Oceniono na 5 z 5

Jeg vil helt klart anbefale jan Wandmose vores søn som er svært ordblind og meget lav koncentration, har jan hjulpet igen både teori og køreprøve i første forsøg. Vi har 4 børn som alle har taget kø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan klart anbefale Jan Wandmoses køreskole. Jan er super kompetent og så er han samtidig tålmodig og meget empatisk. Han er god til at aflæse følelser og formår at trøste og snakke med sine ele... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg anbefaler aldrig den kørerskole Rigtig dårligt service Jan har adhd og hele tiden vred og men kan ikke diskutere noget med ham forklar rigtigt dårligt til teori og men for ikke noget ud af og... Zobacz więcej

3,8

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Rigtig god køreskole!

Er så glad nu !! 😃 Bestod køreprøven i første omgang ! Vil rigtig gerne give 5 stjerner, men men på køreprøvedagen, blev jeg ringet op af min kørelærer 2,5time før jeg skulle op. At jeg skulle kører i en anden bil end den jeg var vant til. (Den anden var gået i stykker, det kan jo ske) Jeg siger okay, vi ses. (Meget, meget nervøs, men tænker jeg er tryg ved at kører med KL og klare den nok)Da jeg så kommer over på kørerskolen, var det en anden kørelærer ! og den tid vi havde aftalt passe ikke med ham. Vi kørte en hurtig tur med en anden elev, hvor jeg bliver mere nervøs pga måden der bliver talt på. MEN jeg klarede den på trods af ny bil og anden KL. Så meget træls start inden køreprøven, så derfor kun 4stjerner.

Det kan jo ske for alle, bilen går i stykker. Og man vil jo heller ikke udsætte køreprøven, når man sådan har glædet sig. Også er der den laaaaang vente tid på prøver.

Ellers rigtig gode timer både til teori og kørertimerne. Ville helt sikkert anbefale Wandmose til andre. 😊

10 lipca 2017

JEG HAR HAFT DEN BEDSTE OPLEVELSE

Efter mange mange mange forsøg på en køreskole i Aalborg, skiftede jeg til Wandmose. Jeg har aldrig været så glad, NU BESTOD JEG ENDELIG MIN KØREPRØVE! Wandmose er rigtig god til at fortælle hvad man skal gøre, og ligger ikke fingre imellem - rigtig dejligt!

Elise

8 listopada 2016

Byens bedste køreskole!

Byens bedste køreskole, jeg vil sige tusind tak til Jan og Ole, for et super foreløb, jeg ville aldrig have klaret dette uden jer, i to fantatiske væsner. Føler sig velkommen fra da man træder ind af døren, altid frisk kaffe på kanden, og undervisningen foregår altid med et smil på læben. Man kan mærke i begge to brænder for dette fag, og er med til at give alle elever en god oplevelse, og en forståelse for hvad det siger at køre bil! Jeg vil anbefalde alle jeg møder på min vej til og tage kørekort ved jer!

28 października 2016

Fantastisk køreskole!

Wandmose køreskole har uden tvivl været den bedste køreskole.
I teoritimerne går vi meget i dybden og kørelæreren er gode til at forklare, hvis der er noget, man ikke forstår. Man kan være sikker på, at man ikke går derfra, uden at have forstået den teori, man har haft om.
Til køretimerne er de meget fleksible og tager sig god tid til hver elevs behov og sørger for at hver elev bliver sikker i trafikken.
Wandmose kørskole er et sted, man skal vælge, hvis man ønsker en køreskole, som er stabil, dygtige lærer og et godt sammenhold mellem elev og kørelærer.

19 lipca 2016

Super køreskole!

jeg har netop bestået min køreprøve og står nu med mit kørekort. Det kan jeg kun takke Wandmoses køreskole for. De har altid været gode til at hjælpe og forklare, samt der altid bliver udvist stor respekt og tålmodighed. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der gerne vil have sit kørekort hurtigt og til en rimelig pris.

23 lutego 2015
Oceniono na 1 z 5

Dårlig og meget dårligt

Jeg har gået på køreskole hos wandmose for noget tid siden. Det er noget af det værste jeg har oplevet fordi de ikke kunne holde aftaler gjorde som det passede dem fik lovet at jeg fik flere køretimer fordi vi var bagud men de var ligeglade. De sendte en til køreprøve når "de" syntes at man var klar og ikke når man selv syntes at man var klar. Det er den dårligste betjening jeg nogensinde har oplevet og derfor råder jeg folk der har lyst til at vælge wandmose at tage en anden køreskole.

3 listopada 2014

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej