Jeg købte et BST pa system og alt virker som det skal og det spiller rigtig godt. Jeg fik det dagen efter jeg bestilte det så det er hurtig levering og rigtig god service de er rigtig flinke at snakk... Zobacz więcej
Jeg bestilte i mandags et par 'Sennheiser HD 25-C II', som jeg skulle bruge hurtigst muligt. Dagen efter modtog jeg hovedtelefonerne, vel og mærke helt fra Tyskland. Igennem hele forløbet fra spørg... Zobacz więcej
Fik varen efter 2 dage jeg havde bestilt! Bestilte efter lukketid skulle jeg mene, så modtog varen efter 1 dags tid. Er rigtig glad for varen, og prisen jeg gav for den! Det kan ikke gøres bedre :) Må... Zobacz więcej
Bestilte mandag op af dagen og skrev til dem torsdag aften efter deres lukketid om de kunne se hvor mine varer blev af og om de ikke ville ringe med besked. Ringede til mig fredag 5 minutter efter de... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
DJ-Udstyr.dk er Danmarks største online forhandler af DJ udstyr.
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, Dania
- 7027 3041
- info@musicgroup.dk
- www.dj-udstyr.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
levering og god service
syntes det fordi man for en god service og en hurtig levering
Top service
Hurtig levering, billige priser der er næsten for gode til at være sandt, og sidst men ikke mindst en super hurtig email svar tid på ned til 5min :D
Rigtig god service og hurtig levering
Jeg fik mine varer lyn-hurtigt, og prisen var rigtig god, så jeg har intet at klage over:-)
Rigtigt billige priser
De har alle de fede produkter til rigtigt billige penge. Det gik smertefrit med bankbetaling.
Jeg er meget tilfreds, og kan varmt anbefale webshoppen til andre.!!
Billige priser og hurtig levering
Har netop fået leveret mit nye dj gear. Var på forhånd en smule bekymret over at skulle lave en bankoverførsel på 25.000,- men det skulle vise sig at være en unødig bekymring, for dagen efter blev betalingen bekræftet, og kun et par dage efter var mit nye udstyr leveret på adressen.
En meget tilfreds kunde giver hermed de varmeste anbefalinger til dj-udstyr.dk
Tak for en god handel. Jeg vender tilbage når der skal opgraderes.
Det kører!
Grundet min gode oplevelse ved sidste køb, valgte jeg at købe TRAKTOR Scratch pro ved dj-udstyr også. Udover at prisen var den billigste i DK, ankom varen præcis på den aftalte dag! Dejligt med at godt sted at handle :)
Ulrik J
House-dj
Odense
det er hurtige til at få varen af sted
det er nemme at snakke med hvis der er noget hjælper med at løste et problem hvis der kommet noget sender et tracking nr. i en mail når pakken er sendt
Fortrinlig pladespiller til en flot salgspris
Denne pladespiller Technics SL 1200 MK II blev handlet nemt og bekvemt.
Flot pris i sammenligning med andre, dog gik der flere dage med levering
end jeg lige regnede med. Men alt i alt så fik jeg et godt resultat ud af at benytte denne forhandler.