Vi havde en rigtig fin oplevelse af den grundige måde, Dyreværnet sørger for, at der sker et godt match. Vi adopterede en skøn lille kanin, og kunne - takket være den gode vejledning fra Dyreværnet -... Zobacz więcej
Stort HJERTE for at hjælpe og passe på dyrene, og profesionelle til at blive ved til det perfekte match ny familie og dyr er fundet. Så dejligt at opleve at man ikke bare kan komme og få udleveret et... Zobacz więcej
For er år siden adopterede vi en 8½ måneder gammel killing, som havde lidt specielle behov. Dyreværnet gjorde meget ud af at matche os, igennem flere samtaler. I dag har vi, som resultat af det, ver... Zobacz więcej
Minus 5 stjerner til dyreværnet. Jeg havde kontakt til dyreværnet omkring en avler, der avlet hundehvalpe med fysiske skavanker, der havde fatale konsekvenser for hvalpene. Svaret jeg fik til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Hycel
- Ośrodek opieki nad zwierzętami
- Schronisko dla zwierząt
- Hostel dla psów
- Ośrodek adopcyjny dla zwierząt
- Opiekun zwierząt
Napisane przez firmę
Dyreværnet blev stiftet i 1898 og er en af verdens ældste dyreværnsorganisationer. Vores formål er at fremme dyrevelfærd i Danmark samt vinde og udbrede forståelse for dyrebeskyttelsens hovedopgaver, herunder at stoppe dyrplageri og aflivning af sunde og raske dyr. Vi mener, at alle kæledyr i Danmark fortjener et godt liv, og det arbejder vi aktivt for ved at holde os tæt på såvel de lovgivende som udøvende magter – og gennem vores mange aktiviteter: Hver dag modtager Dyreværnet op mod 10 anmeldelser om misrøgtede dyr. Dem tager vi alvorligt, og vi redder ca. 500 dyr om året i hele Danmark. Herudover tager vi imod et stort antal dyr fra familier, som ikke længere kan tage sig af deres kæledyr. Endelig har vi mobile dyrlægeklinikker, der kører rundt i hele Danmark og tilbyder hjælp til udsatte borgere og deres dyr, der hvor de er. Vores internater i Jylland og på Sjælland tager årligt imod ca. 1.500 hunde, katte, kaniner, gnavere og andre smådyr, hvoraf ca. 1.000 formidles til nye, kærlige hjem. De resterende genforenes med deres ejere.
Islevdalvej 85, 2610, Rødovre, Dania
- hej@dyrevaernet.dk
- www.dyrevaernet.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Super god service
Super hurtig svar på ansøgning ang adoption af hund
Super profesionelle og imødekommende og svarede på alle vores spørgsmål
Super god oplevelse og vil til enhver tid vende tilbage når vi ønsker at adopterer en ny hund engang
Jeanette og Kenneth
Kanon pasning
Jeg har en meget forsigtig og sky hund - dyrværnet er ekstrem dygtige og gør oplevelser for både min hund og jeg betryggende.
Jeg hentede en lille kat fra dyreværnet i Rødovre
Jeg hentede en lille kat fra Dyreværnet, som kom fra en dyreværnssag. Jeg blev vejledt grundigt i, hvad det betød og fik en masse gode råd i forhold til, hvad der ville være vigtigt for katten. Den lille kat, som var en meget forsigtig og sky lille dreng, er nu super social og nysgerrig. Jeg har et par gange efterfølgende rådført mig hos Dyreværnet, som hver gang har taget sig god tid til at besvare mine spørgsmål - og som kendte katten (altså - ikke havde glemt ham, selvom han var flyttet) og derfor var ekstra kompetence. Det er tydeligt at de ved, hvad de har med at gøre hos Dyreværnet.
Dyreværnet er passion med kompetence og kvalitet
Dyreværnet på Islevdalsvej gør en forskel. Vi fik en ung kat (Crüsli) i maj, den var veltilpasset og for novicer som os var der allerede gjort alt, hvad der skal gøres for at give en ung kat en god start i livet. Det var rart at se (og høre), at alle på Islevdalvej 85 var meget bekymrede for, om vores familie nu kunne behandle og beskytte Crüsli som vi bør gøre. Vi håber, at vi gør det godt nok og vi var mægtig glade for at møde den passion for dyr, som vi fandt hos dyreværnet.
Bella
Vi fik tilbage i maj lov at adoptere verdens skønneste hund, Bella.
Det var tydeligt, at personalet gik meget op i, at Bella kom til den helt rette ejer og nogle som kan hjælpe hende med de adfærds udfordringer hun nu har.
Vi var slet ikke i tvivl om, at de har gjort et kæmpe stykke arbejde med vores skønne Bella og gav os en hel masse gode råd og vejledning.
De sørger for, at man har al den information man skal bruge og de stod til rådighed hvis vi havde spørgsmål.
Jeg kan på kraftigste anbefale, at adoptere et dyr hos Dyreværnet.
Det bliver bestemt ikke sidste gang vi gør det!
Super god oplevelse.
Har hentet den skønneste lille springer spaniel hvalp hos Dyreværnet i Rødovre. Super professionelt sted, hvor de gør en dyd ud af at sikre sig, at dyrene får de bedste match og muligheder i deres fremtidige liv. Det er første gang vi har hentet et dyr hos Dyreværnet, men ville helt bestemt søge efter et match der igen - forhåbentlig først om mange år. Stor ros til alle hos dyreværnet fra os.
Kærlige medarbejder der går op i dyrenes velfærd
I forbindelse med vores adoption af vores højt elskede kat har man virkelig kunne mærke at dyreværnet går op i at lave det rigtige match og de holder af de dyr der af forskellige grunde må finde nye hjem. Vi har virkelig kunne mærke deres kærlighed til dyrene ♥️
En særlig tak til Rødovre Dyreværn
Vi har adopteret vores skønne hund hos Rødovre dyreværn.
Og vi kan kun sige, at vi har haft en rigtig god oplevelse.
Vi er blevet guidet godt i vores valg af hund og er derfor lykkes rigtig fint med vores nye familie medlem.
En særlig tak for god rådgivning.
Vi som familie kan kun anbefale Rødovre Dyreværn.
Kære Dyreværnet ☺️
Kære Dyreværnet ☺️
Tusind tak for verdens allerbedste kanin 🐰 Banan (vi kalder ham Maximus) er sådan en nysgerrig og dejlig kanin, der har boet hos os i snart 14 dage. Han springer glad rundt og ellers putter han rundt omkring ☺️ Tror måske Banan har været hund i sit tidligere liv, fordi han følger efter os, elsker at blive nusset og føler han ejer hele lejligheden. Han har en base, hvor han nærmest ikke er, medmindre han skal bruge sit toilet eller spise -og om natten sover han på en sofapude. Om morgenen bliver vi vækket af en kanin, der hopper op til os i sengen, når Banan synes, at nu trænger han til morgenmad. Tak for en god, kærlig kanin og rigtig god vejledning i pasning af frikaniner ☺️ kan på det varmeste anbefale at adoptere fra Dyreværnet
Tak for jeres store arbejde
Vi har i starten af juni adopteret en skøn lille kanin hos Dyreværnet. På trods af hans unge alder, har han været tilbageleveret til Dyreværnet af flere omgange og trængte i den grad til en blivende familie. Det har han fundet i os. Han er i dag en glad frikanin, der er faldet godt til i familien. Han er super kærlig og meget tillidsfuld. Processen med ansøgningen, afhentningen og vejledningen var meget nem og vi blev taget godt imod og mødt af venligt personale på stedet.
Tusind tak for jeres store arbejde og for at I har passet godt på Zjaka :D
Vi adopterede to marsvin på 2 år
Vi adopterede to marsvin på 2 år. De var allerede tamme, så det var dejlig nemt og skønt for ungerne, at de kunne sidde og nusse med to rolige dyr. God vejledning og dygtigt personale
Vi har fået en virkelig skøn hund!
Vi har fået en virkelig skøn hund!
Medarbejderne ved Dyreværnet i Rødovre gør et kæmpe arbejde for at finde ud af hundenes natur, behov og udfordringer. Der bliver ikke lagt skjul på noget.
Som vi oplevede det, er der også gjort en rigtig stor og omkostningsfuld dyrlægeindsats med vacciner, røntgen, tandcheck, og i vores tilfælde, bedøvelse, så hundens filtrede pels kunne klippes af.
Men det er svært at skrive en ansøgning om en hund man kunne tænke sig....
Man gør sit bedste for at forklare hvem man er, og hvad man kan tilbyde, men det føles så utilstrækkeligt.
Derfor er det så dejligt, at det telefoniske interview foregår i en positiv ånd.
Naturligvis er det 100% vigtigt, at en formidlingshund kommer det rigtige sted hen - 1. gang - så der SKAL tales om tingene.
Men det var nøgternt og uden pyldren, at vi skulle rejse en del for at komme hjem med ham.
Vi var naturligvis nærmest nervøse da vi skulle møde vores Bobby.
Som en eksamen, man ikke kan forberede sig på.
Vi fik ro til at møde ham udenfor i en dejlig hundegård.
Vores lykke var, at han bogstavelig talt sprang i armene på os, og fordi vi kom langt væk fra, kunne vi tage ham med os med det samme.
Rigtig god konduite.
Det var også rørende, at nogle af medarbejderne lige skulle sige grundigt farvel til Bobby.
Meget flot i betragtning af hvor mange hunde der formidles, og den almindelige travlhed der må være.
Så nu er Bobby blevet Bornholmerhund 😊
For 3 uger siden besøgte vi Dyreværnet…
For 3 uger siden besøgte vi Dyreværnet i Rødovre og mødte skønne Pernille.
Vi mistede vores hvide Pjuske (huskat) for 1 år siden af alderdom (15 år) og har sørget 1år, før vi var klar til en ny lille missekat. Søgte i mange mdr. efter den rette, men forgæves - blev enige om at besøge et internat, som vi aldrig har prøvet og mødte ikke bare en Pjuske, men 2 Pjuske(r), og oven i købet "naboer". Vi gik absolut ikke efter en hvid huskat og heller ikke en Pjuske! MEN der sad så hvide langhårs Pjuske og brunefarvede Pjuske, åhhhhh. Lille brunfarvede Pjuske vandt vores hjerter, da hun simpelthen sad og kiggede os dybt ind i øjnene og tog forpoterne ud gennem buret og hev fat i hånden på os. Dybt bevægende.
Vi fik en lang snak med sødeste Pernille og fik ordnet papirer mm.
Kan kun anbefale Internatet varmt, hvis du/I vil være med til at redde dyr, som af en eller anden grund havner her og give dem et nyt liv .... Peter & Annette
Vi har haft den dejligeste oplevelse da…
Vi har haft den dejligeste oplevelse da vi som familie skulle finde vores nye mis og der på dyreværnet var det helt perfekte match til os , vi var heldige at blive godkendt til misse pigen Killing og hun passer perfekt ind hos os , vi elsker hende og er dybt taknemlige for for dyreværnet og alt det de gør for at det hele skal gå godt og ende lykkeligt
Tak for jer og tak for Killing
Vi havde en fantastisk oplevelse af…
Vi havde en fantastisk oplevelse af dyreinternatet i Kolding, og Gitte som står for det er yderst professionel overfor både dyr og mennesker. Det er meget smukke og trygge omgivelser som dyrene opholder sig i. Vi adopterede en meget klog og smuk hund på kun 6 mdr. den havde rigtige mange nej’er på listen over hvad man kunne ønske sig. Trods alle nejerne så har vi fået den mest fantastiske og skønne hund 🙏🏼 Tusind tak til teamet i Kolding for at have skænket os den sødeste, kærligste, klogeste og smukkeste hund 🌹 Knus fra Chris ❤️💞❤️
Carlo
Efter at have set billedet af Carlo besluttede vi at kigge nærmere på ham. Han viste sig fra den bedste side og vi ansøgte med det samme om at få lov at adoptere Carlo. Vi fik en superfin information om dejlige Carlo. Carlo er en meget kvik og lærenem dreng der viser os så meget kærlighed. Vi er bare så glade.
Super tryg service
Vi kunne desværre ikke have vores hund mere, og derfor kom den til Dyreværnet i Kolding. Undervejs i processen oplevede vi en virkelig god forståelse og fleksibilitet fra Gitte. Modtagelsen af vores hund var fantastisk, tryg og virkelig fede omgivelser med masser af udeareal til hundene. Helt klart en anbefaling her fra og køreturen værd fra Sjælland til Kolding.
lille Selma
I denne måned har vi adopteret lille Selma, som var på Dyreinternatet i Rødovre. Siden vi så hende den første dag, var der meget empati fra hende og fra os. Selma er glad, og vores liv har ændret sig. Hun er meget kærlig, munter, lydig og lærer hurtigt. Selma er meget intelligent og gør vores liv lykkeligere. Kh. Pedro og Johannes
Jeg fik min dejlige hund Charlie fra…
Jeg fik min dejlige hund Charlie fra Dyreværnet ved Kolding. Super god og grundig gennemgang af al tilgængelig info om søde Charlie, og tydeligvis stor forståelse og empati for de dyr der skal formidles. Meget venlig og imødekommende behandling både pr. telefon, e-mail og ved direkte møde. Hele processen føles vældig tryg, og match mellem mig og Charlie…ja det kunne ikke være bedre. :-)
Rigtig god
Rigtig god, etisk og seriøs oplevelse at adoptere. De er top prof. og tager sig kærligt af dyrene, og ikke mindst lægger energi i match..
Styr på vaccinationer og pleje her i overgangen under adoptionen..
Tak for jer og indsats 💚💚💚