Mega gode guides, sjove fester og lækker alkohol😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 tilde var den Aller bedste selvom hun er lidt mærkelig. Jacob Lau og Simon var også helt fantastiske og meget... Zobacz więcej
Tog afsted med min veninde alene til magaluf, alt fungerede helt perfekt. Guiderne var virkelig gode især Tilde og Bente, så skønne piger, de gjorde bare oplevelsen 20 gange federe! Kæmpe anbefaling a... Zobacz więcej
2. gang i Sunny - behøves jeg sige mere. Vil foreviget anbefale til ALLE jeg kender. Wow det er de bedste oplevelser i mit liv. Næsten udelukkende på grund af guidernes fede humør og dejlige dejlige u... Zobacz więcej
Den fedeste rejse jeg har haft længe. De sødeste, fedeste og mest festelige guider jeg har mødt. Dog skal i komme af med den blåhåret sure receptionist på sun palace, hver enste gang man tråtte ind... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Skal du med på Danmarks vildeste ungdomsrejser til Sunny Beach, Magaluf eller Aiya Napa? Så tag med DUF-Rejser på dit livs oplevelse. Hos DUF-Rejser finder du de billigste All-Inclusive rejser i markedet.
Bredgade 36, 1260, København K, Dania
- info@duf-rejser.dk
- www.duf-rejser.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Tilde var en super sød guide i ayia
Tilde var en super sød guide i ayia, med en fed energi og skøn personlighed.
Det har været en fed oplevelse
Det har været en fed oplevelse
Især fordi den frække guide Tilde var der. Vildt dygtig guide!
Vi havde en fantastisk tur til Ayia
Vi havde en fantastisk tur til Ayia. Vores guider var utroligt søde, sjove og festlige. Tilde var særligt god og var helt fantastisk!
Kæmpe anbefaling at rejse med DUF. Bliver helt sikkert ikke sidste gang.
Bente duf magaluf lidt irriterende god…
Bente duf magaluf lidt irriterende god sharme og pæne fingre på venstre hånd
Det var min første rejse så har ik…
Det var min første rejse så har ik noget dårligt at sige udover det var den fedeste rejse
God oplevelse
Jeg synes det var en virkelig god oplevelse at rejse med Duff rejser! Man følte sig taget godt hånd om og var dejligt at vide nogen ligesom passede på en, samtidig med de skabte god stemning og energi
Victor er en kæmpe løve🦁🦁🦁🦁🦁
Victor jeg elsker dig😘
Fuldstændig vanvittig ferie
Fuldstændig vanvittig ferie! Vi tog til magaluf og havde det time of our lifes! Virkelig fede fester samt guider. Vel gerne give kæmpe kredit til lau og Simon, kæft en fest de kan fyrer af!
Julis
Julius, Victor, Jacob og Simon har en fed energi og er nogen legender
MagaFKNluf er seriøst det fedeste
MagaFKNluf er seriøst det fedeste, og kæmpe shout out til Jacob Lau og Simon for at gøre ferien helt uforglemmelig og bare være søde sjove og hjælpsomme gennem hele ferien; det kan klart anbefales at tage til maga og opleve de to legender som guider 🤩🤩
Jeg har lige været på ferie til…
Jeg har lige været på ferie til magaluf, og det var seriøst den fedeste oplevelse, for der var nemlig to søde smukke guider som hedder Jacob Lau og Simon, som gjorde ferien til noget helt specielt, de var nemlig så søde og satte altid gang i festen, derudover var Jacob så hjælpsom da han havde service telefonen og var altid klar på at hjælpe med alt mellem himmel og jord på alle tidspunkter af døgnet, så kun en kæmpe anbefalelse at tage på ferie med Duf herfra
Jacob Lau og Simon har gjort vores…
Jacob Lau og Simon har gjort vores ferie til Magaluf til den fedeste ferie nogensinde. Derudover var festerne så fede og Simon og Lau var selvfølgelig med til at gøre dem ekstra fede ved at flække floor og bare skabe god stemning
Det var fuldstændigt hjernedødt
Det var fuldstændigt hjernedødt, Julius og Simon og Jacob og victor bedste guide
Victor Julius er en god mand
Fedeste guides Simon og Jakob
Fedeste guides Simon og Jakob. Bedste rejse
Guides er det varmeste
Jacob og Simon er det varmeste. Super fede guides og masser af drinks. Ik glem Victor og Julius, kæmpe fan.
Bente og Tilde er det bedste guider