Meget glad. Jeg var syg i 2 måneder, og lægen blev ved med at udskrive alt muligt andet end at give mig den medicin jeg bad om, og var stadig syg med mange smerter. Jeg søgte medicinen på hjemmesiden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg var lidt skeptisk, men overraskende fik jeg min medicin. Jeg var meget tilfreds med den, fordi jeg ved ikke at det er muligt at få medicin online.
Reakcja na opinię
Jeg har prøvet Retatrutide og allerede tabt 20 kg på 7 uger. Jeg kunne ikke få nogen information om dosis eller blandingsforhold, men jeg forsøgte at resuspendere indholdet med kogt vand og prøvede... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Første gang hurtig "konsultation" og levering. Alt helt ok. Dog er priserne temmelig høje, men sådan er det nok, når man ikke anvender sin lokale læge og apotek, men vælger en online udgave🤷♀️ Ande... Zobacz więcej
Dokteronline.com er et informationswebsite og online sundhedstjeneste, som gør det nemt at anmode om en konsultation med en kvalificeret læge. Dokteronline.com tilbyder ikke selv produkterne, men arrangerer den rette behandling til din tilstand eller symptomer på din anmodning, som sælges og leveres af et uafhængigt apotek. Vi kan sætte dig i kontakt med en række registrerede EU-læger og -apoteker, som vi har adgang til. I tilfælde af receptpligtige lægemidler vil en læge, efter en dybdegående konsultation, beslutte, om det receptpligtige lægemiddel, du har valgt, er egnet til dig. Godkendte anmodninger vil blive behandlet af et uafhængigt apotek, og vil blive leveret til dig snarest muligt. Så nemt er det.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Snydt for 900 danish kr !!!!!
Returnere,de var meget ubehagelige!!!
Brug dem aldrig
Der var ingen problemer med at købe den medicin jeg ønskede og varen ankom hurtigt.
Der var kun 3 gange behandling i mine penne, selvom der skulle være 4 og ingen kundeservice da jeg kontakter dem. Knap 8000 kr ud af vinduet og 1 kg minus ...
Fuldstændig uanstændig hjemmeside.
Den medicin jeg bruger koster 100% mere end jeg giver for den i Danmark uden tilskud.
God kundeservice. De svarer telefonen. Pligtigt at sende varen så snart som muligt
Fantastisk oplevelse, varer kom ret hurtigt og lægen lavede endda opfølgning på det bestilte.
The approval process was very quick and smooth.

Odpowiedź od Dokteronline.com | Your online health service
Det virker når man har brug for hjælp . Jeg kalder det uafhængighed !!!
Tusind tusind takker fr den kæmpe hjælp jeg få gennem den medicin jeg få gennem læge🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥰❤️🤗🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
SCAM, hold jer væk.
Jeg afbestilte min ordre inden den var godkendt, og de sendte den alligevel og forklare nu at det ikke kan tages tilbage.
Det var en fejl, men de lader til kun at gå op i penge.
Ydermere er jeg ikke sikker på det er relle vare, jeg tror det er kopimedicin, pas på!
HOLD JER VÆK!

Odpowiedź od Dokteronline.com | Your online health service
alt ok hurtigt selv med medicin, der ikke er til at opdrive
på apotekerne
Jeg anbefale en anden transportør den I bruger er for dårlig
Det er super service og fod vejledning af læge
Hurtig levering og svar.
Men som en anden skriver er priserne vanvittige.
Der er danske sider der gør det samme men man får en recept der kan hentes fra apoteket så det føles langt mere sikkert og er betydeligt billigere.
Tilfreds med alt undtagen at blive snydt for min fødselsdags rabat 40kr. Når jeg trykkede på link for at få rabat, kom jeg bare på side, hvor man kan læse om forskellige sygdomme. Æv! Jeg har faktisk sendt jer samme spørgsmål før, men fik intet svar.

Odpowiedź od Dokteronline.com | Your online health service
God og saglig behandling, hurtig levering, kan anbefales.

Odpowiedź od Dokteronline.com | Your online health service
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.