Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse med SJF Bank (Roskilde afdeling) – og især med vores kunderådgiver Laura. Laura har ydet en meget professionel, grundig og engageret indsats. Hun har været... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi er i opstartsfasen som førstegangskøbere og har haft et indledende møde med rådgiver Christian B. Nielsen hos Sparekassen Sjælland-Fyn. Vi oplevede en professionel og imødekommende rådgivning,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

SJF-Bank Slagelse: Rigtig dygtig og professionel rådgiver, som er meget lyttende og tager udgangspunkt i vores ønsker og drømme. Hun er med til at synliggøre vores økonomiske muligheder, således at... Zobacz więcej

1. Bank

Napisane przez firmę

I en verden, hvor tallene ofte får al opmærksomheden, ved vi, at det er mennesker og relationer, der tæller. Hos SJF Bank handler hverdagen ikke bare om bundlinjen. Vores omdrejningspunkt er at skabe god kemi, høj tillid og personlig rådgivning. I maj 2025 skiftede vi navn fra Sparekassen Sjælland-Fyn til SJF Bank, men vi er stadig de samme mennesker med de samme værdier. Og med fokus på det, der tæller for dig.

4,5

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse

Laura har ydet en meget professionel, grundig og engageret indsats. Hun har været imødekommende, tydelig i sin kommunikation og altid taget sig tid til at sikre, at vi følte os trygge og velinformerede.
Hilsen Laila og Christiam

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og de pæne ord 😊 Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse og sætter pris på at have Laura som rådgiver. Tak, fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Venlig hilsen Kristina, SJF Bank

Dygtig og imødekommende rådgiver

SJF-Bank Slagelse:
Rigtig dygtig og professionel rådgiver, som er meget lyttende og tager udgangspunkt i vores ønsker og drømme. Hun er med til at synliggøre vores økonomiske muligheder, således at vi på et oplyst grundlag kan tage de rigtige beslutninger.
Bedste anbefalinger herfra.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tak, fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse – og tak for tilliden. Det er meget vigtigt for os at tage udgangspunkt i det, der tæller for vores kunder, så vi er glade for, at I fremhæver netop det. Rigtig god dag! Venlig hilsen Kristina, SJF Bank

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse med telefonisk kontakt

God oplevelse med telefonisk kontakt. Hurtig respons og behagelig betjening. Kan spørge om stort og småt.

20 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tak for de fem stjerner, Dorthe. Det betyder meget for os, at du har haft en god og behagelig telefonisk oplevelse med os, og at du føler, at du kan få hurtig hjælp til både stort og småt. God solskinsdag til dig. Bedste hilsner fra Kristina, SJF Bank

Oceniono na 5 z 5

Det var rigtig godt at få hilst på…

Det var rigtig godt at få hilst på Jeanett Rydahl,hun var meget sød og I mødekommen , fik gennemgået at hvad der har med mine ting at gøre, så jeg ser frem til et godt samarbejde med hende.Har været kunde hos jer i 39 år,det håber jeg at blive ved med at være.

19 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tak for din pæne anmeldelse Karina - og for 39 år som kunde i banken!

Oceniono na 5 z 5

Tak til Rikke for et rigtig godt møde…

Tak til Rikke for et rigtig godt møde igen igen.
Vi er superglade for din gode vejledning vedr. omlægning af lån. Du har også et super godt overblik og du er hamrende hurtig til at taste ind, så vi kan se evt. nye omlægninger, budgetter m.m.

31 marca 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Hvor er det godt at høre - tak for ros til Rikke.

(en anden) Rikke :-)

Førstegangskøbere.

Vi oplevede en professionel og imødekommende rådgivning, hvor der blev taget god tid til at forklare processen omkring boligkøb og vores muligheder. Christian var tydelig i sin kommunikation og gav os et godt overblik, selvom vi stadig er helt i starten.

Indtil videre en rigtig god oplevelse – vi ser frem til det videre forløb.

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tak for jeres anmeldelse.
Pøj pøj med jeres forestående boligkøb.

Hurtig

Hurtig, hjælpsom og informativ ekspedition. 1000 tak

14 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tak for din venlige anmeldelse Lone.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - og respons !

13 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tak, Anette, det er vi rigtig glade for at høre.
Venlig hilsen Helene, SJF Bank

Oceniono na 5 z 5

Vi skiftede for nyligt til SJF Bank og…

Vi skiftede for nyligt til SJF Bank og er meget tilfredse med valget. Rigtig god rådgivning og behagelige møder med Michael Lüthi fra Carlsberg Byen - vi kan kun anbefale SJF Bank til andre.

1 kwietnia 2026

Hej Suzanne

Tak for din fine anmeldelse og ros til Michael.

Oceniono na 5 z 5

Det er altid en god oplevelse at tale…

Det er altid en god oplevelse at tale med Michael Petersen, han er grundig og nem at tale med, meget omhyggelig. God til at oplyse om mulighederne.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tak for roserne til Michael og for de fem stjerner.

Oceniono na 1 z 5

Brugte en masse tid

Brugte en masse tid, på indsendelse af regnskab mv. 4 timer på fysisk møde.
Og så afviser de erhvervskonto uden begrundelse.
Meget useriøst.

Odpowiedź od SJF Bank

Vi foretager altid en grundig vurdering af forespørgsler og kan i nogle tilfælde ikke imødekomme dem.

Altid imødekommende ekspedition

Altid imødekommende ekspedition, også fra kollegaerne, når min faste rådgiver er fraværende.

2 marca 2026

Hej Claus
Tusind tak for fem stjernet og din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har en positiv oplevelse af vores rådgivere.
Venlig hilsen Kristina
SJF Bank

Indberetning til skat

I forbindelse med flytning af min alderspension fra Nordea til SJF bank Helsingør skete en fejl indberetning til skat. Jeg har selv talt med skat flere gange. Men de fastholdt jeg skulle kontakte Nordea. Det har jeg prøvet både på skift og telefonisk uden held. Så kontaktede jeg SJF bank Helsingør. De vil så prøve at få forbindelse med den der overførte min konto. Jeg har altid været meget for at jeg skiftede bank. De er meget venlige og hjælpsomme. Tusind tak til SJF bank.
Flemming Christiansen

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner – det sætter vi stor pris på.
Det er dejligt at høre, at du er glad for at være kunde hos os.
Kristina
SJF Bank

Oceniono na 5 z 5

Jeg blev positivt ringet op af vores…

Jeg blev positivt ringet op af vores nye rådgiver, vi plejer ikke at få besked på denne måde. Kim virker meget professionel, og interesseret i dem han snakker med.

Odpowiedź od SJF Bank

Tak for de fem stjerner og god weekend
venlig hilsen

Tobias Otto Burmann

Tobias Otto Burmann
Kunderådgiver
Næstved - Områdecenter

Det har været et behageligt bankmøde med en mand der har tjek på sine kruseduller han skriver ✍🏻 på sit notat hvad der er blevet drøftet og aftaler om fremtidens samarbejde som dig som vores kunderådgiver 👍🏻 Det ser vi frem til dette 😊
Venlig Hilsen
Maria & Michael

27 marca 2026

Odpowiedź od SJF Bank

Tak for jeres anmeldelse og ros til Tobias.

Professionel og menneskelig vejledning

Vi skiftede til SJF i 2020.
Vi har begge (først i 50’erne) været gift før, og sammen skulle vi nu starte forfra.
Vi oplevede i andre pengeinstitutter, at blive afvist pga et for lille rådighedsbeløb. Vores rådighedsbeløb er lavt, generelt, for sådan lever vi.
SJF ville gerne samarbejde med os.
Vi er blevet taget godt imod, og vi føler os godt vejledt.
Vi har kun positivt at sige om Odense filialen.

Odpowiedź od SJF Bank

Tak for at dele jeres oplevelse af os, det sætter vi pris på.

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde en rigtig godt oplevelse med…

Jeg havde en rigtig godt oplevelse med Karsten fra Faaborg/Assens afdelingen. Igennem hele processen blev vi taget seriøst og han var enormt grundig. Så jeg kan kun anbefale SJF Bank til andre. 5 stjerner her fra og tak for den gode rådgivning!

15 stycznia 2026

Hej Emil

Vi takker for de fem stjerner og de pæne ord.

Rikke

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej