Reakcja na opinię
Jeg bestilte et løst GBA-spil. Det ankom i løbet af 2 hverdage. Meget, MEGET godt beskyttet med rigelige mængder papir og bobleplast. Spillet er pænt og fuldt funktionelt, inkl. det interne batteri ti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har kun ros til DKretro - Fantastisk kundeservice. I forbindelse med salg af konsoller, spil og lign. fra barndommen har jeg igennem hele forløbet, modtaget en exceptionelt behandling og følt mig go... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hej, jeg hedder Chakib Guerdali, og jeg bor i Aalborg. Som far til en dejlig familie har jeg en stor passion for gaming og samleobjekter. Ligesom mange fra min generation har jeg en særlig forkærlighed for retro konsoller, spil og specialudgaver af både gamle og nye titler. Gennem flere år har jeg samlet en imponerende samling, og nu har jeg besluttet at gøre min hobby til en forretning. Jeg er begejstret for at kunne dele min passion med andre og tilbyde andre at kunne samle og spille gamle spil.Velkommen til min webshop! Her finder du et nøje udvalgt sortiment af gaming- og collectibles, som jeg håber vil bringe glæde og inspiration til dit eget univers.
Mariendalsvej 2, 9000, Aalborg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jeg bestilte et løst GBA-spil. Det ankom i løbet af 2 hverdage. Meget, MEGET godt beskyttet med rigelige mængder papir og bobleplast. Spillet er pænt og fuldt funktionelt, inkl. det interne batteri til at gemme med.

Odpowiedź od dkretro
Jeg Købte to Nintendo Gamecube Spil fra DKretro og jeg må sige min oplevelse var god. Spillene havde helt skinnende Discs i pæneste cover til en overkommelig pris taget betragtning, at det er gennem en forretning og ikke privat. Her handler jeg helt sikkert igen, for jeg mener det er vigtigt at støtte retrospilsforretninger med passion og omhu. Jeg kan kun anbefale DKretro :)

Odpowiedź od dkretro
Fantastisk… god service, hurtig levering og fine”ældre” spil🙏🏻🤗

Odpowiedź od dkretro
Her kommer et positivt opråb, fra en erfaren ps2 køber, som har købt af næsten alle de danske forhandlere, DKRetro er uden tvivl, den mest jordnære, og menneskelige forhandler jeg har handlet med, man føler sig ikke som en kunde, men som en ven i foretagende, og jeg anbefaler denne virksomhed 100 %! Tak

Odpowiedź od dkretro
Havde bestilt en gameboy advance sp til min kæreste, hvor jeg endda fik rabat - leveringen var super hurtig, og den er i super fin stand! Da jeg åbnede boksen blev jeg positivt overrasket over han havde givet mig en taske og to spil med gratis. Super oplevelse, vil i den grad købe derfra igen!☺️

Odpowiedź od dkretro
Har kun ros til DKretro - Fantastisk kundeservice.
I forbindelse med salg af konsoller, spil og lign. fra barndommen har jeg igennem hele forløbet, modtaget en exceptionelt behandling og følt mig godt klædt på igennem processen.
Jeg vender helt sikkert tilbage, og ved fremtidige behov for er DKretro det første sted jeg vil kigge.

Odpowiedź od dkretro
Ved en fejl fik jeg tilsendt et spil, der ikke virkede - spillet skulle være kasseret, men var ved en fejl blevet sendt afsted til mig. Da jeg gjorde opmærksom på, at spillet ikke virkede, fik jeg straks en pæn mail retur om, at det var en menneskelig fejl, spillet skulle være smidt ud. DKretro sendte så et spil, der virkede + jeg fik et ekstra spil gratis med + en rabatkode.
Det var selvfølgelig ærgerligt, at det første spil jeg modtog ikke virkede. Men kundeservicen var i top, jeg fik et plaster på såret i form af gratis spil, rabatkode og en meget venlig imødekommende mail - så jeg handler gerne hos DKretro igen.

Odpowiedź od dkretro
Har købt for første gang, men bestemt ikke sidste gang.
Købte fire Wii spil. Og alle disc var fuldstændig som nye. Det hele var godt pakket ind. Levering tog lidt tid, og det er klart når han også har job og familie der skal passes.
Jeg er utrolig godt tilfreds med handlen. Og køber der gerne igen.

Odpowiedź od dkretro
Altid så venlig og god service samt spillene er i top stand. Nu har jeg købt fra Chakib et par gange og det har kun været fantastisk. Kan kun give ham 10/10.

Odpowiedź od dkretro
En hjemmeside jeg kommer til at bruge igen og igen. Hurtig levering og god stand. Kan anbefales til alle med et nostalgia trip!

Odpowiedź od dkretro
Jeg fik et ekstra spil og en rabatkode med i min ordre, fantastisk oplevelse. Kan varmt anbefales :)

Odpowiedź od dkretro
Absolut fantastisk service hele vejen igennem. Havde nogle spørgsmål med hensyn til et af produkterne i min ordre, grundet en mindre raslen og Chakib var imødekommende og serviceminded på at finde en løsning på problemet

Hej.
I skiver at i køber spil og konsoller inde jeres hjemmeside. Og svarer hurtigt.
Nu har haft sendt mail med billeder og i har endnu ikke svaret. Ved godt det tar tid og kigge igennem.
Men i kunne da i det mindste svarer på mail.
I stedet for at lade som ingenting

Odpowiedź od dkretro
Fantastisk butik. Fremragende produkter. Fantastisk kundeservice.

Odpowiedź od dkretro
Havde lidt problemer med en PlayStation 3. Jeg skrev til dem og fik sendt den ind så de kunne kigge på den. Problemet blev heldigvis hurtigt løst, da det viste sig at være spillet der var noget gjalt med. Jeg blev tilbudt et fungerende eksemplar og venter nu bare på at få maskinen hjem igen 😊
Super god oplevelse fra start til slut.

Odpowiedź od dkretro
Hurtig levering og god service. Holder hvad de lover

Odpowiedź od dkretro
Virkeligt god kundeservice. DK Retro sendte ved en fejl det forkerte spil. Fik en rabatkode og det rigtige spil blev leveret personligt to dage senere (bor i samme by). Fik lov at beholde det spil jeg fik ved en fejl.
Fejl sker jo, så jeg kan kun være imponeret over hvordan virksomheden håndterede det :)

Odpowiedź od dkretro
Super god service, hjalp hurtigt med mit problem og varerne var i super god stand. Helt klart 5 stjerner her fra :)

Odpowiedź od dkretro
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.