Domino's Pizza Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 1 z 5

Rødovre. Jeg bestiller via Wolt og ser på deres menukort kort at de har glutenfri - og skriver det i bemærkningen - bliver så ringet op når pizzaen ER lavet - at jeg ikke kan bestille glutenfri på d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

The service here at Dominos in Roskilde is amazing. The stuff is always smiling, caring and just amazing. The girl who works here has amazing personality and energy! We love it here because of her! A... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Super søde folk på Amagerbro gade. Pizza klar til den bestilte tid og pizza'en er jo "bare" Domino's, så man ved hvad man får, pizza alle kan spise uden at væmmes, men som selvfølgelig ikke bliver en... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi var et par stykker som var sultne så vi besluttede os forsat tage forbi Dominos i Randers som leverede varen til perfektion. Personen var meget rar, og der var meget rent da vi kom. Pizzaerne smagt... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 37

Napisz recenzję

Обслуживание на высоте

Domino's Pizza - моё любимое заведение. Очень вкусно готовят пиццу. Заказ приносят быстро. Недавно ходили с подругой в это заведение, обслуживание как всегда было на высоте.

6 maja 2023

Oceniono na 5 z 5

Заказываем пиццу от Domino's на работу

Частенько заказываем пиццу от Domino's на работу. У Вас она, в отличии от других пиццерий, всегда получается в меру сочная. Т.е. не сухая и не слишком жидкая, чтобы разваливаться. Особенно нам нравится пицца с пепперони.

26 kwietnia 2023

Oceniono na 5 z 5

Заказывал пиццу,доставка пришла в срок…

Заказывал пиццу,доставка пришла в срок ещё пицца была горячая тесто отличного качества и повара видно что умеют готовить будто прирождённый итальянцы.

25 kwietnia 2023

Хорошие пиццы, отличный сервис

Заказывали в ресторане 3 пиццы на праздник. Все было очень вкусно, продукты свежие, нежное тесто, нам понравилось. Хороший сервис и очень удобный сайт) спасибо за приятный ужин!

Oceniono na 5 z 5

I have visited your restaurant and had…

I have visited your restaurant and had outstanding experience,
Taste 10/10
Service 10/10
Representation awesome it was yummy 🤤🤤 and lavish my mouth is still watering

Hi Robi

Thank you so much :)

So happy to see that you were satisfied with the taste and service.

Oceniono na 5 z 5

We had two enjoyable medium pizza's and…

We had two enjoyable medium pizza's and a side of garlic bread. Very enjoyable. Fast service and tasty food. Its very fantastic taste and excellent work

Hi M. Sajid

Thank you so much for the feedback!

Happy to see that you were satisfied with your order :)

Oceniono na 1 z 5

Det er nok ikke kunder de lever af, elendig betjening hos Domino's i Waves !!
For at spare på tiden, så bestiller min kone 2 pizzaer online kl.16.02 så jeg kan hente dem kl. 17 efter arbejde, af erfaring så gør hun det så jeg hurtig kunne komme hjem med dem, de var hverken tilberedt eller i ovnen kl.17.20, dette er helt uacceptabelt, jeg forlangte betalingen retur, da de så tilbyder at kunne have dem færdige på 5 min, tror de der står idiot på ryggen af mig, færdig som kunde der.

Hej Jgreenhill

Tak for din anmeldelse, den er meget vigtig for os.

Er rigtig ked af at høre om din oplevelse og at vi fejlede med din ordre.

Det lyder som om at ordren var lagt til at skulle være klar kl.17:00, så det er selvfølgelig alt for lang ventetid, såfremt det er tilfældet.

Du må meget gerne sende os en mail på: kontakt@dominos.dk så vi kan finde en passende løsning til dig ;)

Du bedes påføre dit bestillingsnummer i mailen, samt henvise til denne anmeldelse, således vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Handtossed pizza?? Joke!

Handtossed pizza???

Det mindede mere om en frost pizza med en slags “kiksebund”.

Kan desværre ikke oploade et foto.

Hej Susan

Er rigtig ked af at høre at du ikke var tilfreds med din bestilling og at vi ikke levede op til dine forventninger :(

Det vil vi selvfølgelig meget gerne forsøge og rette op på.

Send os gerne en mail på: kontakt@dominos.dk med henvisning hertil, samt dit ordrenummer, så er jeg sikker på vi finder en løsning til dig.

Oceniono na 3 z 5

Jeg kan godt li pizzaerne fra…

Jeg kan godt li pizzaerne fra Domino's...MEN, det er simpelthen så ulækkert at de hælder hvidløgs-smør-sovs ud over pizzaerne efter de er bagt! Hvis der puttes hvidløg på, skal det stå på menukortet!!

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Er ked af at du synes det er ulækkert, at vi kommer vores hvidløgsolie på pizzaerne, men det er nu en gang en del af vores koncept, hvorfor det altid kommer på og derfor heller ikke fremgår af menukortet.

Vi vil kigge nærmere på muligheden for at synliggøre dette noget mere for vores kunder ;)

Du er selvfølgelig altid velkommen til at frabede dig det ved vores personale :)

Dårlig service.

Jeg købte to pizzaer til 65kr under deres to for en tilbud skulle betale for begge vilket er 148kr. Da jeg klagede havde de kun nok kontanter til at give mig 50 kr. Siden de ikke havde flere kontanter gave de mig bare en dip og sagde de ikke kunne gøre andet.

Skulle os vente 30 minutter selvom de sagde det kun ville tage 10 minutter kunne derimod også se på skærmen at mine pizzaer var klar men fik dem først 20 minutter senere

Hej Emilie

Det er meget beklageligt at høre om din oplevelse og jeg undre mig rigtig meget over, hvorfor du blev afvist til at kunne bruge vores tilbud, dette vil vi meget gerne høre mere om og undersøge nærmere.

Går selvfølgelig ud fra at alle vilkår omkring brug af tilbud er overholdt ;)

Send os gerne en mail på: kontakt@dominos.dk med en mere uddybende forklaring omkring hvad du præcis bestilte og hvad der ellers måtte være relevant.

Oceniono na 1 z 5

Dominos Ringsted 0 stjerner.

Dominos Ringsted. Bestilte 4 pizzaer her til aften, da jeg kommer hjem ser jeg den ene er forkert, ringer derop og de ville lave en ny med det samme og lover den er færdig efter 5-7 min. Efter 18 min spørger jeg hvornår den er klar og får beskeden den er desværre givet ud til en anden og de så skal til at lave en ny igen. Får en ny, efter 28 min efter jeg ringede og meddelte dem jeg havde fået forkert. De andre pizzaer jeg havde fået var så kedelige og uspiselige. Så alle andre end den sidst lavet røg ud… 0 stjerner til dominos Ringsted herfra..!!! Eneste de kunne give var 25 % rabat på næste ordre..

Hej Joachim

Tak for din anmeldelse, den er meget vigtig for os.

Er virkelig ked af at høre om hele din oplevelse, som selvfølgelig ikke er acceptabelt.

Det er helt klart en ommer fra vores side af, så håber du vil give os en chance mere.

Send os en mail på: kontakt@dominos.dk så sørger vi for en passende kompensation, for din oplevelse ;)

Oceniono na 4 z 5

Overraskende lækkert!

Vi kørte fra Esbjerg til Kolding for at prøve Dominos pizza - nu skulle der rigtig prøves amerikaner pizza.
Stedet så ganske nydeligt ud og der var nogle unge mænd på arbejde som bød os velkommen. Jeg fik en spicy chicken pizza og må sige, at det var nok den bedste pizza jeg har fået. Kan slet ikke sammenlignes med de pizzaer, du får på et "dansk" pizzeria. Der var noget helt særligt ved brødet og det var virkelig lækkert og til 65 kr. plus en halv liter cola som frokost tilbud, så jeg er meget tilfreds. Der var ikke noget toilet på stedet, det ville ellers have udløst fem stjerner. Men vi kommer helt sikkert igen og er spændt på at se, om Dominos kunne komme til Esbjerg engang :-)

19 marca 2023

Hej Morten

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er vi glade for at i ville besøge os i Kolding og at i var tilfredse med det hele :)
Som du selv nævner, så kan vores pizzaer ikke sammenlignes med andres, da det er en helt anden måde vi laver dem på.

Det kunne faktisk være rigtig fedt med en Domino´s i Esbjerg (håber jeg også selv lidt på faktisk) ;) så vi krydser fingre for at det sker!

Håber vi snart ses igen, så skal vi nok ha et par lækre pizzaer klar ;)

Oceniono na 1 z 5

Jeg har haft den dårligste oplevelse…

Jeg har haft den dårligste oplevelse jeg fik 3 pizzaer med den tyndeste bund og tomatsovs på og så også lige ekstern meget dressing og det skulle være en pepperoni pizza så ja

29 kwietnia 2023

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark

Jeg ville rigtig gerne have startet dette svar med at kunne henvende mig til dig med dit navn, men det står ingen steder ;)

Er rigtig ked af at høre om din oplevelse og at vi ikke levede op til dine forventninger, det lyder til at vi har fejlet.

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk vedrørende din oplevelse, så kigger vi på en passende kompensation til dig.

Du bedes påføre dit bestillingsnummer i mailen, samt henvise til denne anmeldelse, således vi bedst muligt kan hjælpe dig :)

Oceniono na 2 z 5

Det blev så et hattrick til Dominos……

Det blev så et hattrick til Dominos… tre gange i træk har vi modtaget en ordre med fejl og mangler.

24 kwietnia 2023

Hej Casper

Tak for din anmeldelse og feedback, den er meget værdsat.

Det er meget trist og høre om din oplevelse, det er helt sikkert noget vi skal have kigget nærmere på og rettet op på.

Du må meget gerne sende os en mail på: kontakt@dominos.dk så vi kan kigge nærmere på sagen ;)

Dårlig service

Hej, jeg er helt aldeles ikke tilfreds med min oplevelse hos Dominos, jeg havde bestilt to pizzaer med kylling, og modtager to pizzaer med champion og skinke, og som muslim var de lige til at smide ud, jeg gik ned og snakkede med dem, men modtog ikke engang et tilgodebevis, men en sølle undskyldning.

21 kwietnia 2023

Hej Kristian.

Tak for din anmeldelse - den er yderst vigtig for os.

Det er meget beklageligt at høre om din oplevelse, som bestemt ikke er acceptabelt.
Personalet i butikken, burde have taget hånd om dette med det samme, så det er jeg ked af ikke er sket.

Vi vil meget gerne rette op på denne fejl hurtigst muligt ;)

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk så finder vi en acceptabel løsning til dig.

Oceniono na 3 z 5

Domino hash mand tvangsfodre mig 18…

Domino hash mand tvangsfodre mig 18 spicy chicken... hul i min toilet.

vh frank

20 kwietnia 2023

Hej Frank

Hvis du har hul i dit toilet, vil jeg da klart anbefale dig og kontakte en vvs'er ;)

Kan slet ikke lure hvad din besked drejer sig om, så vil bede dig sende os en mail på: kontakt@dominos.dk med en mere uddybende forklaring, såfremt der er noget vi kan hjælpe dig med ;)

I mailen bedes du påføre dit ordrenummer, samt henvise til denne anmeldelse, således vi bedst muligt kan hjælpe dig.

Vi bestilte store pizzaer

Vi bestilte store pizzaer, men kanten var så bred, at vi i realiteten fik små pizzaer med extra brød. Slet ikke som Domino's kvalitet før i tiden

20 stycznia 2023

Hej Michaela

Tak for din anmeldelse, den er meget vigtig for os.

Er ked af at høre om din dårlige oplevelse og det lyder helt klart til at være en ommer herfra ;)

Vi vil meget gerne forsøge at rette op på denne dårlige oplevelse.
Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk så vi kan finde en acceptabel løsning til dig.

virksomheden bruger ulovlig…

de reklamere med ting du ikke får med i bestillingerne. de giver dig mindre end hvad der står på deres menukort og de giver dig ikke de ting med, du betaler ekstra for.
9/10 bestillinger er forkerte.
brænder pizza på.
glemmer ingredienser.
ingen kundeservice tilgængelig. eneste mulighed når dominos laver fejl på fejl på fejl er. de giver gavekort til gratis pizza, som når man bestiller så laver de samme fejl igen. man klager og de tilbyder ny gratis pizza. sådan gentager et sig.

på deres menukort passer antal ikke, når man bestiller får man mindre end det man betaler for. når der står 5 stk. får man kun 4. når du betaler for dip til kylling glemmer de alt du betaler ekstra for. når du bestiller ekstra fyld på pizza får du intet ekstra. sådan kan jeg fortsætte. jeg har bestilt derfra mange gange nu. og det de samme fejl! du får aldrig det du bestiller eller det ekstra du betaler for. det er simpelthen for langt ude! jeg kan godt forstå Dominos får så dårlige karakterer. i burde skamme jer!

19 kwietnia 2023

Hej Jeppe.

Som vi har skrevet til dig i din anden henvendelse, så er det meget beklageligt at der er fejlet SÅ meget og det er helt uacceptabelt.
Der vil blive taget hånd om det med personalet i butikken, så der kan blive strammet op og komme ekstra fokus på, at du som kunde, får det du bestiller og betaler for.

Som vi også har skrevet til dig i den anden henvendelse, så har vi refunderet dig det fulde beløb for dit køb, som du vil kunne se på din konto indenfor et par bankdage.

Vi tager kritikken til os, lægger os fladt ned og erkender at vi har fejlet, endda stort!

Oceniono na 2 z 5

Jeg havde bestilt en medium med cheese…

Jeg havde bestilt en medium med cheese Chrust og en large. Min skulle være med bl.a. kylling og veggeroni og min kærestes med veggeroni. Begge veggeroni var tilføjet for i alt 35 kr, men de var løbet tør. Min kæreste som er veganer kunne ikke vælge noget andet fik vi af vide og jeg valgte kyllingkebab istedet. Jeg fik ikke ekstra kyllingkebab på men det blev skiftet ud med den kylling som ellers skulle være på normalt. Min kæreste havde også valgt chiliflager, men det var kommet på min. Det gjorde min nærmest uspiselig da jeg er utrolig sart overfor stærk mad.
Udover pizza købte vi flipside chunks eller hvad de nu hedder. Der skulle være 6 i en pakke men vi fik kun 5, hvilket er meget når det koster 50 kr.

Vi har altså betalt ca 50kr for noget vi ikke har fået, og jeg kunne ikke spise min..
Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse.

10 kwietnia 2023

Hej Andrea.

Det er meget beklageligt at der blev fejlet så meget med din ordre, hvilket selvfølgelig ikke er acceptabelt.

Du er velkommen til at sende os en mail på: kontakt@dominos.dk for en videre dialog omkring din oplevelse, så skal vi nok få rettet op på vores fejl igen ;)

Oceniono na 1 z 5

I er de største svin i hele verden at…

I er de største svin i hele verden at snyde en person for 10 kr pågrund af jeres butik ikke kunne levere i er så sørgelige håber i brækker nogle knogler på vej hjem jer

7 marca 2023

Hej Michael.

Hold da op for et grimt sprog og truende adfærd og så for 10 kr. Vi snyder aldrig vores kunder og så da slet ikke for 10 kr. Men vi forstår dog ikke hvordan en manglende levering kan udgøre 10 kr??
Du må meget gerne sende os en mail på kontakt@dominos.dk med henvisning hertil samt med dit bestillingsnummer så vi kan se på sagen. Vi vil dog bede dig om en langt pænere tone når du henvender dig, da du ingen vegne kommer med, at svine os til samt håbe på brækkede knogler for vores ansatte.!

Mvh Domino´s

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej