Oceniono na 5 z 5

Efter at have gennemført og arbejdet med Nissers lærerige og meget veltilrettelagte pædagogiske kursus “klaver på 3 uger” over en længere periode, meldte jeg mig ind i den lige så pædagogisk opbyg... Zobacz więcej

1. Nauczyciel gry na fortepianie
  2. Kurs
  3. Nauczyciel muzyki
  4. Szkoła muzyczna
  5. Muzycy

Napisane przez firmę

Lær at spille rytmisk akkord-klaver på den hurtige, sjove og inspirerede måde, Tilmeld dig mit gratis info-webinar og lær en håndfuld enkle og brugbare værktøjer og spil ALLE dine yndlings pop- og rocksange på den "groovy" måde. Arbejd selv videre - eller tilmeld dig mit bruger-roste kursus "Klaver på 3 uger". Kurset er for begyndere og let øvede på klaveret. Alt foregår visuelt med video-lektioner - og alt foregår uden brug af noder. Hvis du ikke har tid, lyst, råd eller mulighed for at gå til traditionel klaver-undervisning - så kan kurset "Klaver på 3 uger" være præcis det der giver dig ny inspiration - og bringer dig glad fremad på klaveret. KlaverOnline.dk er en en-mands læringsplatform drevet af mig - Nisser (Niels) Andersen. Kig indenfor. Jeg glæder mig til vores samarbejde om at lære dig rytmisk klaver på den fede og groovy måde.

3,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Vældig godt kursus

Vældig godt kursus. Jeg har prøvet ganske mange - både in person og online, og dette kursus er det bedste jeg har erfaret.
Eneste ‘kritik’ er, at det stopper efter 3 uger.

15 września 2025

Klaver på 3 uger og klaverklubben

Efter at have gennemført og arbejdet med Nissers lærerige og meget veltilrettelagte pædagogiske kursus “klaver på 3 uger” over en længere periode, meldte jeg mig ind i den lige så pædagogisk opbyggede klaverklub.
Der er 4 niveauer. Noderne kan printes, og stykkerne bliver gennemgået og vist på video, som gør det sjovt at øve sig. Og pludselig kan man spille et stykke musik.
Jeg kan varmt anbefale både kursus og klub.

19 kwietnia 2025

God og hurtig service

Jeg købte klaverkurset, men kunne simpelthen ikke nå at gennemføre pga manglende tid. Jeg skrev til Niels fra KlaverOnline den allersidste dag indenfor den 14 dages fortrydelsesret og meldte fra. Niels svarede samme dag som jeg skrev, selvom det var weekend, og samme aften stod pengene på min konto via MobilePay.
Det er virkelig ordentlig, hurtig, ærlig og god service. Jeg vender helt sikkert tilbage til kurset, når jeg har lidt bedre tid til at koncentrere mig om de gode instruktioner.

16 marca 2025

Fake og mærkelig markedsføring

Mærkelig markedsføring. Jeg har tilmeldt mig webinaret, som man skal melde sig til for at få adgang til kurset. Webinar er ok, men "Nisse" lader som om webinaret er online (live), på trods af at den er optaget på forhånd. Hvordan ved jeg det. Ja, jeg tilmeldt mig kl. 14:29 og webinar startede kl. 14:30 (hvor var jeg heldig), men jeg tilmeldt mig igen 10 min senere, da det virkede lidt fake, og wupsi, der var et nyt webinar kl. 15, med Nisse, på trods af at webinaret varer 45 min?!? Dertil virker alle chat beskeder fake og man kan sjovt nok kun skrive til admin og ikke til de andre deltagende (hvis der er overhovedet nogen). Jeg bryder mig ikke om at man ikke spiller ærligt med det man har gang i. Kurset koster trods alt 1800 kr (eller 1600 kr lige nu, som Nisse siger i sit på forhånd optaget webinar). Jeg ved ikke om kurset er godt, men tør ikke mere at tilmelde mig, før jeg få en rigtig demo eller en gratis prøve.

9 września 2024

Lige i øjet !

Lige i øjet !
Er du blank på klaver, er dette det rigtige sted at starte, og flytte sig hurtigt. Pædagogisk, underholdende og effektiv indlæring.

19 czerwca 2024

Fremragende kursus

Jeg startede fra 0 da jeg begyndte på kurset “klaver på 3 uger”. Jeg blev hurtigt grebet af det, da man faktisk lige fra starten lærer noget, man kan bruge. Nisser forklarer tingene så man kan forstå dem. Efter at have fulgt kurset helt til slut, kan jeg nu sætte mig til mit klaver og spille en masse melodier. Og det lyder ovenikøbet godt. Fremragende kursus - fremragende underviser.

9 listopada 2023

God investering, klaver online

Klaveronline og de øvrige tilbud man får , kan jeg anbefale kraftigt,hvis man er motiveret og har et par timer hver dag. Har nu købt 3 forskellige produkter af Nisser, og det er generelt rigtig godt. Jeg bruger dem alle rimelig flittigtog kan hele tiden mærke fremgangen.
👍 men som han siger , du skal bare øve dig flittigt.

24 kwietnia 2024

Fremragende klaverkursus

Fremragende klaverkursus, som præsenterer en let forståelig og pædagogisk metode, der hurtig giver dig mulighed for at spille. Jeg kan varmt anbefale det ! 👍

3 kwietnia 2024

Ikke dukket op.

Tilmeldte webinaret, ventede på at han gik live, men det skete aldrig.

14 grudnia 2023
Logo KlaverOnline.dk

Odpowiedź od KlaverOnline.dk

Hej Unhunghero. Jeg har afholdt alle de webinarer der har været annoncerede. Der kan næsten kun være to årsager til at du har oplevet at jeg ikke er "dukket op". Enten har der været tekniske vanskeligheder med den platform jeg bruger til at afholde webinarer - eller - du har ikke trykket på kæmpe-knappen "start webinar" som gør at du får adgang til webinar-"rummet". Jeg har ikke hørt fra andre tilmeldte at der skulle være problemer - men hvis der er et problem, så skal det naturligvis løses. Uanset årsagen så håber jeg du vil kontakte mig - så du kan få mulighed for at deltage i det webinar du har tilmeldt dig. Det er min politik her hos KlaverOnline.dk at alle henvendelser bliver behandlet med respekt - og alle problemer der kan løses - de bliver løst. Da jeg ikke kender din identitet, har jeg via linket her på Trustpilot bedt om flere oplysninger fra dig. Jeg håber du vil kontakte mig så jeg kan løse eventuelle tekniske problemer - og så du kan opleve at blive klaver-inspireret på webinaret. Mvh. Nisser

Oceniono na 5 z 5

Kompetent undervisning og ansvarlig virksomhedsførelse

Jeg har købt kurset klaver-på-tre-uger, samt medlemskab af klaver-klubben. Begge dele er en stor fornøjelse.

Undervisningsplatformen er tydeligvis grundigt gennemarbejdet. Den er gennemskuelig og let at bevæge sig rundt på lige fra starten.

Nisser Andersen er en dygtig pianist, samtidig formår han at videregive sin viden i en sikker pædagogisk stil. Undervisningen er let at forstå og sværhedsgraden øges glidende i et passende tempo, så trinene hænger fint sammen. Stemningen undervejs er frisk og munter.

Mit kendskab til klaverspil var på begynder-niveau og flere år gammelt. Gennem disse kurser har jeg fået mulighed for at genopfriske det jeg kunne og sætte det ind i en ny og solid ramme, hvor evnerne kan vokse, og det hurtigere og lettere end tidligere.

Jeg har een gang haft brug for teknisk support. Den kom hurtigt og var både imødekommende og effektiv.

Det er min klare opfattelse, at manden bag denne undervisningsplatform, har ønsket at lave det bedst tænkelige produkt at sælge. Jeg synes det er lykkedes.

Jeg kan varmt anbefale Nisser Andersens KlaverOnline.dk. Det er en god gave at give sig selv.

8 października 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej