Had a A2 registration and they helped solve it really quick. At beginning heared from 2 banks and 1 financier that it wouldn’t be problem at all because it’s paid off but after signing a deal w makela... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Een maand geleden gevraagd of ze 2 A coderingen konden verwijderen ivm hypotheekaanvraag. We hebben opgevraagde stukken naar ze gestuurd, werden daarbij steeds zeer vriendelijk geholpen en gisteren kr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Dynamiet. De communicatie was duidelijk en professioneel, en mijn aanvraag werd verrassend snel afgehandeld. Dankzij hun deskundige aanpak verliep all... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik ben ontzettend goed geholpen door Yordi. Eerlijk gezegd was ik in het begin best sceptisch en dacht ik dat het verwijderen van mijn BKR-registratie niet zou lukken. Toch is het hen gelukt! Ik ben... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Dynamiet Nederland is al meer dan 13 jaar dé specialist voor consumenten die vastlopen door financiële blokkades. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben met onterechte BKR registraties, fraudemeldingen en EVR incidenten, geschillen met grondhandelaren en schade door online casino’s. Ons doel is duidelijk, wij zorgen dat jij verder kunt met je leven zonder onnodige belemmeringen.
Bij ons sta jij centraal. Je krijgt één aanspreekpunt, duidelijke uitleg en vaste updates. Wij analyseren je dossier grondig en bouwen stap voor stap een sterke juridische onderbouwing. Daarbij schakelen wij snel met banken, instanties en wederpartijen. Transparantie is een kernwaarde, je weet altijd welke keuzes wij maken en waarom.
Wij combineren juridische expertise met persoonlijke aandacht. Met duizenden succesvol afgeronde dossiers en een sterk trackrecord in financieel recht hebben wij bewezen dat wij resultaten leveren. Cliënten waarderen onze eerlijkheid, duidelijke communicatie en de rust die wij hen teruggeven.
Of je nu een hypotheek wilt aanvragen, onterecht geld kwijt bent aan een casino of vastzit aan een fraudemelding die je toekomst belemmert, Dynamiet Nederland staat naast je. Wij gaan door waar anderen stoppen en vechten voor jouw rechtvaardigheid.
Jacob leendert van Rijweg 127, 2713 HZ, Zoetermeer, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
Attorney Lisa van Gulik as a subject matter expert in dealing with Dutch Credit law and GDPR legislation. Her deep knowledge, interpretation on these subjects place her a cut above her peer's in this legal domain. Her professionalism and approach to any of these subjects ensure an outcome above any clients expectations. She handles and manages complex matters in her stride and always deliver a positive result for clients of Dynamiet Nederland

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
Ze hebben mij goed geholpen met het verwijderen van mijn bkr achterstand. Dit duurde even maar het eind resultaat was echt uitmuntend goed.

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
We had great communications with dynamite, they were clear, fast moving and polite people to work with! We would definitely recommend to others! Super efficient and very nice customer service ! Our contact Lisa was super helpful!

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
ze hebben de BKR codes er af kunnen krijgen en dat bij ons zelf niet ging lukken .Het heeft even geduurd maar het is jullie wel gelukt en bij deze nog hartelijk bedankt namens Mevrouw Bloemberg
Top bedrijf zijn jullie ga zo door en probeer zo veel mogelijk mensen te helpen .

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
Bkr registratie verwijderd door Dynamiet. Daardoor hypotheek kunnen aanvragen. Erg blij mee.

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
Snel en ontzettend goed geholpen Dikke aanrader!

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
Ik ben echt blij dynamiet is goed. Snelle resultaat

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
mijn zaak werd snel opgelost, ik werd goed op de hoogte gehouden en mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord.

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
Ik had een grote notering op mijn naam staan. Maar door behoorlijke wijzigingen in mijn financiële situatie positief hebben ze de noteringen van mijn naam af weten te krijgen.. grote klasse
Nogmaals dankjewel

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
Very professional, good contact and very friendly and supportive.
A positive outcome.
All in all a good company to deal with.

Odpowiedź od Dynamiet Nederland
Een heel goede bedrijf. Alles in orde gemaakt en snel geregeld.