***** Bedre dyrelæge end Jon Kold Thomsen skal man lede længe efter. ***** Omsorgsfulde, hjertevame vet.sygeplejersker Lisbeth Mortensen, Agnethe Mortensen og Susanne Birgitta Jensen... Zobacz więcej
Virkelig søde ansatte og hurtig hjælp. Min mors hund knækkede en negl på en luftetur, det blødte ret meget. Vi var lige i nærheden af klinikken, og selvom han sædvanligvis er tilknyttet en anden kl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De fortjener stor ros for deres professionalisme, omsorg og jordnære tilgang. Jeg blev mødt af et venligt personale og en rolig, indbydende atmosfære, der straks gav os en følelse af tryghed. Dyr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Dyrehospital centralt i Aalborg, hvor din dyrlæge samt alle os sygeplejersker har tid til omsorg, engagement, kirurgisk og medicinsk behandling af dit kæledyr. Vi vil hjælpe jer alt hvad vi kan og er altid klar ved telefonen til gode råd og vejledning.
Hobrovej 38-40, 9000, Aalborg, Dania
- info@dyrehospitalet9000.dk
- www.dyrehospitalet9000.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Tryg, professionel og omsorgsfuld behandling af vores hund Loui
Vi har besluttet at skifte dyrlæge efter markante prisstigninger hos vores tidligere dyrlæge - og vores hund Loui er normalt meget utryg ved dyrlæger, hvorfor vi var nervøse for, hvordan det ville gå – især da han aktuelt skulle i narkose i forbindelse med tandbehandling.
Efter grundig research faldt valget på Dyrehospitalet 9000 og oplevelsen i dag var virkelig god.
Personalet var imødekommende, nærværende og meget opmærksomme på Loui’s behov.
Vi fik lov at være hos ham, til han var bedøvet, han blev behandlet som det første på dagen, og de ringede undervejs for at sikre fælles beslutninger. Efter opvågning kontaktede de os straks - som aftalt.
Tandrensning, fjernelse af to tænder og negleklip blev udført professionelt og omsorgsfuldt - og til en pris, som var væsentligt lavere end hos vores tidligere dyrlæge. Selv da Loui knurrede af utryghed ved ankomst, håndterede de det roligt og sørgede for et stille rum, hvor han kunne falde til ro.
For os er tryghed (for både hund og ejer) og fair pris vigtige kriterier ved valg af dyrlæge, og begge blev indfriet.
Dyrehospitalet 9000 satte hunden i centrum, og vi skifter nu permanent til dem.
Vores varmeste anbefalinger herfra.
Virkelig søde ansatte og hurtig hjælp.
Virkelig søde ansatte og hurtig hjælp.
Min mors hund knækkede en negl på en luftetur, det blødte ret meget. Vi var lige i nærheden af klinikken, og selvom han sædvanligvis er tilknyttet en anden klinik, tog de sig tid til at se på og fjerne neglen, da vi kom ind fra gaden.
Der var masser af klap og allergi-godbidder.
Enormt god oplevelse.

Trøst og omsorg
Vi måtte desværre sige farvel til vores elskede Sammi, vi er utrolige glade for at personalet ved Dyrehospitalet9000 specielt Agnete en af englene ved “D9” den trøst og omsorg for min kone og jeg kan ikke beskrives, så af hjertet tusind tak og selvfølgelig også til det øvrige personale.
Med kærlig varm hilsen
Susanne & Thomas
Sammi’s mor og far

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Havde fået at vide af en…
Havde fået at vide af en adfærdsterapeut, at min lille havaneser havde ondt i ryggen. Kontaktede derfor Dyrehospitalet 9000 og fik hurtigt en tid. Rikke gennemgik ham meget grundigt og kunne ikke finde noget. Jeg havde heller ikke lagt mærke, at der var noget galt, men kunne jo ikke vide. Har brugt Dyrehospitalet i alle de år, hvor jeg har haft Bello (6 år) og altid fået den bedste behandling. Hele personalet er så søde og venlige og har altid tid til en. Er selvfølgelig glad for, at Bello er frisk. Men glad for, at Rikke var så grundig og omsorgsfuld overfor min lille hund.

Verdens bedste dyrlæge.
Rigtig dejligt og trygt sted at komme med sin hund.
Yderst professionelt & dyret er i centrum.
Kan klart anbefales.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️fra os.

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Tusind tak for mange mange gode år.
Jeg flyttede til Aalborg stort set samtidig med, at Viggo Mortensen startede dyrehospitalet op i 1977. Jeg var ny i byen, og dyrehospitalet var nyt, tror, det var grunden til, at jeg netop valgte Viggo som dyrlæge. Det har jeg aldrig fortrudt. Det har altid været dejligt, at komme hos Viggo og dig Lisbeth. Det var et stort savn, da Viggo døde i en alt for ung alder, og jeg sørgede over, at du Lisbeth blev enke alt for tidligt. Men det var flot, at du magtede at føre dyrehospitalet videre, og det blev gjort i samme ånd, som da Viggo levede. Derfor valgte jeg, at blive ved med at komme hos jer i de perioder, hvor jeg har haft hund eller kat. I var ikke bare gode og dygtige til dyrene, men også utroligt hjælpsomme og forstående over for os dyreejere. De sidste mange år har jeg ikke haft bil, kun en elscooter. Så Erik du er simpelt hen kommet forbi og har hentet Fido, min lille chihuahua-hund, nogle gange kom du tilbage med ham, andre gange hentede jeg ham selv - tusind tak for det. Desværre bliver denne anmeldelse også et afskedsbrev. I har nok fået besked fra Svenstrup om, at jeg måtte sige et sidste farvel til Fido forrige weekend. Ja det var alt for tidligt, men en stor tumor ved leveren, som ikke kunne fjernes, gjorde, at jeg måtte tage den svære beslutning at sende ham op i hundehimlen kun ni år gammel. Det var et sidste farvel til Fido og en dybtfølt tak for al den kærlighed og trofasthed, han har givet mig i sit alt for korte liv. Kære Lisbeth og Erik, det bliver også et farvel til jer og en stor tak. Jeg er 75 år nu og for gammel til at få en ny hund. Jeg bor også på plejehjem i Nørresundby, hvor vi må have et kæledyr med, men ikke anskaffe os et. Fido skulle jo have boet hos mig de næste seks til syv år, men sådan skulle det ikke være. Han havde ingen symptomer før sidste dag, hvor han begyndte at kaste op, og det var som al kraft og energi bare fossede ud af ham. Det fik os til dyrlægen med det samme, men det var for sent. Det sidste farvel, når det nu skulle være, ville jeg gerne, havde været hos jer. Savnet er enormt, men vil med tiden selvfølgelig blive mindre og blive erstattet af minder. En sidste tak til jer, som kommer fra hjertet, tak for jeres måde at være på både over dyr og deres mennesker.

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Vi har brugt Dyrehospitalet i næsten 20…
Vi har brugt Dyrehospitalet i næsten 20 år. Både til vores gamle hund og kat og nu til de nye. Der er masser af godbider, information og ros til dyrerne. Det er en tryg og god oplevelse af kommer der. Bedste anbefaling herfra. Janne

Helt sort
Vi har nu brugt dyrehospital 9000 i 6 år. Vi kom til i sommeren 2018 med vores lille øjesten af en perser, skal siges vi altid har følt os så godt behandlet og mega proffesionelt staff.
Men det ender sku i mine øjn med skiftende dyrlæger i det jeg ville kalde for en inkompetent beslutning fra deres side.
Jeg tropper op med en 16+ årige perser kat der har tabt sig 700-800gr hvilke er relativt meget for en kat der vejer 3.5kg
Nu jeg ikke dyrlæge, men har fundet en hævelse på katten kind som jeg antager må være skyld i hans
Vægt tab.. Det ender med de ligger ham i fuld narkose barber hans kind og lader mig fortælle at det var udefra kommende og ikke hans tænder, nej de var fine.. 3200kr
1+ måned senere køre jeg så retur med katten som nu er stoppet totalt med at spise, men denne gang en dyrlæge der har styr på sine ting, han fortæller mig så det var en tandbyld han havde sidst, så sikkert en dårlig tand, men lad os lige tage en blodprøve inden vi operere på ham..
Den blodprøve der kom retur var så dårlig at han skulle med de nyre været aflivet første gang.
Vi føler os pludselig total hjælpeløse og forvirret og den nye melding, men vælger selvfølgelig at give katten fred. 2600kr
Men kan i se hvor jeg vil hen med dette, de havde en blodprøve fra 2022, hvorfor tænker med en perser der er 16.5 år gammel at man muligvis burde have rådgivet anderledes istedet for at tænke forretning.
Vi er dybt forarget over hele denne slutning på en fantastisk tid hos DYRT(hospital9000) at det hele pludselig handler om penge og ikke hvad der er bedst den stakkels kat.

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
De fortjener stor ros for deres…
De fortjener stor ros for deres professionalisme, omsorg og jordnære tilgang.
Jeg blev mødt af et venligt personale og en rolig, indbydende atmosfære, der straks gav os en følelse af tryghed. Dyrlægen (Rikke) var grundig i sine undersøgelser og tog sig tid til at forklare alt i et sprog, jeg kunne forstå. Hun udviste stor tålmodighed, både over for mine spørgsmål og over for min hund, Hugo.
Jeg kan varmt anbefale dette dyrehospital til alle, der søger en dyrlæge, som er grundig, tålmodig og brænder for dyrenes velfærd. Det er et sted, hvor man og ens kæledyr er i trygge hænder.

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Stor passion for dyr og yder en rigtig god service.
Dyrehospitalet9000 er altid søde, venlig og yder en god og professionel service. De har altid tid til at snakke med dig som kunde og forklar tingene godt. Ringer man har de altid en hurtig tid til at se dig.
Har været igennem et langt sygdomsforløb af min kat. Personalet var gode til at håndter det faglig, mig og min kat, som aldrig synes dyrlægebesøg var rat. Da jeg var frustreret over det lange forløb, at årsagen var svær at finde og udgifterne til mange dyrlægebesøg. Skrev jeg en lang mail til dyrehospital9000. Dyrlæge Rikke tog sig tid til at ringe, hvor vi snakkede forløbet godt igennem. Rikke havde forståelse for mine frustrationer om at min kat blev stresse, de mange dyrlægebesøg, om det økonomiske og at jeg bare gerne ville have en rask kat.
Da min kat har været rask i ca 4 måneder. Må jeg en morgen ringe til dyrehospitalet9000, fordi min kat skulle aflives, da min kat var blevet syg i weekenden. Jeg får en tid med det samme og stemningen i klinikken var berørt af min situation. Dyrlægen Rikke kigger på min kat og er enig i at den skal have fred. Vi snakker situationen igennem og finder urnen min kat skal have. Rikke og resten af personalet er professionel i situationen men også berørt. Jeg kunne ikke mærke om de havde travlt den dag. Jeg fik alt den tid jeg skulle bruge til at sige farvel til min kat.
Jeg har været meget glad for at komme ved dyrehospitalet9000 og kan kun anbefale dem. De har stor passion for dyr og yder en rigtig god service.

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Super dejligt sted at komme med sine…
Super dejligt sted at komme med sine dyr.
Føler sig velkommen og i trygge hænder 😊😊

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Verdens bedste dyrlæger og vet
Verdens bedste dyrlæger og vet. Sygeplejersker. Tak til Rikke, Jon og Susanne for at passe og pleje og for altid at stå klar med råd og en hjælpende hånd. Virkelig professionelle, dygtige og omsorgsfulde for dyrene.

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
I er simpelthen den mest TÅBELIGE…
I er simpelthen den mest TÅBELIGE dyrlæge
Udskriver udgået medicin
Udskriver FORKERT medicin
ALDRIG jer TÅBER mere

Super service!
Jeg er virkelig glad for Dyrehospitalet9000. Vores lille hund har været indlagt hos vagtdyrlægen i weekenden, og i dag ringede de fra Dyrehospitalet9000 for at tjekke ind med os og spurgte ind til, hvordan vores lille hund havde det efter weekenden på hospitalet! Hvilken service! Tusind tak!

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Den bedste dyrlæge jeg har haft
Jeg er utrolig glad for at komme med mine katte ved Dyrehospitalet9000.
Dyrlægerne Rikke og Jon er virkelig dygtige, og samtidig meget omsorgsfulde i forhold til både dyr og ejere. Det samme gælder veterinærsygeplejerske Agnethe og resten af personalet. Her er man ikke bare en i rækken, og der bliver lyttet til de informationer man kommer med. De får mine varmeste anbefalinger++++++

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Jeg har kun gode ting at sig
Jeg har kun gode ting at sige om Dyrehospitalet9000. Ikke nok med at det er det mest omsorgsfulde personale, så er de både gode til at tage hånd om vores hund og om os. Det er lige meget om hunden er glad eller nervøs, så bliver den modtaget med omsorg. Priserne er gode og der er studierabat. Derudover er det aldrig at problem at få en tid. Vi har et par gange oplevet, at vi skulle have en tid hurtigst muligt, hvilket ikke var et problem.
Fantastisk dyrelæge. Jeg vil virkelig anbefale det. 😊

Dejligt og forstående personale
Vi måtte igennem den absurd hårde situation at aflive vores hund grundet hendes alder og de problemer hun havde fået.
Dyrlægen og sygeplejerskerne, samt dem der sad i receptionen, hvis de ikke også var sygeplejersker, var alle utrolig søde, rare at tale med, og forstående. Hele oplevelsen har været virkelig skod, men de har været et højdepunkt, på en ellers træls periode.

Odpowiedź od Dyrehospitalet9000
Tusind tak til absolut den bedste dyrlæge Rikke og de personale ❤
Vores Disney(langthår dværg gravhund) på 11år har fået et nyt liv efter hun blev opereret af Rikke.
Vi har altid brugt en anden dyrlæge i over 20 år, men de kunne ikke finde ud af hvad vores Disney fejlede.
Men Rikke og Susanne vidste med det samme og vidste hvad de kunne gøre.
Hun havde brystkræft på begge sider(der var mange knuder😔), derfor skulle hun opereres så hurtigt som muligt. Men pga. hendes alder var vi meget nervøs for hun kunne klare det.
Heldigvis forundersøgelsen viste, at kræften ikke spredte sig til andre organer🙏🏼
Det var en stor omgang, da hun skulle opereres 2 gange (1 1/2 måneds mellemrum), for der skulle fjernes alle mælkkirtler på begge sider.
Men vi var overhovedet ikke nervøs, for Rikke var så dygtig til sit arbejde og kompetent.
Allerede 1 uge efter 1.operation kunne vi se og mærke på Disney, at hun har fået det meget bedre. Mere glad, aktiv/livlig, ikke så træt (Hun sov hele tiden før)
Da hun skulle opereres for 2. Gang, var vi nervøs for hvordan hun ville reagere for at komme der ind, men hun logrede med halen, da hun så Rikke og Susanne og hun blev rigtig godt taget imod af alle personaler. Jeg var så glad og imponeret over det.
I dag har hun det helt fantastisk og hendes plejeforældre (som passer hende, når vi skal ud at rejse) er også helt overrasket over hvor godt Disney har det i dag.
Vi kan ikke beskrive, hvor taknemmelige vi er for den bedste dyrlæge Rikke og de personale på "Dyrehospitalet 9000"🙏🏼 Vores Disney har fået et nyt liv❤
Disney er et og alt for vores datter❤ og vi nyder Disneys selskab hver eneste dag og sætter pris på vi stadig har hende❤
TUSIND TAK TIL JER "Dyrehospitalet 9000"🙏🏼❤

Aalborgs bedste dyrlæge
Jeg har en ‘svær’ hund, der overhovedet ikke viser symptomer, når hun er syg.
Dyrlæge Rikke og veterinærsygeplejerske Agnethe har aldrig tvivlet på min mavefornemmelse og mine beskrivelser, selvom man ved første øjenkast ikke ligefrem ser en hund, der er syg.
Dette har for os betydet, at specielt Rikke og Agnethe har været årsagen til, at min hund får den behandling, som hun har brug for; selv når andre dyrlæger har skudt mine bekymringer til jorden.
Udover dette udøver de bare en fantastisk service - der er altid mulighed for en samtale, konsultation og svar på beskeder (selv udenfor åbningstid) uanset hvor travlt der har været.
Deres skønne behandling af dyrene, forståelse og omsorg har gjort, at min hund ALTID elsker at være derinde; og jeg er tryg ved at aflevere hende.
Kæmpe, kæmpe tak til Rikke, Agnethe og de andre meget søde og professionelle veterinærsygeplejersker.
Dyrehospitalet9000 får i hvert fald den største anbefaling fra mig

Super god service
Super god service
Jeg har brugt dyrehospitalet i mange år og er altid en fornøjelse at komme på besøg med sin hund.
Kun gode og varme anbefalinger herfra