiden er nem og overskue, og det var nemt og hurtigt at bestille. Jeg har kun gode ting, at sige om E Voks!

16 kwietnia 2013

Hej Helena

Meget billigt!

Super billig voks! :)
Ordrenummer #100038561

14 kwietnia 2013

Hej Nicolai

Nem hurtig levering

Nemt at bestille, hurtig levering. Som det skal være :)

14 kwietnia 2013

Hej Martin

Oceniono na 5 z 5

Nem bestilling og hurtig levering

Utrolig nem bestilling, og pakken ankom efter forventet tid.

11 kwietnia 2013

Hej Michael

E-voks.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej