Hurtig og forholdsvis billig forsendelse..! Dog synes jeg informationen var lidt mangelfuld, da jeg på intet tidspunkt fik en klar melding om at min vare var sendt, men blot at bestillingen var "Ful... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har bestilt varer hos e-voks flere gange, og kun én gang har jeg oplevet at varen ikke kom dagen efter... faktisk dukkede den aldrig op, men da jeg efter 4 dage ringede til kundeservice og efterl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De fordelagtige priser på E-Voks.dk, var afgørende for, at jeg besøgte hjemmesiden. Jeg skulle blot eksperimentere med det meget omtalte produkt Silver Shampoo, og uden at kende effekten, ville jeg de... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Kan varmt anbefales samt super gode priser.
Ordrenr er #100040631
Jeg har igennem de sidste par år handlet hos E-voks, og har aldrig oplevet at der er gået mere end 24 timer fra sidste klik til jeg stod med mine varer i hånden.
I seneste leveringen manglede der 2 produkter, så jeg ringede til kundeservice og talte med Karina. På trods af at det var et hændeligt uheld, undskyldte hun mange gange og sørme om jeg ikke stod med produkterne i hånden bare 16 timer senere!!
I slipper aldrig af med mig. :)
#100040358
Varen kom dagen efter jeg havde bestilt, og den var pakket forsvarligt ind.
Ingen klager herfra.
Jeg har købt voks hos E-voks flere gange. Jeg er rigtig godt tilfreds med deres service. Men jeg har nu to gange i træk fået produkter som er rigtig tæt på udløbsdatoen. Den sidste sending var voksen noget udtørret, og har en udløbsdato Okt 2013. Så baseret på dette kan jeg desværre ikke se værdien i de gode priser
Mvh
Henrik S
Dette internetfirma kan varmt anbefales/SUPER!!
Mit ordrenummer er #100039096
Ikke noget at klage over
ikke noget at forbedre
Hurtig og topp service
Alt helt perfekt
Fuldstændig toptjekket og effektiv samt lynhurtig afsendelse.
Jeg surfede rundt på nette for at finde nogle bestemte produkter til den billigeste pris. Jeg endte med at bruge e-voks.dk, hvilket er første gang, men de havde klart de bedste pris på de produkter som jeg skulle købe. Selv med fragtprisen som stadig er meget lav, blev det billigere end hos konkurrenterne.
Derudover leverere de nærmest fra dag til dag, samtidig med at betalingen og efterfølgende mails med information om behandling og forsendelse bare kom ind helt let og automatisk.
Det er ikke sidste gang, at jeg handler her! :)
.. Jeg bestilte "HH Simonsen Sylen 1" på e-voks.dk af den simple årsag, at den stod til ca. halv pris af, hvad den ellers sælges for på lign. onlineshops.
395,- og 29,- i levering; det er lige til at overkomme ;)
Pakken kom under 24 timer efter bestilling i en meget omhyggelig foret æske - jeg er en absolut tilfreds kunde; ***** herfra!
Vender 100% tilbage ..
Nemmer kan det ikke være.. Bestilte, blev leveret hurtigt og hele tiden med en god opdatering af ens ordre.. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her igennem.. TOP KLASSE!!

Odpowiedź od E-Voks.dk
Jeg har købt et GDH fladjern. Jeg ringede og spurgte om det var afsendt. Uden af have mit ordrenummer eller anden reference end mit navn fik jeg at vide, at det var forsøgt leveret samme dag og at jeg kunne hente det på posthuset. Jeg fik ydermere pakkenimmeret så jeg ikke behøvede at hente sedlen fra posten. Det er fin service

Odpowiedź od E-Voks.dk
Produktet er en fødselsdagsgave, det var nemt at bestille og blev leveret 3 dage efter hos fødselsdagsbarnet, men jeg var ikke oprettet som bruger og kunne derfor ikke følge status på leveringen.
Det vil være en fordel, når man kan bestille uden at være oprettet som bruger, at man også kan følge status på leveringen
Ordrenummer #100039357

Odpowiedź od E-Voks.dk
Hurtig bekræftelse, hurtig afsendelse og hurtig levering - men papkassen som mine produkter blev leveret i er på størrelse med en flyttekasse. Men produkter fyldt den højst 20% ud... Lidt bøvlet når man bor i en lille lejlighed! Ellers alt godt.

Odpowiedź od E-Voks.dk
Nem og overskuelig hjemmeside, meget hurtig levering og gode produkter.
Mvh.
Lisbeth
Ordrenummer #100039353

Odpowiedź od E-Voks.dk
e-voks' service er helt i top fik pakken dagen efter, og shampooen var verdensklasse til den overkommelige pris.

Odpowiedź od E-Voks.dk
Hurtig levering, godt med information og selvfølgelig et godt produkt. Kan ikke sige andet end super godt! :-) Odrenummer: #100039283