Beautiful product, arrived literally 2 days after purchase and the presentation is amazing. Price wise, its what I'd expect, I have no complaints at all tbfh. I wish they had some kind of website... Zobacz więcej
Have to pay shipping to make an exchange/return. Which is quite expensive for people outside the Netherlands. On top of that, I specifically instructed in the return/exchange note to send me my exchan... Zobacz więcej
Man modtager 5 (!!!!) auto-mails på en enkelt ordre - helt unødvendigt. I Pakkeshopppen var den forsynet med forkert nummer. Da det var en tankstation, måtte ekspedienten først tilkalde en kollega,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det er nu 2. gang vi handler on-Line hos Drop dead. 1. Gang kort før jul, begge gange kom leveringen inden for 2 - 3 dage efter ordreafgivelse. Hurtigt svar når varen alligevel ikke var tilgænge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Drop Dead kan tilbyde et bredt udvalg af streetwear, urban fashion og accessories, til unge modebevidste mænd. Produkterne finder vi over hele verden, hvilket er med til at Drop Dead kan leve sin målsætning om altid at kunne tilbyde kunderne spændende varer du sjældent kan finde andre steder. Du kan altid finde de nyeste trends inden for streetwear og urban fashion der repræsenterer den aktuelle streetwear mode fra den internationale scene.
Rugvænget 30, 2630, Taastrup, Dania
- +45 71 99 25 50
- info@dropdead.dk
- www.dropdead.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
levering
hurtig levering, og meget flotte bukser til min søn i julegave
Hurtig ekspedition
Absolut hurtig ekspedition. Kunne hente varer dagen efter bestilling. Absolut et stort plus. Er ikke sidste gang jeg handler hos Drop dead
Kan varmt anbefales
fantastisk hurtig levering. Varerne jeg bestilte kom allerede dagen efter. God hjemmeside og stort udvalg
Kvalitet
Gode kvalitetsprodukter, godt udvalg og hurtig levering. Helt tilfreds.
Ikke meget andet at sige end perfekt:)
Hurtig levering, og uskadede vare
Perfekt
Super udvalg af varer, god kvalitet, god pris, ekstrem hurtig levering - eneste minus er størrelsesguide som kunne være bedre, i stedet for bare at henvise til kundeservice. Bestemt ikke sidste gang vi har handlet her.
Effektivt nok.
Vildt hurtig levering. Fik varen dagen efter bestilling, dog leverede de varen det forkerte sted
5 stjerner taler for sig selv.
Kan man lide lækkert designet kvalitetstøj der er behageligt at have på, så er dette et godt sted. Der går ca 2-3 tage og så har man det bestilte produkt. Jeg har nu de fedeste bukser og det hippeste bælte på grund af denne biks og har øjnene stift rettet på nogle sko som igen er et lækkert designet kvalitetsprodukt, der er behageligt at have på, så kommer nok snart til at købe mere herfra om ikke så længe.
hurtig levering og rigtig vare .
Hurtig levering og den rigtige vare..
Kun gode oplevelser herfra
jeg har ikke haft andet end gode oplevelser fra drop dead, både i fysiske og net butikker :)
Tusind tak til Drop Dead i Sillebroen, Frederikssund, som hjalp med, at jeg kunne bestille de bukser, min søn ønsker sig til jul online i butikken. Det er bare super god service.
Nemt billig of hurting levering
Gode produkter til rimelige priser Meget hurting levering