Djurslands Bank Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

Vi blev godt modtaget da vi henvendte os til Djursland Bank. Vi havde en god fornemmelse da vi tog derfra. Hele proceduren omkring bankskifte er gået glat. Kirsten Frøslev Larsen

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne give Glenn Møller fra jeres Aarhus afdeling 5 personlige stjerner. Vi havde haft en del udfordringer i kommunikation med banken og Glenn var en guttermand der gav mig en god kundeserv... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Engang var Djursland bank, en lokal bank med kendskab til kunderne og et sted hvor man følte sig værdsat. De lidt højere priser end øvrige banker, blev dengang opvejet af ekstraordinær god service og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

En bank der virkelig forstår at sætte sig i sine kunders sted, og ikke altid kun vælge den nemmeste løsning. Djurslands bank Risskov skabte rammerne, og så muligheder, hvor andre banker ikke kunne... Zobacz więcej

1. Bank

Napisane przez firmę

Djurslands Bank er en relationsbank. En bank, der arbejder for individet ved også at arbejde for fællesskabet. En bank, der indgår i fællesskab med sine kunder. Med filialer i hele Østjylland er Djurslands Bank en stærk og attraktiv samarbejdspartner for private og erhvervsvirksomheder med sund fornuft i økonomien.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

216 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 78

Napisz recenzję

Manipulation af højeste grad

Djurslands bank i Rønde, et godt råd hvis du søger en rådgiver, i Rønde afdelingen finder du absolut ikke en kunde rådgiver, men massere af bank rådgivere.

7 kwietnia 2026

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever nærværende og personlig rådgivning, så vi er kede af at høre, hvis det ikke har været din oplevelse.

Stadig ikke logge ind efter over 1 time

Stadig ikke logge ind efter over 1 time. For dårligt.

31 marca 2026

Hej Novalee

Vi skal selvfølgelig beklage, hvis du havde problemer med at logge på din netbank i formiddag. Som du måske har hørt i medierne i dag, så havde MitID problemer med login, hvilket medførte udfordringer i hele landet - og altså ikke kun i Djurslands Bank.

Vi er selvfølgelig ærgerlige over din dårlige anmeldelse af banken på grund af et aktuelt login problem, som var ude af vores hænder, men vi kan godt forstå, at det har været irriterende.

Super dygtig rådgiver.

Har haft mange banker, hvor det hver eneste gang var en fremmed person, der var vores "Nye Personlige Rådgiver".
Morten Thuehøj Møller, der sidder i Skanderborg-afd., har lige siden vores skifte til banken, været vores rådgiver. Han vender hurtigt tilbage, er yderste kompetent og er en god rådgiver men også sparringspartner der lytter og forstår. Vores låneomlægning, har i hvert fald lige gjort vores sommerferie MEGET sjovere. Vi har fundet vores faste bank på Djursland, til trods for at vi sidder på Frederiksberg V/Kbh. og skifter ikke....medmindre at Morten stopper (-;
Vores ejerforening har ligeledes skiftet til en (erhvervs)konto og også det kører upåklageligt og med MEGET mindre gebyrer, end hvad øvrige banker tager.
KLART anbefalelsesværdig.

23 lutego 2026

Hej Gitte

Tusind tak for de pæne ord om Morten og om Djurslands Bank. Det er vi meget glade for at høre - for det er jo lige præcis sådan det skal være at have en nærværende bank, som er nem at få fat på - og som lytter.

Jeg sender en hilsen videre til Morten og ønsker dig en rigtig god dag.

Fint og godt møde

27 stycznia 2026

Hej Jette

Mange tak for din flotte anmeldelse og dine pæne ord.

Vi er meget glade for, at du har haft et godt møde med din rådgiver i Djurslands Bank - sådan skal det være.

Oceniono na 5 z 5

Vi har kun gode ting at sige om…

Vi har kun gode ting at sige om Djurslandbank. Vi har netop købt hus som førstegangs køber, hvor vi har fået en virkelig god vejledning og gennem hele forløbet haft ro i maven. Vi har haft Anders knude som bankrådgiver.

24 marca 2026

Hej Teresa

Mange tak for din flotte anmeldelse og de fine ord om din rådgiver.

Det er nemlig rigtigt vigtigt, specielt ved boligkøb, at føle sig helt tryg og rådgivet så godt som overhovedet muligt.

Tillykke med huskøbet. Og med de kommende mange år som husejer.

⭐⭐⭐⭐⭐

Har haft Djurslands Bank i mange år - og har altid fået en fin service, og hurtig hjælp de få gange det har været nødvendigt. Rådgiver svarer lynhurtigt, hvis man sender et spørgsmål via appen, og jeg har fået en god rådgivning og vejledning gennem årene. Jeg anbefaler gerne banken til andre.

23 marca 2026

Hej Anja

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er altid rigtigt rart at blive bekræftet i, at du netop oplever god rådgivning og hurtig hjælp fra din rådgiver. Sådan skal det også være.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Godt og brugbart møde

God modtagelse
Rådgiver velforberedt inden mødet
Brugbare nye økonomiske råd skræddersyet til netop en selv nu og fremadrettet.

11 lutego 2026

Hej Elin

Mange tak for din flotte anmeldelse af din oplevelse med Djurslands Bank - og ikke mindst af mødet med din rådgiver.

Det betyder meget for os, at vores rådgivere er velforberedte og kan give rådgivning, der er skræddersyet til netop din situation - det er hele essensen af den personlige rådgivning.

Oceniono na 5 z 5

Rikke er hele familiens meget…

Rikke er hele familiens meget nærværende bankdame

4 lutego 2026

Hej Mogens

Tusind tak for de flotte ord om din rådgiver, Rikke. Det er jeg sikker på, at hun vil være glad for at høre.

Dét at være nærværende og at give personlig rådgivning er netop helt essentielt i Djurslands Bank, så det er dejligt at høre, at det også er sådan, du og din familie oplever det.

Oceniono na 3 z 5

pensionist

som pensionist får man ikke de helt store spørgsmål eller muligheder

24 lutego 2026

Hej Susan

Mange tak for din anmeldelse. Vi vil rigtig gerne sikre, at alle kunder - uanset alder - får den rådgivning og de muligheder, der passer til deres behov. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at drøfte dine muligheder nærmere.

Rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

De er meget hjælpsomme og ligger ikke…

De er meget hjælpsomme og ligger ikke skjul på at de driver en bankforretning.

2 marca 2026

Hej Robert

Tak for din flotte anmeldelse af banken - det er vi meget glade for. Vi lægger stor vægt på at hjælpe med personlige løsninger, så vi er meget glade for, at du netop opfatter din rådgiver som hjælpsom.

Tak for din tid med at skrive.

God weekend.

Bedste bank ever👌😃

4 marca 2026

Hej Jan

Mange tak for de pæne ord - og tak fordi vi er din "bedste bank". Vi vil netop rigtigt gerne være din foretrukne bank, så vi er meget glade for, at det præcis er sådan, du oplever det.

God dag og god weekend.

personlig samtale

personlig samtale

8 lutego 2026

Hej Birgit

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Den personlige samtale og den personlige rådgivning er netop helt essentielt i Djurslands Bank, så det er dejligt at høre, at det også er sådan, du oplever det.

Oceniono na 1 z 5

Jeg tog kontakt til souschef og…

Jeg tog kontakt til souschef og finansrådgiver i Skanderborg afdelingen da jeg ønskede en dialog om et muligt bankskifte efter ikke at have haft en god oplevelse hos min nuværende bank. Samtalen startede egentlig fint, og jeg forklarede kort om mig selv og min virksomhed samt, at jeg var på udkig efter nye muligheder og en bedre bankrelation.

Han spurgte ind til, om jeg søgte lån, hvilket jeg gjorde klart ikke var tilfældet. Mit ønske var udelukkende at indlede en dialog og få et indtryk af, hvilken type kunder banken interesserer sig for. Jeg valgte i første omgang ikke at gå i detaljer med hele min økonomiske situation, herunder at en væsentlig del af min kapital aktuelt befinder sig i udlandet og er på vej til Danmark. Jeg ønskede først og fremmest en åben og fordomsfri indledende dialog.

Undervejs i samtalen fik jeg dog hurtigt indtrykket af, at dialogen primært blev vurderet ud fra, om jeg kom med et lånebehov eller en større synlig formue med det samme. Der blev nævnt, at det sandsynligvis ville blive en dyr løsning for mig at blive kunde hos dem. Det kan jeg godt forstå kan være tilfældet, men måden det blev fremlagt på gav mig følelsen af, at interessen for mig som kunde var begrænset, hvis jeg ikke umiddelbart kom med et lånebehov eller en tydelig stor formue fra start.

Som souschef og finansrådgiver forventer jeg en mere åben og nysgerrig tilgang til potentielle kunder. Det ville klæde dialogen at lade kunden tale færdig og få hele billedet med, før man konkluderer. En bank bør også være interesseret i relationer på længere sigt – ikke kun i det, der ligger på bordet i den første samtale.

Desværre efterlod oplevelsen mig med indtrykket af en lidt for hurtig og ensidig vurdering.

16 lutego 2026

Hej Ercan

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af, at dialogen ikke levede op til dine forventninger. Hos Djurslands Bank bestræber vi os på at give en tydelig og ærlig rådgivning , og vi beklager, hvis det blev oplevet anderledes.

Ønsker dig en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Dejligt med en bank med personlig…

Dejligt med en bank med personlig betjening, og man får hjælpen hurtig

9 lutego 2026

Hej Majbritt

Sikke en dejlig besked - tak for din fine anmeldelse af vores bank og af de mennesker, du betjenes af i banken.

God dag.

vh Julie/ Djurslands Bank.

Oceniono na 5 z 5

Positiv

Positiv, lyttende og imødekommende rådgiver.

23 stycznia 2026

Hej Iben

Mange tak for din flotte anmeldelse af Djurslands Bank - og ikke mindst af din rådgiver.

Vi er en relationsbank, hvor det skal være nemt at få fat i sin rådgiver - og hvor det er vigtigt at have en god dialog. Det er godt at høre, at det også er sådan, du oplever kontakten med din rådgiver.

God dag.

Vh. Karin/ Djurslands Bank.

Oceniono na 5 z 5

Er meget tilfreds og får god service

Er meget tilfreds og får god service - kan anbefales.

26 stycznia 2026

Hej Søren

Mange tak for din flotte anmeldelse - og skønt at høre, at du er meget tilfreds med din rådgiver her hos os i Djurslands Bank.

Du er bestemt meget velkommen til at anbefale os til dit netværk - det sætter vi stor pris på.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Oceniono na 3 z 5

Meget personafhængigt

Har haft dem i mange år, og er typen, som bare vil have at banken fungere, så kontakter dem ikke ofte, men det er meget personafhængigt. Nogle gange kan de være venlige og imødekommende. Men har oplevet eskalering af en dårlig tone og manglende tålmodighed. Jeg ville forhøre mig hvornår noget kunne ses fra min side, som jeg havde fået at vide var gjort for en time siden, da jeg havde dem i røret.
Hvor jeg ville sikre, at jeg faktisk kunne se, at noget var blevet gjort, da det ikke havde været tilfældet da jeg fik det "løst" for en time siden. Det var så ikke blevet gjort~ hvilket kan ske. Men samtalen gik ned af derfra, hvor følelsen var at tiden per opkald skulle minimeres mere end at det handlede om at løse problemet, særligt da jeg ville sikre at jeg faktisk kunne se det slå igennem fra min side.

Deres funktion med "bliv ringet op af den næste ledige medarbejder" ledte ikke til et opkald, da jeg fik at vide jeg var nummer 1 i køen. Kom kun igennem, når jeg ringede og ventede på linjen.

28 stycznia 2026

Hej Rasmus

Jeg er ærgerlig over at læse din 3-stjernede oplevelse - da jeg også fornemmer, at du normalt er helt tilfreds.

Det er meget centralt for os at være tilgængelige - både i vores fysiske filialer og i telefonen, og du er altid velkommen til at ringe til os igen, hvis der er noget, du mangler afklaring på.

God bank

God bank, hvor der er personlig rådgivning. Man føler sig set og hørt. En bank hvor du har en personlig rådgiver som er nem at komme i kontakt med

23 stycznia 2026

Hej Richardt

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du oplever personlig rådgivning og nem adgang til din rådgiver - det er netop noget, som vi prioriterer meget højt.

God dag.

Vh Karin/ Djurslands Bank.

Oceniono na 5 z 5

Kvalificeret personlig god rådgivning.

Kvalificeret personlig god rådgivning.

19 stycznia 2026

Odpowiedź od Djurslands Bank

Mange tak for din fine anmeldelse af Djurslands Bank - det er vi meget glade for. Den personlige rådgivning er virkelig vigtig og meget betydningsfuld, så det er godt, at det også er sådan, du oplever det.

Jeg ønsker dig en god dag.

Vh Karin/ Djurslands Bank.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej