The service here at Dominos in Roskilde is amazing. The stuff is always smiling, caring and just amazing. The girl who works here has amazing personality and energy! We love it here because of her! A... Zobacz więcej
Super søde folk på Amagerbro gade. Pizza klar til den bestilte tid og pizza'en er jo "bare" Domino's, så man ved hvad man får, pizza alle kan spise uden at væmmes, men som selvfølgelig ikke bliver en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg kan starte med at sige at Dominos pizzaer rent faktisk er gode - også denne gang. Desværre bliver oplevelsen totalt ødelagt af, at jeg sidder og venter i over 2 timer på min mad uden at få nogen f... Zobacz więcej
Vi var et par stykker som var sultne så vi besluttede os forsat tage forbi Dominos i Randers som leverede varen til perfektion. Personen var meget rar, og der var meget rent da vi kom. Pizzaerne smagt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
❤️🍕
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Sikken en skuffelse!
Sikken en skuffelse!
Vi havde glædet os til at gensmage jeres pizza..
Desværre bestod de 2 pizzaer vi bestilte næsten kun af ost og ikke færdigbagt dej.
Lidt for arrogant betjening.
D. 2. april 2024
Svar: Det var i Roskilde
D. 6. april - Opfølgning:
Har haft en god og konstruktiv dialog pr mail med Phiip. Vi har fået refunderet regningen. Tak!

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Gav vores mad til en tilfældig forbipasserende
Vi bestilte to pizzaer og to sides, men fik ingen ordrebekræftelse eller lignende. Vi ringer derfor ind efter 30 minutter, for at få bekræftet, at de har modtaget bestillingen. Her får vi at vide, at den bliver leveret om 5 minutters tid.
25 minutter senere ringer vi igen ind, fordi vi ikke har modtaget noget. Her fortæller de, at de har givet maden til en tilfældig dame foran lejlighedskomplekset. Vi havde specifikt bedt om, at de ringede på vores dørtelefon.
Vi har haft ringet ind ang. tilbagebetaling, hvor det hverken er muligt at få bekræftelse i nogen form eller andet. Vi håber, at vi får penge tilbage for den mad, som vi aldrig modtog.
Opdatering 28/03: vi har nu været i kontakt med Dominos, og har nu modtaget vores penge. Mange tak for hjælpen, Philip.

Hold jer væk
Jeg bestilte 2 pizzaer kl 1921 online. Jeg ringede og rykkede for min ordre 6 gange og hvergang sagde de kommer lige om lidt, men der skete ingenting. Det var en engelsk talende personale der ikke kunne tale dansk der tog telefonen det blir det jo ikke lettere af Kl 2055 blev ordren leveret is kold. Jeg kørte derned og det var undskyldning på undskyldning. Fik pengene retur. Kommer der aldrig mere

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Forfærdelig pizza gjorde mig syg.
Forfærdelig pizza gjorde mig syg.
De huskede heller ikke at give mig de sides jeg havde bestilt og det var ikke muligt at kontakte dem for at klage fordi deres kontakt side bare var en tom side der sagde "kommer senere"

Domino’s Roskilde
Dixa had made great pizzas today… highly recommended
Super gode pizzaer men dårlig betjening
Super gode pizzaer, men virkelig dårlig betjening.
Bestilte pizzaer over tlf, og da jeg kom der ned og betalte, sagde jeg til ekspedienten at beløbet var for lavt, og om han havde det hele med.
Det forsikrede han mig om at det var.
Da så mad var færdig var der en pizza for lidt, og jeg sagde det til ekspedienten.
De lavede så en ny.
Da jeg så kom hjem kunne jeg så konstater at jeg havde fået en forkert pizza.
Jeg ringede så der ned og fortalte den det, og de sagde at de beklagede det mange gange.
Og at jeg havde en gratis pizza tilgode næste gang jeg kom der ned.
Fair nok alle kan lave fejl,
Jeg spurgte så om han skulle have nogle oplysninger om mig. Men nej, han sagde at han, det havde han styr på.
Da jeg så kom der ned 3 uger efter og fortalte dem at jeg havde 1 pizza til gode, fik jeg bare af vide at det kendte de ikke noget til.
De havde ikke nogen registreret.
Og det måtte være mig der tog fejl
Dominos i Roskilde er bare de bedste
Dominos i Roskilde er bare de bedste. Jeg tåler ikke mælk og gluten. De er bare gode til at holde styr på allegener etc. Køber derfra 1-2 gange om måneden mindst.
Best Pizza I have ever had and nice…
Best Pizza I have ever had and nice staff.
Gratis Pizza gibt es nicht wie…
Gratis Pizza gibt es nicht wie versprochen…
Wenn sie antworten dann bitte in deutsch!!!

Odpowiedź od Domino's Pizza Danmark
Der kommer jeg aldrig igen.
Der var ikke nogen som kunne tale dansk. Og vi får ikke noget kød på de to store pizzaer som jeg bestilte. Og heller ikke den rabat som jeg skulle have for 2 store pizzaer. Og så var der et lille barn som løb rundt i køkkenet.
Den bedste pizza og det allerbedste…
Den bedste pizza og det allerbedste hvidløgsbrød👍
Håber virkelig at I åbner i Danmark igen🙏
The Pizza
Their pizza is way underrated and got ruined because of a scandal long time ago. Tastes good and a unique taste compared to an ordinary Pizza joint!
Dette er det eneste sted i reelt giver et svar. Bare ikke et særligt brugbart et.
Da I ikke svare på mail, så er dette min eneste mulighed, uanset hvad I ellers måtte mene om det
"Det er ikke os der har valgt at du ikke har mulighed for at give et svar retur, det er sådan Trustpilot har valgt deres setup skal være, da denne side ikke er til videre dialoger."
Det er heller ikke mig der har valgt trustpilots svarmuligheder. Men I griber igen til ansvarfralæggelse, selv her et sted hvor ikke havde ansvaret.
"Vi har ikke modtaget noget fra dig via vores hjemmeside, alle beskeder bliver læst og besvaret dagligt, dog ikke i weekenderne."
Jo, I har modtaget mail fra mig, I har blot ikke besvaret dem.
"Igen, så har du haft rig mulighed for at komme i kontakt med os, via facebook, instagram og hjemmesiden, hvor der endda også står en mailadresse man kan skrive til.
Derudover har du også haft mulighed for at stikke hovedet ind i butikken og tage en dialog med manageren, hvilket jo havde været let, da du selv fortæller du er en nabo ;)
Og sidst men ikke mindst, kunne du have hevet fat i ordensmagten, hvis det virkelig var så stort et problem."
Rig mulighed for kontakt er vist lidt af en overdrivelse. Mail svarer I ikke på, og henvendelse her åbner ikke op for at I ville indgå dialog. Kun bortforklaringer om kanaler der ikke virker. Messenger kontakt førte i øvrigt heller ikke noget med sig.
Men I mener i ramme alvor at jeg der ikke er kunde, skulle have ansvaret for at jeres ansatte overholdt trafiklovgivningen? Seriøst?
"Vi vil meget gerne bede dig om at stoppe med at lave alle disse unødvendige anmeldelser her og i stedet kontakte os direkte."
Direkte kontakt har I jo bevist gang på gang ikke fører noget med sig. Dette er faktisk den eneste kanal der har givet nogen form for respons.

Tja så lukker de
Tja så lukker de, hvad gør man så med de gratis pizza de har lovet, man kan få på baggrund af leverance, har skrevet til dem uden svar, det sku ikke godt, nå nu lukker de, så et problem mindre

Decent average food
’ we lost the best…
Such a shame people’ we lost the best pizza in denmark😭😭 loved Domino’s💔