Rødovre. Jeg bestiller via Wolt og ser på deres menukort kort at de har glutenfri - og skriver det i bemærkningen - bliver så ringet op når pizzaen ER lavet - at jeg ikke kan bestille glutenfri på d... Zobacz więcej
The service here at Dominos in Roskilde is amazing. The stuff is always smiling, caring and just amazing. The girl who works here has amazing personality and energy! We love it here because of her! A... Zobacz więcej
Super søde folk på Amagerbro gade. Pizza klar til den bestilte tid og pizza'en er jo "bare" Domino's, så man ved hvad man får, pizza alle kan spise uden at væmmes, men som selvfølgelig ikke bliver en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi var et par stykker som var sultne så vi besluttede os forsat tage forbi Dominos i Randers som leverede varen til perfektion. Personen var meget rar, og der var meget rent da vi kom. Pizzaerne smagt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
❤️🍕
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Обслуживание на высоте
Domino's Pizza - моё любимое заведение. Очень вкусно готовят пиццу. Заказ приносят быстро. Недавно ходили с подругой в это заведение, обслуживание как всегда было на высоте.

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Заказываем пиццу от Domino's на работу
Частенько заказываем пиццу от Domino's на работу. У Вас она, в отличии от других пиццерий, всегда получается в меру сочная. Т.е. не сухая и не слишком жидкая, чтобы разваливаться. Особенно нам нравится пицца с пепперони.

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Заказывал пиццу,доставка пришла в срок…
Заказывал пиццу,доставка пришла в срок ещё пицца была горячая тесто отличного качества и повара видно что умеют готовить будто прирождённый итальянцы.

Хорошие пиццы, отличный сервис
Заказывали в ресторане 3 пиццы на праздник. Все было очень вкусно, продукты свежие, нежное тесто, нам понравилось. Хороший сервис и очень удобный сайт) спасибо за приятный ужин!

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
I have visited your restaurant and had…
I have visited your restaurant and had outstanding experience,
Taste 10/10
Service 10/10
Representation awesome it was yummy 🤤🤤 and lavish my mouth is still watering

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
We had two enjoyable medium pizza's and…
We had two enjoyable medium pizza's and a side of garlic bread. Very enjoyable. Fast service and tasty food. Its very fantastic taste and excellent work

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Det er nok ikke kunder de lever af, elendig betjening hos Domino's i Waves !!
For at spare på tiden, så bestiller min kone 2 pizzaer online kl.16.02 så jeg kan hente dem kl. 17 efter arbejde, af erfaring så gør hun det så jeg hurtig kunne komme hjem med dem, de var hverken tilberedt eller i ovnen kl.17.20, dette er helt uacceptabelt, jeg forlangte betalingen retur, da de så tilbyder at kunne have dem færdige på 5 min, tror de der står idiot på ryggen af mig, færdig som kunde der.

Handtossed pizza?? Joke!
Handtossed pizza???
Det mindede mere om en frost pizza med en slags “kiksebund”.
Kan desværre ikke oploade et foto.

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Jeg kan godt li pizzaerne fra…
Jeg kan godt li pizzaerne fra Domino's...MEN, det er simpelthen så ulækkert at de hælder hvidløgs-smør-sovs ud over pizzaerne efter de er bagt! Hvis der puttes hvidløg på, skal det stå på menukortet!!

Dårlig service.
Jeg købte to pizzaer til 65kr under deres to for en tilbud skulle betale for begge vilket er 148kr. Da jeg klagede havde de kun nok kontanter til at give mig 50 kr. Siden de ikke havde flere kontanter gave de mig bare en dip og sagde de ikke kunne gøre andet.
Skulle os vente 30 minutter selvom de sagde det kun ville tage 10 minutter kunne derimod også se på skærmen at mine pizzaer var klar men fik dem først 20 minutter senere

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Dominos Ringsted 0 stjerner.
Dominos Ringsted. Bestilte 4 pizzaer her til aften, da jeg kommer hjem ser jeg den ene er forkert, ringer derop og de ville lave en ny med det samme og lover den er færdig efter 5-7 min. Efter 18 min spørger jeg hvornår den er klar og får beskeden den er desværre givet ud til en anden og de så skal til at lave en ny igen. Får en ny, efter 28 min efter jeg ringede og meddelte dem jeg havde fået forkert. De andre pizzaer jeg havde fået var så kedelige og uspiselige. Så alle andre end den sidst lavet røg ud… 0 stjerner til dominos Ringsted herfra..!!! Eneste de kunne give var 25 % rabat på næste ordre..

Overraskende lækkert!
Vi kørte fra Esbjerg til Kolding for at prøve Dominos pizza - nu skulle der rigtig prøves amerikaner pizza.
Stedet så ganske nydeligt ud og der var nogle unge mænd på arbejde som bød os velkommen. Jeg fik en spicy chicken pizza og må sige, at det var nok den bedste pizza jeg har fået. Kan slet ikke sammenlignes med de pizzaer, du får på et "dansk" pizzeria. Der var noget helt særligt ved brødet og det var virkelig lækkert og til 65 kr. plus en halv liter cola som frokost tilbud, så jeg er meget tilfreds. Der var ikke noget toilet på stedet, det ville ellers have udløst fem stjerner. Men vi kommer helt sikkert igen og er spændt på at se, om Dominos kunne komme til Esbjerg engang :-)

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Jeg har haft den dårligste oplevelse…
Jeg har haft den dårligste oplevelse jeg fik 3 pizzaer med den tyndeste bund og tomatsovs på og så også lige ekstern meget dressing og det skulle være en pepperoni pizza så ja

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Det blev så et hattrick til Dominos……
Det blev så et hattrick til Dominos… tre gange i træk har vi modtaget en ordre med fejl og mangler.

Dårlig service
Hej, jeg er helt aldeles ikke tilfreds med min oplevelse hos Dominos, jeg havde bestilt to pizzaer med kylling, og modtager to pizzaer med champion og skinke, og som muslim var de lige til at smide ud, jeg gik ned og snakkede med dem, men modtog ikke engang et tilgodebevis, men en sølle undskyldning.

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Domino hash mand tvangsfodre mig 18…
Domino hash mand tvangsfodre mig 18 spicy chicken... hul i min toilet.
vh frank

Vi bestilte store pizzaer
Vi bestilte store pizzaer, men kanten var så bred, at vi i realiteten fik små pizzaer med extra brød. Slet ikke som Domino's kvalitet før i tiden

virksomheden bruger ulovlig…
de reklamere med ting du ikke får med i bestillingerne. de giver dig mindre end hvad der står på deres menukort og de giver dig ikke de ting med, du betaler ekstra for.
9/10 bestillinger er forkerte.
brænder pizza på.
glemmer ingredienser.
ingen kundeservice tilgængelig. eneste mulighed når dominos laver fejl på fejl på fejl er. de giver gavekort til gratis pizza, som når man bestiller så laver de samme fejl igen. man klager og de tilbyder ny gratis pizza. sådan gentager et sig.
på deres menukort passer antal ikke, når man bestiller får man mindre end det man betaler for. når der står 5 stk. får man kun 4. når du betaler for dip til kylling glemmer de alt du betaler ekstra for. når du bestiller ekstra fyld på pizza får du intet ekstra. sådan kan jeg fortsætte. jeg har bestilt derfra mange gange nu. og det de samme fejl! du får aldrig det du bestiller eller det ekstra du betaler for. det er simpelthen for langt ude! jeg kan godt forstå Dominos får så dårlige karakterer. i burde skamme jer!

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Jeg havde bestilt en medium med cheese…
Jeg havde bestilt en medium med cheese Chrust og en large. Min skulle være med bl.a. kylling og veggeroni og min kærestes med veggeroni. Begge veggeroni var tilføjet for i alt 35 kr, men de var løbet tør. Min kæreste som er veganer kunne ikke vælge noget andet fik vi af vide og jeg valgte kyllingkebab istedet. Jeg fik ikke ekstra kyllingkebab på men det blev skiftet ud med den kylling som ellers skulle være på normalt. Min kæreste havde også valgt chiliflager, men det var kommet på min. Det gjorde min nærmest uspiselig da jeg er utrolig sart overfor stærk mad.
Udover pizza købte vi flipside chunks eller hvad de nu hedder. Der skulle være 6 i en pakke men vi fik kun 5, hvilket er meget når det koster 50 kr.
Vi har altså betalt ca 50kr for noget vi ikke har fået, og jeg kunne ikke spise min..
Alt i alt en utrolig dårlig oplevelse.

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
I er de største svin i hele verden at…
I er de største svin i hele verden at snyde en person for 10 kr pågrund af jeres butik ikke kunne levere i er så sørgelige håber i brækker nogle knogler på vej hjem jer