Bruxellesboblen: Skal Danmark sende 29.000 skolelæreres løn til Bruxelles? Er en overskrift på dr d. 26/9-26. I artiklen fremgår det ikke om der er tale om et citat - at det er 29.000... Zobacz więcej
Jeg er gang på gang blevet skuffet over hvor gammeldags den app er og forbliver. Den bliver jo ikke engang forbedret... Man kan ikke spole nemt frem og tilbage i en udsendelse og ender altid med at... Zobacz więcej
3,7 mia årligt fra staten og så levere så ringe en app, Den skal lukkes tit for at kunne logge ind igen og husker ikke hvor man kommer til når man ser serie
Jeres app bliver dårligere og dårligere! Er I ved at afvikle app’en? Sidst jeg havde udfordringer, hvor det at pause en udsendelse krævede jeg startede forfra, da jeg ikke kunne anvende ikonet p... Zobacz więcej
- Sklep TV
- również w kategorii:
- Agencja prasowa
- Stacja telewizyjna
Dania
- www.dr1.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Goebbels ville være stolt af DR
Goebbels ville være stolt af DR, og den måde de belyser militær operationen i Ukraine på.
De bringer Pentagon's propaganda, og forsøger at skramme danskerne til at stemme for mere krig og militær.
BOGSTAVELIGT BÅDE LAGKAGE OG FÆCES
Ros fordi DR nyheder har fået mere afslappede studieværtinder ind til nyheder.
Rolige, seriøse og stærkt formidlende - TAK Det har sg- også været dræbende med de selvpromoverende, slående med håret og plirrende med øjnene små bimboer
NAK OG ÆD - Hvordan fand-en kan de tillade sig at være dyrplagere. Æd en gulfinnet tun, fisker de fra båd og begår dødssyn nr.1 - de dumper levende fisk ned i en spand med blodsuppe, hvor de så bliver KVALT.
Hvad fan-en er der galt med dem? Enhver vil da tænke på dyrplageri, når man slipper et dyr ned i suppen. P-- on you sadister.
O tempora mores
Utrolig dårlig streamings kanal
Utrolig dårlig streamings kanal. Man fatter ikke at man skal betale licens for sådan en gang l....!
Streaming DR 1 er det ringeste af det ringeste. Hakker og lagger konstant og flere gange når man vil åbne kanalen går den ned og skal startes op flere gange.
I skriver at det er pga. ens Browser og tv. Det er løgn. Jeg har lige købt et helt nyt tv fra 2021 og samme problem opstår som med det gamle.
Har mange streamingskanaler og de fejler intet. Og de er billigere...
DR - kom nu ind i kampen. I er min dyreste kanal men den mest ustabile af dem alle. Eller giv os muligheden for at vælge den fra og slippe for licensen..
Hold nu op med baggrunds lyd musik
Hold nu op med baggrunds lyd musik
Og anden baggrunds lyde i alle udsendelser, især reportager fra krig og ulykke, det er vildt grænse overskridene og vildt irrelevante
DR 1 og DR2 har efterhånden udviklet…
DR 1 og DR2 har efterhånden udviklet sig til det rene sportsidioti😡
En hel vinterferie uge med OL sport fra morgen til aften, har i helt glemt at vi er nogle der ikke er sportsfanatiker som jer, men alligevel betaler lizens? Det er virkelig dårlig stil og meget lidt brugervenligt😡
Tv 2 har hidtil haft førstepladsen med evindelige sportsudsendelser, men dem overhaler i nu😡
En vinterferie med sport på DR1, DR2 og TV2 samtidig hele dagen, det er til at blive idiot af, skam jer😡
Luk det l00rt.
Lidt for ringe valuta for licenspengene!
1. Det sker næsten hver morgen, når jeg (via streaming) lytter til klassisk musik på P2, at forbindelsen går ned på et tidspunkt, så der ingen lyd kommer ud af højtalerne. Hvad den tekniske årsag er, er et mysterium for mig, men det er godt nok ret så irriterende.
2. Der er simpelthen (som jeg vist ikke er den eneste, der finder er lidt for ringe) utroligt meget genbrug af gamle TV-udsendelser i DR. Hvad glæde har man så af, at der er flere forskellige kanaler at vælge imellem?
Jeres streaming tjeneste virker ikke…
Jeres streaming tjeneste virker ikke optimalt! Kan simpelthen ikke forstå i ikke får det ændret!!! For dårligt!! Man skal bare betale for at se jeres programmer, men kan ikke se det fordi intet virker! Sådan har det været i mange år nu! Så skod! Vi er i 2021! Få det fiksede!
Dr1 3 november kl 21.00
Nyhederne kl 21.00
Nina Parain laver interview med en baggrund af mink i bur, er det fordi dr 1s journalister elsker dyr i bur, eller er det en heksejagt, fordi Mette Frederiksen er en kvinde ?
Mogens Poul Høybye 🇩🇰
DR ER TYVE
Jeg har ikke lyst til at skrive dette opslag, for det betyder jeg bliver nødt til at give en stjerne.
Lov pligtig tyveri..
Det er som at blive trukket hen af rendestenen, med l*rte* klaskende op af ryggen, indlagt på psyk, ikke have en krone tilbage, og intet sted at bo.
Uforskammede møgunger har jeg aldrig kendt mage til.
De hårdt fortjente penge vi har tjent og det jeg stod og manglede sidst på måneden.
Jeg ser aldrig dr, kun en gang fra min computer, nytårs aften, 3 minutter og kirkeklokkerne ringede. Slut
Jeg sætter heller ikke din mor til rådighed for hele Danmark, og dem der ikke kne*pper hende, skal betale det samme som dem der gør.
Vi HADER jer. Så fat det dog og forsvind
DER ER INTET JEG HADER MERE END JER OG ARVE SKAT.
Vores national kanal er en skandale
Pinlig dårlig TV selskab vi åbenbart skal tvang betale til. Altid irrelevante udsendelser der handler om et eller andet "FULDSTÆNDIGT ligegyldigt" Som lesbiske og homoer, og folk som er meget mere speciale end dig. Semi-hippie selskab.
Jeg synes dr licens er det værste…
Jeg synes dr licens er det værste omgang L**t man SKAL betale til, og så kan jeg ikke forstå hvorfor dr appen på fjernsynet er den eneste som ALDRIG VIRKER KORREKT...
Hej mit navn er Børge
Hej mit navn er Børge
Jeg sad og så Alle mod 1 Fredag den 18 september.
Jeg havde helt klart haft vundet de penge, men deltageren snød og glemte at opdatere hans svar i sidste spørgesmål. Tydeligt tegn på snyd og derved frarøvede han mig MINE penge… Jeg er meget utilfreds og ser frem til at få MINE penge.
Venlig hilsen Børge
Stengærdet 24
6705 Esbjerg
Alle Mod 1 er snyderi, bedrageri, ufortjent
AT MANDEN IKKE HAR TRYKKET GEM I ALLE MOD 1 OG DERFOR HAN VINDER AF HANS SÅKALDT “NYE” SVAR, HAN IKKE HAR TRYKKEDE GEM PÅ
GODT NOK DÅRLIG STIL!!
år 2021 og dr mener åbenbart ikke at…
år 2021 og dr mener åbenbart ikke at man selv må sætte opløsning i deres af spiller
Elendig...
Jeg har før givet en anmeldelse af DR1, nu gør jeg igen. Jeres forbindelse er komplet elendig. I har 1 sølle program der er værd at se- til en temmelig dyr licens! Så gør i det mindste noget ud af jeres streaming...🙄
DR er ufatteligt dårlige efter hvor…
DR er ufatteligt dårlige efter hvor mange penge de får !
De burde og betale os for at se deres…
De burde og betale os for at se deres rådne kanaler. For engangs skyld er der bold på men grafikken sløre konstant..
Reprisekanalen DR
Godt at vi har Netflix, HBO, C-more og en masse andre muligheder for at se film og serier, der er nye og ikke er vist et hav af gange allerede.
Hvad end pengene bruges til hos DR, er det i hvert fald ikke nye programmer.