DUF-Rejser.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Mega gode guides, sjove fester og lækker alkohol😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 tilde var den Aller bedste selvom hun er lidt mærkelig. Jacob Lau og Simon var også helt fantastiske og meget... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tog afsted med min veninde alene til magaluf, alt fungerede helt perfekt. Guiderne var virkelig gode især Tilde og Bente, så skønne piger, de gjorde bare oplevelsen 20 gange federe! Kæmpe anbefaling a... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

2. gang i Sunny - behøves jeg sige mere. Vil foreviget anbefale til ALLE jeg kender. Wow det er de bedste oplevelser i mit liv. Næsten udelukkende på grund af guidernes fede humør og dejlige dejlige u... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den fedeste rejse jeg har haft længe. De sødeste, fedeste og mest festelige guider jeg har mødt. Dog skal i komme af med den blåhåret sure receptionist på sun palace, hver enste gang man tråtte ind... Zobacz więcej

1. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Skal du med på Danmarks vildeste ungdomsrejser til Sunny Beach, Magaluf eller Aiya Napa? Så tag med DUF-Rejser på dit livs oplevelse. Hos DUF-Rejser finder du de billigste All-Inclusive rejser i markedet.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

2 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 374

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft den bedste oplevelse…

Jeg har haft den bedste oplevelse nogensinde med DUF.
Det hele spiller, der er styr på det hele og guiderne er de sødeste mennesker, og Ayia Napa er helt klart DESTINATIONEN.
Og TAK TIL GUIDERNE 2026 for den her tur!!!!
10/10 herfra
Og kæmpe shout til især Tilde, hun har været verdensklasse!

22 lipca 2026
Oceniono na 4 z 5

Energien stemningen damerne jeg synes…

Energien stemningen damerne jeg synes det hele det fanger en hvis man er på til sådan noget man skal i hvert fald ikke tage det ned hvis man har lyst til at begrænse sig selv når det kommer til pengene og hvad man laver dernede af ting

Sunny Beach

Sunny Beach
INGEN ANBEFALING HER FRA.
Dårlig hotel, både maden, servicen og sengene.
Vi blev lovet fri bar hvor vi møder op og så kan vi få to ting. Bådtur hvor man kun må stå op. 2200 kr. for et armbånd som slet ikke er det hver.

17 lipca 2026

Hej Mille

Tak for din tilbagemelding – og beklager, at turen ikke levede op til dine forventninger.

Din oplevelse af hotellet, både maden, servicen og sengene, er givet videre til vores team og indgår i vores løbende evaluering af de hoteller, vi tilbyder. Oplever man den slags undervejs, må man altid meget gerne tage fat i vores guider på stedet – de er der netop for at hjælpe, mens det stadig kan nås. 🙏

Vi har fået lignende feedback på oplevelsen omkring fri bar og mødestederne inden festerne, og det er allerede taget med i evalueringen af vores festkoncept – når vi lover fri bar, skal det også opleves sådan. Det samme gælder bådturen: Tak for at nævne det med pladsforholdene, det tager vi med videre.

Med hensyn til armbåndet er vi ærgerlige over, at det ikke var pengene værd for dig. Langt de fleste af vores gæster er rigtig glade for det – vi kan faktisk se, at gæster med armbåndet generelt vurderer deres ferie højere – men netop derfor vil vi gerne blive klogere på, hvad der ikke fungerede for jer.

Håber i får en fortsat god sommer ☀️

DUF-Rejser.dk

Vi var 10 drenge

Vi var 10 drenge, der rejste med DUF Rejser, og ingen af os var tilfredse med oplevelsen.

Det største problem var, at de reklamerer med fri bar til 6 ud af 8 fester, men det stemte slet ikke med virkeligheden. Inden hver fest skulle vi mødes på en bestemt bar og sidde der i omkring en time, hvor man nærmest blev forventet at købe sine egne drikkevarer, før man overhovedet kom videre til stedet med den lovede fri bar. Det føltes som en måde at få folk til at bruge ekstra penge.

Vi kan heller ikke anbefale at købe deres Extreme-armbånd. For os var det spild af penge, da fordelene ikke levede op til det, der blev lovet.

Samlet set levede turen ikke op til forventningerne, og vi følte, at markedsføringen gav et misvisende billede af, hvad man faktisk fik. Vi kommer ikke til at rejse med DUF Rejser igen.

19 lipca 2026

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse. Vi kan se, at den er identisk med en anmeldelse fra Simon, som var af sted på samme tur – så I er formentlig fra samme rejsegruppe. Vi har givet et udførligt svar på hans anmeldelse, som vi vil henvise til, men her er kort de vigtigste punkter: 🙏

Når vi lover fri bar til en fest, skal det selvfølgelig også opleves sådan. Mødestedet inden festerne er et fast samlingspunkt, så alle kommer samlet af sted – men opleves det som ventetid, hvor man føler sig forventet at købe drikkevarer, er det ikke godt nok, og det er taget med i evalueringen af vores festkoncept.

Langt de fleste af vores gæster er rigtig glade for Extreme-armbåndet – vi kan faktisk se, at gæster med armbåndet generelt vurderer deres ferie højere. Men netop derfor vil vi gerne blive klogere på, hvad der ikke fungerede for jer.

Vi vil meget gerne kigge på jeres konkrete sag – send os en mail med jeres bookingnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Det gælder selvfølgelig hele gruppen, og én mail er rigeligt. ☀️

DUF-Rejser

Dårlig oplevelse

Mvh simon andersen

Hej Simon

Tusind tak, fordi du tager dig tid til at give os en så konkret tilbagemelding – det sætter vi stor pris på, for det gør det muligt for os at følge ordentligt op. 🙏

Vi er kede af, at turen ikke levede op til jeres forventninger. Når vi lover fri bar til en fest, skal det selvfølgelig også opleves sådan. Mødestedet inden festerne er tænkt som et samlingspunkt, hvor alle samles, inden vi går videre til festen sammen – det er en fast del af konceptet, så ingen går glip af noget. Men hvis det i praksis opleves som ventetid, hvor man føler sig forventet at købe drikkevarer, er det ikke godt nok, og det tager vi med i evalueringen af vores festkoncept.

Med hensyn til Extreme-armbåndet er vi selvfølgelig ærgerlige over, at det ikke levede op til jeres forventninger. Vores erfaring er heldigvis, at langt de fleste gæster er rigtig glade for det – vi kan faktisk se, at gæster, der har tilkøbt armbåndet, generelt vurderer deres ferie højere. Men netop derfor vil vi gerne blive klogere på, hvad der ikke fungerede for jer, så vi kan gøre det endnu bedre. 💪

Din feedback på, hvordan festerne er beskrevet i vores markedsføring, er givet videre til teamet. Vi gennemgår løbende vores beskrivelser, så der ikke opstår et gab mellem det, vi lover, og det, man oplever på destinationen.

Vi vil rigtig gerne høre mere om jeres oplevelse – send os en mail med dit bookingnummer, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Og et godt tip til alle vores gæster: tag altid fat i vores guider på stedet, hvis noget ikke er, som det skal være – de er der netop for at hjælpe jer. ☀️

Endnu en gang tak for din feedback, Simon – den bliver brugt.

DUF Rejser

BEDSTE tur!!!

virkelig virkelig virkelig god oplevelse!! god service, FANTASTISKE fester, gode guides. Alt i alt den bedste oplevelse, som jeg uden tvivl ska opleve igen med mine veninder!!🙏🏻 KÆMPE anbefaling herfra!!! lad vær med at tænke to gange og bar tag afsted, i kommer ikke til at fortryde det et sekund!!!

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej