Super glad for dette sted. Handler ca. en gang om måneden online. Varerne er super kvalitet. Pakken kommer hurtigt og der er god kommunikation med butikken.
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Gode priser, hurtig ekspedition. Jeg afhentede mine vare i deres butik i Middelfart og blev mødt af et smilende og mege venlig personale. Bestillingsprocessen i deres webbutik virker dog noget k... Zobacz więcej
Bestilte mandag (lovet levering indenfor 1-3 dage). Da jeg ikke havde fået leveringsbekræftelse, skrev jeg til dem onsdag, hvor de bekræftede afsendelse torsdag. Idag (torsdag) oplyser de så, at leve... Zobacz więcej
Jeg synes Duft & Natur fortjener 5 stjerner for gode produkter, hurtig levering og flot information hele vejen igennem. En lille detalje jeg kunne ønske mig anderledes er, når jeg feks. bestiller de... Zobacz więcej
duft-natur.dk har et Danmarks største sortiment indenfor personlige pleje. Duft & Natur driver sideløbende med denne webshop også en alm. detail helsekostbutik, beliggende i Middelfart. Du er velkommen til at besøge os der også.
Østergade 6, 5500, Middelfart, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
God opfølgning på ordren. Hurtig levering. Trygt og godt. :0)
Lækre produkter og virkelig hurtig levering!!
Jeg bestilte tirsdag eftermiddag, og jeg modtog pakken onsdag morgen. Derudover var der god information fra firmaet om ordrestatus mv.
Jeg bestilte to drikkedunke. De blev en dag forsinket ift. hvad der oprindeligt stod i bestillingen og så fik jeg straks en mail fra Duft og Natur. De blev leveret på et par dage. God service.
Og så er dunkene superfine. Perfekt.
Vi har efterhånden handlet en del gange hos Duft og Natur.
Vi har endnu tilgode ikke at få de bestilte varer. De leverer altid hurtigt og korrekt.
Er der en vare der ikke er på lager, så går der højest et par dage inden hele ordren leveres.
Vi er derfor meget tilfreds og vil fortsætte med at handle her.
Der er helt styr på det hele. Varen er ikke på lager, men det får man besked om.
Nemt at lave tillægsordre. Fik super beskrivelse mht hvordan jeg skulle forholde mig desangående :-)
Hurtig levering - bestilte lørdag og varen kom med posten i dag.
Har bestilt en masse ting, og får en email et par dage efter bestilling, at pakken er på vej. Får så en ny email d. 30/3, at der afventes svar fra mig, om at dele af min ordre ikke er på lager, om det så skal slettes el. jeg vil vente. Der skriver jeg tilbage, at jeg gerne vil vente på det hele( Der kunne man jo som god service have sendt det der var på lager, og så eftersendt det andet). Får så først min pakke d.8/4 efter at have skrevet igen. Dernæst får jeg ingen af de gratis ting med, som jeg havde bestilt. Det fik jeg så heller ikke i min sidste bestilling, da der blev skrevet, at min pakke var forsinket, hvor jeg pænt spurgte om jeg så ikke kunne nå at få et par små gratis ting med. Det blev der slet ikke svaret på. Jeg kan ellers se, at en anden kunde skriver, at hun fik uventede små pakker!!!
Vi har købt en masse spændene ting til bagning, pga alvorlig sygdom af samlever og skal omlægge vores liv, og vi er glade for at der er beskrivelse ved hver varre om hvad den bruges til, i det hele taget den trygge information om hvor vores varer er i systemet, om den er pakket og når den er afsendt, det er dejligt, og man ved inden for lille marginal hvor når varren ankommer. tusinde tak for super service.
Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer.
og jeg køber i butikken og de har mange vare og rigtig god service køber tit æterisk olie og de er rigtig gode
Udvalget er stort, og alt fungerede i forbindelse med bestilling, opfølgning og levering..
gik handel faktisk fint - har modtaget det jeg regnede med, så jeg er godt tilfreds :)
Dette er min første handel på Duft & Natur og jeg er fuld ud tilfreds. Varene kom hurtigt og var i perfekt stand. Hjemmesiden er meget overskuelig. Jeg kommer bestemt tilbage.
Venligst, Lisbeth
Jeg har kun handlet varer to gange - og begge gange den samme vare. Det har været nemt og overskueligt at handle og varen er kommet hurtigt frem. Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale denne forhandler.
Den gratis vareprøve var dog skuffende. MEGET lille og uden beskrivelse - øv!
Mvh. Ellinor
Jeg har købt mange varer i tidens løb. Det er en overskuelig hjemmeside, vareudvalget er stort, og leveringen er hurtig.
Mvh. Charlotte
Jeg er fast kunde hos Duft & Natur, og jeg har kun haft gode oplevelser. Jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg mangler forsynninger igen!
Jeg har købt 4 liter Mælkebøttesaft hos duft og natur, jeg bestilte det den 21 - 2 og fik det allerede den 22 - 2 om formiddagen, det synes jeg er fremragende.
Venlig hilsen Aage Pedersen.