Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte en pult, der i forvejen var et ret godt køb og fik den afsendt allerede samme dag og modtagelsen forekom dagen efter. Da jeg så åbnede kassen var enheden forsvarligt pakket ind og levede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Man ringer og får vejledning af en yderst venlig ekspedient, man bestiller, og 2 dage efter har man sin bestilling, lige ved døren. Kan varmt anbefales. Sådan skal det gøres. Venlig hilsen Anne... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Det er jo rent bondefangeri at priserne ikke er ens hvorvidt men er logget ind eller ej. Jeg som registeret ”fast” kunde, så koster varen 50% mere end hvis jeg ikke er logget ind………. Hvad er... Zobacz więcej

4,2

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

De snyder med netbutik.

Købte en røgmaskine til halloween. Det var en beta hvor der fulgte 500 ml væske med til den. De sender så pakken uden væske. Skriver en mail til dem om at der mangler noget. Men de skriver at maskinen er blevet fyldt op inden jeg fik den. Der er 250 ml test væske fra fabrikken. En tank på 400. Så de har fyldt 150 ml og beholdt resten.
Køber aldrig der fra igen. Og anbefaler alle og holde sig fra dem.

Rettelse. Efter mail fra dem sender de en flaske med røgvæske. De får ikke fuld stjerner da det ikke burde være nødvendigt og kontakte dem for og få hvad man bestiller. Dog sender de nu mere end hvad jeg bestilte. Derfor en ekstra stjerne

28 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Det er jo rent bondefangeri at priserne…

Hvad er det for en måde at drive forretning på???????

23 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god kundeservice !

Havde en udfordring med et produkt, det var ikke noget problem. Super hurtig besvarelser og en løsning blev fundet med det samme. Mine bedste anbefalinger, vil helt klart handle hos Diskoworld igen en anden gang. Henrik

25 października 2023

Vil klart anbefale

Har købt flere produkter som jeg har været tilfreds med og aldrig haft reklamationer før nu.
Mit seneste køb, en røgmaskine, havde dog et mindre problem med at den ikke altid virkede(knap på fjernbetjening). Jeg skrev til Diskoworld og beskrev fejlen.
I stedet for en større udredning og fjernhjælp frem og tilbage, sendte Diskoworld mig et nyt produkt med det samme. Det er sku god service. Vil helt sikkert handle her igen..

14 września 2023
Oceniono na 5 z 5

Super god service rigtig til dem fordi…

Super god service rigtig til dem fordi jeg var i tvivl og fik og god og drog snak med Christian ved dem og det vsr bare rigtig dejlig en samtale så håber det er de rigtige der kommer ellers er det mig egen fejl men tror keg nu nok de gør

8 stycznia 2023

Ja tak

Fantastisk forretning, købte en højttaler for mig far som jeg har spillet lidt til, og besluttede at købe en til mig selv i samme model. Rigtig god kundeservice, meget behjælpelige. Bestilte højttaleren fredag morgen og den var her allerede indenfor 24 timer. Tusind tak!

14 czerwca 2021

Jeg kan stå 100% inde for en god handel hos Diskoworld

Jeg har handlet med dem mange gange og være gang er de super hurtige til afsende og de har bare styr på tingene, jeg har aldrig haft brug for at ringe eller skive angående en ordre, deres priser er os blandt de bedste i Danmark. Jeg har lige købet et sæt højttalere mere hjem og de er allerede på vej. Mange tak for jeres gode service diskoworld

1 marca 2021
Oceniono na 5 z 5

Gode priser, sublim kundeservice og hurtig levering

Som ny kunde hos discoworld var jeg naturligvis lidt skeptisk overfor det hele, men jeg oplevede super hurtig og god service og lynhurtig levering.

Da jeg glemte at bestille et kabel efter jeg lagde ordren og det desværre var udsolgt fik jeg et gratis kabel med fra rodekassen - det er bare god service :)

28 lutego 2021

WOW. Hurtig levering

WOW
er vist ikke ordet. Kunne man give 10 stjerner så var det i skulle have.
Bestilte for første gang i går nat 6/4 et sæt fento 1200W aktive højtalere.
Fik dem i dag d. 7/4 til formiddag. De spiller fortræffeligt også endda til billige penge.
Vi tænker os bestemt at handle hos diskoworld igen...

7 kwietnia 2020

Super service.

Super service.
svar tider på mail er hurtig.
Dog er de ikke glade for at tage telefonen.

Dog lidt træls med fragt pris oven i, burde man ligge ind i varens pris eller droppe den efter fx 500kr

11 grudnia 2018
Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt den sødeste…

Jeg har købt den sødeste sæbeboblemaskine, og den virker bare så godt. I stedet for at jeg er ved at miste lungerne, når ungerne vil se sæbebobler, så er der bare boble-fest!!!! PS: Brug det købte sæbevand, så er der virkelig mange bobler.
Dejlig hjemmeside og produkt, jeg køber gerne der igen en anden gang.

30 maja 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej