Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk service. Jeg havde bestilt et Nintendo switch spil, som jeg fandt ud af at jeg ikke skulle bruge senere samme dag. Jeg sendte nez boss en mail, og i samme minut, modtog jeg pakke num... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tre dage før jul havde jeg ikke forventet at min henvendelse ville blive besvaret indenfor ti minutter - men det blev den. Komplet med billeder af de spil jeg havde spurgt om. Jeg havde heller ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en 30 år gammel C64, den viste sig så at have en defekt på return tasten, Martin, sendte omgående en ny (30 år gammel maskine). Maskinerne bliver jo lidt pudseløjerlige når de er så gamle.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har købt en playstation af Netbozz og vi oplevede en helt fantastisk service af Martin :-). Denne skønne måde at behandle sine kunder, både pr. telefon, mail, og på kan andre butikker lærer noget... Zobacz więcej

1. Sklep z używanymi grami
  2. Dostawca maszyn do rozrywki
  3. Sklep z grami
  4. Sklep z grami komputerowymi

Napisane przez firmę

Danmarks ældste butik inden for salg af retrokonsoller og spil. Alt til dine gamle spillekonsoller. Vores vare lager omfatter bla. Nintendo 8, Super Nintendo, Nintendo 64, GameCube, Sega Master System, Sega Megadrive, Playstation, Playstation 2, Xbox, Xbox 360 og meget mere.

4,9

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service.
Jeg havde bestilt et Nintendo switch spil, som jeg fandt ud af at jeg ikke skulle bruge senere samme dag. Jeg sendte nez boss en mail, og i samme minut, modtog jeg pakke nummer og at den var ved at blive afsendt. 10 minutter efter modtager jeg en mail om at de forsøger at annullere fragten, og at jeg hører fra dem når de ved om det kan lade sig gøre. Dagen efter er ordren annulleret og pengene krediteret. Så super service, jeg kommer tilbage og køber brugte spil her 🤩

10 grudnia 2025

Great

Great - had been searching for Nintendo Labo VR for over 6 months. Almost gave up. Finally found it here at a great price. Sent over quickly and in great condition. Very happy (and very happy 7 year old).

25 lipca 2025

Fuldstændig fantastisk service.

Fuldstændig fantastisk service.
Jeg har handlet hos Nes Bozz nogle gange nu. Sidste gang jeg købte lidt
modtog jeg det forkerte spil. Det blev løst hurtigt og professionelt.
Jeg kan kun anbefale at handle her hos Nes Bozz!

21 lipca 2025
Oceniono na 4 z 5

Hurtigt og med lidt ekstra, men beskidt

Kom hurtigt og med en chokolademønt som ekstra. Var dog lidt skuffet over at et af de brugte spil var så beskidt bag på boksen, at det var decideret ulækkert. Der kunne man godt hurtigt have brugt en fugtig klud, inden det blev sendt afsted, så kunden ikke rager ned i kuverten og mærker snask.

24 kwietnia 2025

God oplevelse med Nez Bozz

Bestilte et kabel hjem til min PlayStation 2 så jeg igen kan nyde de gamle spil. Alt virker som det skal, og pakken ankom lynhurtigt! Bestiller helt sikkert noget herfra igen.

12 marca 2025

Super betjening

Super betjening, hurtigt besvarelse på mail og fair priser for både salg og køb. Kan varmt anbefale Nes Bozz.

4 listopada 2024

Rigtig god service

Lavede en reklamation, og fik tilbagesendt pengene med det samme, ingen problemer. Rigtig god service, kan klart anbefales.

20 września 2024

Tilbage til barndommen!

Fantastisk udvalg af retro konsoller og spil samt tilbehør. Jeg købte en Nintendo 64 konsol plus spil forleden dag. Alt var i meget god stand. Hurtig levering. De varmeste anbefalinger herfra. Jeg kommer helt sikkert til at bestille mere fra Nes Bozz :)

22 maja 2024

fantastisk service

pakken blir sendt med det samme og alt derfra er altid pænt og iorden. og en super kundeservice der også svarer med det samme. jeg kan kun anbefale at handle ved nes bozz.

15 kwietnia 2024

Fantastisk udvalg og service

Fantastisk udvalg og service. Pakken kommer til tiden, og meget hurtigt. Har kun haft super gode oplevelser de sidste 9-10 år, og der har været rigtig mange køb.

7 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Fuldstændig top lækker service og…

Fuldstændig top lækker service og butik!
Spillet jeg modtog virkede ikke, skrev det og allerede 2 dage efter var der sendt et nyt, så fedt, hurtig og lækkert sted at handle!

12 marca 2024
Logo Nes Bozz

Odpowiedź od Nes Bozz

Hej Claus, tak for din anmeldelse, jeg beklager den første ikke ville køre, men godt vi fik det løst. God fornøjelse.

Oceniono na 1 z 5

Solgte 147 spil og lidt tlbh til nes…

Solgte 147 spil og lidt tlbh til nes bozz der blev sendt i 2 junior flyttekasser. (ps2-xbox 360-ps4 mm)

Aftalen var at han skulle vurdere spillene, Hvilket han også gjorde og fik en pris han ville give 950kr.

Svarer ham at det er under 7 kr pr spil, Han svarer mig så at fleste spil kan han ikke sælge for mere end max 10 kr stk og hans xbox 360 og xbox one spil skal alle sættes ned i pris (hvilket ikke er sket flere måneder senere)

Jeg siger så ja tak til det da jeg ikke har den store lyst at betale 2 x 100 kr for retur porto.

Og da jeg stort set stoler på ham at han vil være fair overfor en fast kunde der har handlet enormt meget af ham igennen nærmere 20 år

Så i principet har jeg solgt dem for 700 kr og da det var en indbytte pris hvor der ikke var penge involveret er det meget lavt.

Da jeg så ser at ingen af spillene er sat til under 50 kr men flere titler helt op og ramme 4-5-600 kr så er skuffelsen meget stor da jeg har handlet med ham siden 2005-2006 og lagt et 6 cifret beløb hos ham igennem årene så de spil jeg har solgt til ham har han videre solgt for langt over 7000-8000..

Handler der aldrig mere der er flere gode alternative retro spil butiker i DK hvis man vil sælge og købe

2 listopada 2023
Logo Nes Bozz

Odpowiedź od Nes Bozz

Hej Kevin, jeg beklager du har fået den oplevelse, jeg har prøvet at få kontakt til dig, med det lader ikke til du er interesseret i at løse problemet, da al forsøg på kontakt bliver ignoreret. Jeg havde fortalt dig at jeg helst ville give pris inden afsendelse, men du ville hellere sende og aftale pris bagefter. Du er velkommen til at kontakte mig hvis du ønsker at løse problemet, hvilket jeg kunne have ønsket havde været din første tanke efter 20 år, frem for at starte på trustpilot. :-)
Hilsen Martin fra Nes Bozz

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej