DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰 Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Super winkel,goed advies en alles super snel verzonden en keurig verpakt.Kan het niet beter wensen. Echt heel tevreden,waren alle web-winkels maar zoals deze...vandaag een heel mooie hamstermolen bin... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beste knaagdierenshop in Nederland. Alles het beste voir je knaagdier. In mijn geval ben ik al jaren klant voor mijn hamsters. Goede bedding , gezonde voeding wat wil je nog meer. Snelke levering , k... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Altijd prima zaken doen met DRD Knaagdierwinkel. Met regelmaat bestel ik kruiden, zaagsel en de Joris bodembedekker van katoen. Vandaag ging er iets mis: 140 liter katoen besteld en een zak van 40 li... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

DRD Knaagdierwinkel® is sinds 2011 specialist voor knaagdieren en konijnen. We bieden een zorgvuldig samengesteld assortiment met voeding, hooi, bodembedekking, huisjes, speelgoed en meer voor onder andere hamsters, gerbils, ratten, cavia’s, konijnen en chinchilla’s. Met eigen voorraad, productkennis en aandacht voor kwaliteit helpen we baasjes bij het kiezen van passende producten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 63

Napisz recenzję

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Mijn cavia's en ik zijn heel tevreden met het product!

28 grudnia 2025

Dank je wel Inge, wat een superleuke review! 😊
Fijn dat je bestelling snel en correct is geleverd en nóg leuker dat jij én je cavia’s zo tevreden zijn met het product. Daar doen we het voor. 🐹💛
Heel veel plezier ermee en tot de volgende keer!

Warme groetjes,

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en mooie spullen

Snelle levering en mooie spullen, ik ben altijd tevreden over spullen van de knaagdierenwinkel!

28 grudnia 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Super leuk om te lezen, Roos, dank je wel voor je review! 🤗

Superfijn dat je altijd tevreden bent en dat je onze snelle levering en mooie producten zo waardeert. We doen hier elke dag ons uiterste best voor: van het uitzoeken van fijne producten tot het zorgvuldig inpakken en snel verzenden. Des te leuker om te horen dat dat ook zo bij jou aankomt 😀

Heel veel plezier met je bestelling, en als we ooit ergens mee kunnen helpen of meedenken: je bent altijd welkom. Tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Mooie producten voor een fijne prijs

Mooie producten voor een fijne prijs en snelle service. Mijn knaagdieren zijn er blij mee!

26 grudnia 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat fijn om te lezen, Miranda, dank je wel voor je review!

Super dat je zo tevreden bent over de producten én de prijs, en dat alles ook nog snel geregeld was. En het allerleukst: blije knaagdieren thuis, daar doen we het voor.

Heel veel plezier ermee! Als je ooit vragen hebt of iets zoekt voor je dieren, we helpen je graag.

Ratjes zijn blij

Goed spul, snelle levering! Ratjes zijn blij

26 grudnia 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat leuk om te lezen, mevrouw Bruinsma, dank je wel voor je review!

Fijn dat alles snel binnen was en dat het product zo goed bevalt. En eerlijk is eerlijk: “Ratjes blij” wij blij 😀

Veel plezier samen, en als je ooit iets zoekt of advies wilt, we denken graag met je mee.

Overzichtelijke website.

Product snel binnen. Goede kwaliteit.

25 grudnia 2025

Dank je wel Marianne, wat een fijne review! 🤗

Superleuk om te lezen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat je bestelling zo snel binnen was. En dan helemaal mooi dat je tevreden bent over de kwaliteit, daar worden we oprecht blij van 😀

Heel veel plezier met je aankoop!

Warme groetjes,

Aanrader!

Ik raad DRD van harte aan! Super snelle levering. Kwalitatief goede producten. Enorm veel diversiteit in producten. Klantenservice is goed bereikbaar in geval van problemen en komen met een goede en passende oplossing.

25 listopada 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat een prachtige review, dankjewel! 🌟
We zijn heel blij om terug te lezen dat ons assortiment en de kwaliteit op prijs worden gesteld 🤗Fijn ook dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen — daar doen we het voor!

Warme groet,

Oceniono na 5 z 5

De ratten & ik houden van deze winkel!

Onwijs fijne winkel waar ik graag shop voor m’n ratjes!😍

26 listopada 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat leuk om te lezen! 🐭💛 Wij vinden het geweldig dat jullie zo van onze winkel en producten genieten. Veel shopplezier met je ratjes en we hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Met knaagvriendelijke groetjes!

Snel en betrouwbaar

Volgende dag bestelling in huis. Alles in 1 bestelling geen gedoe met verschillende pakketjes, gewoon alles wat je besteld snel in huis. Als je vragen hebt snel reactie van hun klantenservice met hulp. Hele goeie prijzen, mooi assortiment. Had beddengoed nodig en zag ook hun kerst assortiment, super leuk om allemaal lekkers ook voor mijn knaagdier in huis te hebben met een houten knabbel speeltje. Ik zal hier blijven bestellen

20 listopada 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat een prachtige review, dank je wel!
We vinden het geweldig om te lezen dat alles zo snel, compleet en zonder gedoe bij je is aangekomen. Daar doen we het voor! Onze klantenservice staat altijd klaar om mee te denken, dus het is superfijn dat je de snelle en warme hulp hebt ervaren zoals we die graag geven.

En wat leuk dat je naast het bedding ook ons kerstassortiment 🎄hebt ontdekt! We proberen ieder seizoen weer iets speciaals toe te voegen zodat jij je knaagdiertje écht kunt verwennen – van lekkers tot houten knabbelspeeltjes.

Het betekent veel voor ons dat je aangeeft te blijven bestellen. Dank je wel voor het vertrouwen en voor je mooie woorden. Wij blijven ons best doen om je elke keer dezelfde fijne ervaring te geven! 🤗

Wat een topper!

Wat een topper! Het was de eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan via DRD Knaagdierwinkel. Ik heb mijn volledige terrarium voor onze Syrische hamster ingericht met spulletjes van op jullie webshop en wat is dit leuk geworden! Nooit gedacht dat hamsterscaping zo leuk was :-)
Alles was super netjes en veilig verpakt. Ook sommige stukken nog eens individueel verpakt. Er zat een checklist in waar iemand zorgvuldig mee aan de slag is gegaan. Geen enkel item ontbrak (ca 30 artikels). Alles wat ik had besteld, werd de dag nadien al verstuurd naar België. De kwaliteit van de producten is ook echt goed! Je merkt echt dat de veiligheid en het welzijn van de dieren voor hen heel belangrijk is. Van huisjes, tot gedroogde plantjes, decoratie, voederbakjes, ... Alles heb ik gevonden. En er staat ook heel duidelijk bij elk product omschreven wat geschikt is voor welke dieren (dwerghamster, hamster,...) wat het als klant makkelijker maakt om je keuze te maken.

Van harte bedankt en zeker tot een volgende keer!

18 listopada 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel Sanne!

Geweldig dat je je eerste bestelling zo positief hebt ervaren en dat je terrarium voor je Syrische hamster zo leuk is geworden met onze spulletjes (stuur ons zeker eens een foto 🤗). Fantastisch om te lezen dat alles netjes verpakt bij je aankwam, vinden we heel belangrijk! We doen er alles aan om iedere bestelling zorgvuldig te verwerken.

Het doet ons veel plezier dat je de kwaliteit van onze producten waardeert en dat onze focus op veiligheid en welzijn van de dieren je is opgevallen, want we zijn echt dol op knaagdieren en konijnen en willen alleen het beste voor ze.

Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen. We kijken ernaar uit je bij een volgende bestelling weer te helpen!

Super tevreden

Ik heb inmiddels al meerdere keren bij DRD knaagdierwinkel besteld en de service is altijd top! Het pakketje is altijd binnen 2 dagen in huis en in goede staat. Daarnaast hebben ze een super groot aanbod. Mijn hamster is ook helemaal tevreden ;).

26 października 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Heel hartelijk bedankt voor deze prachtige feedback! We waarderen het enorm en zijn heel blij om terug te lezen dat onze klanten tevreden zijn met onze service en producten, daar doen we het voor! 💪 Dank je wel namens het hele team!

Oceniono na 5 z 5

Alles word correct en heel netjes…

Alles word correct en heel netjes verpakt, en super vlotte levering ,tof online winkel

26 października 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Super bedankt voor deze geweldige feedback Els! We zijn ontzettend blij om terug te lezen dat de producten netjes en snel geleverd worden.

Achter de schermen vinden wij het altijd een mooie uitdaging om alle bestellingen echt goed te verpakken en ook nog eens een super snelle levering mogelijk te maken. Het is dan ook enorm mooi om terug te horen dat dit opgemerkt en gewaardeerd wordt 🤗

Good quality

Good quality, fast delivery

25 października 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Thank you so much for this wonderful feedback 🤗 We are very grateful!

Oceniono na 4 z 5

Vlot en netjes.

25 października 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Heel erg bedankt voor je krachtige 💪 feedback, Henrietta!
Wat fijn om te horen dat alles vlot en netjes geleverd is – precies zoals we het graag doen. Snelle en zorgvuldige verzending vinden we ontzettend belangrijk, dus we zijn super blij dat dit ook zo is overgekomen bij jou en je knagertjes 🤗

Super knaagdierwinkel/site!

Ik heb nu al meerdere keren besteld bij sinds ik Marika,s knaagdier wereld heb ondekt op YouTube.
Ik ben verbaasd hoeveel leuke spullen jullie verkopen en het word zo snel geleverd bij ons thuis.
Als je een vraag hebt kan je altijd mailen.
Ik geef jullie een dikke 10!!

26 września 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat een fantastische review, dank je wel!
En wat leuk om te horen dat je ons hebt ontdekt via Marika’s Knaagdierwereld (leuk en informatief kanaal😀). We vinden het geweldig om terug te lezen dat je al meerdere keren hebt besteld en zo enthousiast bent over de producten én de snelle levering.
We doen ons best om elke bestelling met zorg te versturen en altijd klaar te staan voor vragen – heel fijn dat je dat zo ervaart. Bedankt namens het hele team! 🤗

Altijd prima

Altijd prima

24 września 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Super om terug te lezen! 💪 Dank je wel namens het hele team

Oceniono na 1 z 5

Helaas niet ontvangen wat op de site…

Helaas niet ontvangen wat op de site stond. Bij klacht geen goede afhandeling door de klantenservice.

24 września 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u niet tevreden bent met uw bestelling.

De producten waar het om gaat zijn natuurlijke materialen (kurktunnels en boomstammen). Op onze website vermelden wij altijd de binnendiameter, omdat dit de maat is die relevant is voor het gebruik door het dier. De buitendiameter kan variëren, afhankelijk van de dikte van de schors en de vorm van het hout. Daardoor kan de buitenmaat enkele centimeters groter zijn dan de binnendiameter, wat volledig normaal is bij natuurproducten.

Wij hebben u dit uitgelegd en daarnaast aangeboden om, indien de producten toch niet naar wens zijn, gebruik te maken van uw herroepingsrecht. U kunt de producten dan eenvoudig aan ons retour sturen, waarna wij uiteraard het aankoopbedrag terugbetalen.

Oceniono na 5 z 5

De levering was zeer snel en goed…

De levering was zeer snel en goed uitgevoerd. De zakjes waren goed gesloten en ik heb echt niets te klagen gehad. Behalve een zak welke de vorige keer stuk gegaan was, heb ik in feite nooit te klagen. Alles verloopt altijd zeer snel. Doe zo verder

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Heel hartelijk bedankt voor deze mooie feedback! We zullen ons ook in de toekomst blijven inzetten voor de hoogste kwaliteit producten die netjes en goed verzonden worden en bovenal snel aankomen bij de knagertjes.

Oceniono na 5 z 5

Wat een geweldig bedrijf!

Wat een geweldig bedrijf! Duidelijke website, ruim assortiment, super snelle bezorging en netjes verpakt! Ook zeer prettig contact met de klantenservice toen iets niet helemaal klopte, snelle coulante oplossing werd geboden . Ik blijf hier bestellen👍🏼

3 września 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat een prachtige review, Patricia!
We zijn enorm blij en dankbaar om te lezen dat onze website, het assortiment, de bezorging en verpakking zo positief worden ervaren. Zulke terugkoppeling is ontzettend waardevol voor ons. Je kunt erop vertrouwen dat wij dit altijd zo willen blijven doen! Fijn dat dit wordt opgemerkt en gewaardeerd – daar zijn we heel dankbaar voor, namens ons hele team.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel vriendelijk geholpen heb…

Ik ben heel vriendelijk geholpen heb goed advies gekregen

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

We vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen, Anneke!
Het is voor ons heel belangrijk dat onze klanten zich altijd vrij voelen om ons te benaderen met vragen of voor advies. We zijn er niet alleen voor de verkoop van producten, maar ook om je te helpen en van advies te voorzien waar dat nodig is.

Genial!

Todo perfecto!

25 lipca 2025

Odpowiedź od DRD Knaagdierwinkel® B.V. 🐭🐹🐰

Wat fantastisch om te lezen, dankjewel! 😄
Geweldig dat alles naar wens was – we doen er alles aan om iedere bestelling perfect te maken voor jou en je knagertjes!

¡Qué fantástico leer esto, muchas gracias! 😄
Nos alegra muchísimo que todo haya sido perfecto. ¡Hacemos todo lo posible para que cada pedido sea perfecto para ti y tus pequeños roedores!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej