Dokteronline.com | Your online health service Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Meget glad. Jeg var syg i 2 måneder, og lægen blev ved med at udskrive alt muligt andet end at give mig den medicin jeg bad om, og var stadig syg med mange smerter. Jeg søgte medicinen på hjemmesiden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var lidt skeptisk, men overraskende fik jeg min medicin. Jeg var meget tilfreds med den, fordi jeg ved ikke at det er muligt at få medicin online.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har prøvet Retatrutide og allerede tabt 20 kg på 7 uger. Jeg kunne ikke få nogen information om dosis eller blandingsforhold, men jeg forsøgte at resuspendere indholdet med kogt vand og prøvede... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Første gang hurtig "konsultation" og levering. Alt helt ok. Dog er priserne temmelig høje, men sådan er det nok, når man ikke anvender sin lokale læge og apotek, men vælger en online udgave🤷‍♀️ Ande... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pomoc w wyborze lekarza
  2. Dostawca leków na receptę online

Napisane przez firmę

Dokteronline.com er et informationswebsite og online sundhedstjeneste, som gør det nemt at anmode om en konsultation med en kvalificeret læge. Dokteronline.com tilbyder ikke selv produkterne, men arrangerer den rette behandling til din tilstand eller symptomer på din anmodning, som sælges og leveres af et uafhængigt apotek. Vi kan sætte dig i kontakt med en række registrerede EU-læger og -apoteker, som vi har adgang til. I tilfælde af receptpligtige lægemidler vil en læge, efter en dybdegående konsultation, beslutte, om det receptpligtige lægemiddel, du har valgt, er egnet til dig. Godkendte anmodninger vil blive behandlet af et uafhængigt apotek, og vil blive leveret til dig snarest muligt. Så nemt er det.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

God service og stort udvalg.

17 czerwca 2025

Kære hr. Jørgensen,

Mange tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at læse, at du er så tilfreds med vores platform.

Vores team vil fortsat stå til din rådighed i fremtiden. Vi ønsker dig alt det bedste!

De bedste hilsner,

Det er nemt og hurtigt

Det er nemt og hurtigt.
Vægttab medicinen er virkelig effektiv, er man i tvivl om noget, er der hurtigt svar tilbage.
Jeg er yderst tilfreds, med min kontakt til doktoronline.

16 czerwca 2025

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse af vores service!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at behandlingen har været effektiv for dig. Det betyder meget for os at vide, at du føler dig godt hjulpet og hurtigt får svar på dine spørgsmål.

Vi håber at kunne fortsætte med at støtte dig fremover og ser frem til at byde dig velkommen igen.

De bedste ønsker og ha’ en rigtig god dag!

Kundeserviceteamet – Dokteronline

Perfekt

Har handlet her flere gange, og modtager altid min vare indenfor 2 til 3 dage, hvilket er perfekt for mig. Så 5 stjerner herfra.

23 maja 2025

Kære hr. Flemming,

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du altid modtager dine varer inden for 2 til 3 dage, og at vores service lever op til dine forventninger. Din positive feedback motiverer os til at fortsætte med at levere service i høj kvalitet.

Vi håber at kunne støtte dig igen i fremtiden og ser frem til at byde dig velkommen tilbage.

Vi ønsker dig alt det bedste og en rigtig god dag!

Med venlig hilsen

Isaias
Kundeserviceteamet – Dokteronline

My experience

Good service:

After consultation i didn’t waiting so long , what I experienced was good service i got my medicines only in few days . I am very happy for the results
What can i say about everything is thank you so much

28 maja 2025

Dear Ms. Musabwasoni,

Thank you for rating our services with a fantastic 5 stars!

We hope that we can continue to support you with our services in the future and would be happy to see you again.

We wish you all the best and have a great day!

Best regards,

Customer Service Team - Dokteronline

Oceniono na 5 z 5

Nem og hurtig go service

Nem og hurtig go service, dygtigt personale

6 maja 2025

Kære kunde,

Tak for din fantastiske 5-stjernede vurdering af vores tjenester!

Vi håber, at vi kan fortsætte med at støtte dig med vores service i fremtiden, og vi vil med glæde se dig igen.

Vi ønsker jer alt det bedste og en god dag!

Meget tilfreds

Meget tilfreds. God og hurtig betjening.

14 kwietnia 2025

Kære fru Kristensen

Mange tak for din 5-stjernede vurdering og den positive feedback.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med vores service, og tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Hvis du har spørgsmål eller forslag, er vi her altid for dig.

Vi håber, at vi kan fortsætte med at hjælpe dig og ønsker dig alt det bedste.

Hav en dejlig dag

Kundeservice - Dokteronline

Oceniono na 5 z 5

Kompetent og effektiv ekspedition.

Kompetent og effektiv ekspedition.

6 kwietnia 2025

Dear Mr. / Ms. Morten,

Thank you for rating our services with a fantastic 5 stars!

We wish you all the best and have a great day!

Best regards,

Customer Service Team - Dokteronline

Kære Hr. / Fru Morten,

Tak fordi du har vurderet vores tjenester med fantastiske 5 stjerner!

Vi håber, at vi kan fortsætte med at støtte dig med vores tjenester i fremtiden og vil være glade for at se dig igen.
Vi ønsker dig alt det bedste og hav en fantastisk dag!

Virkelig seriøst

Virkelig seriøst og hurtig og god service!

2 kwietnia 2025

Kære fru Tina,

Tak, fordi du vurderede vores tjenester med fantastiske 5 stjerner!

Vi håber, at vi kan fortsætte med at støtte dig med vores tjenester i fremtiden, og vi vil være glade for at se dig igen.

Vi ønsker dig alt det bedste og en god dag!

De bedste hilsner,

Nem, Sikker og Hurtig Service

Super flink og nemt service for medicin

Havde fået en recept af egen læge, men Doktoronline havde langt bedere priser end det lokale apotek? og deres levering var Lynhurtig.

Ville klart anbefale deres hold af læger, der også selv opsamler og spørger til om alt går vel med din medicin.

20 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik selv ingen hjælp fra min læge…

Jeg fik selv ingen hjælp fra min læge og hudlæge som sagde at mine bumser var arveligt, og derfor ikke gad at give mig aknemedicin.
Gennem bestilling hos doktoronline, fik jeg aknemedicin som har hjulpet mig så meget. Levering var meget hurtig til danmark, og en rigtig god platform.

4 marca 2025

Kan klart anbefales

Det er hurtigt og nemt. Man bestiller sin medicin og 2 dage efter står den foran døren. Og lægen laver opfølgning en uge efter. Super hjemmeside. Kan klart anbefales.

28 stycznia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej