Super hurtig levering. Der var problemer med pakken ved modtagelse (IKKE deres fejl) og da jeg skrev til dem, tog de sig af det med det samme. Rigtig god service og søde medarbejdere, når de ringed... Zobacz więcej
Jeg købte 1 internet radio for ca 14 dage siden, pludselig knaste den og slukkede, jeg prøvede at sætte den til opladning, det hjalp ikke, jeg fik sendt 1 ny som jeg modtog dagen efter Super servic... Zobacz więcej
Da jeg i firmaregi holder en Luksus Halloween Whisky smagning på aftenen d. 31/10-25 (!!), så skal der jo gøres noget ekstra ud af udsmykningen i år. Stærkt inspireret af vores besøg på Fregatten J... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi sælger godt musikudstyr, komplette lydanlæg og alt inden for diskoteksudstyr musik, lyd og lys. Billige priser, kvalitet, god service og hurtig levering får du altid på discoworld.dk
Møllehaven 9, 4040, Jyllinge, Dania
- mail@discoworld.dk
- www.discoworld.dk
Hurtig levering og meget venligt personale
Rigtig god service og søde medarbejdere, når de ringede retur.
Jeg vil helt sikkert handle her igen og anbefale hjemmesiden!
Ombytning uden problemer
Ombytning uden problemer, hilsen Håndbold DJ manden bag #For Evigt#
Hurtig sikker levering og god kvalitet.
Hurtig sikker levering.
Varerne virker fint og god kvalitet.
Konkurrence dygtig pris.
Yderst tilfreds
Lyn hurtigt levering!
Danmarks største udbyder af stik og kabler havde ikke hvad jeg søgte.. Det havde disco world tilgengæld og i den helt rigtige længde og til en god pris.
I er helt sikkert med i overvejelserne næste gang jeg mangler lyd udstyr, godt arbejde er yderst tilfreds 👍
*****
Hurtig levering.
Meget rimelige priser.
Samme dag svar da jeg skrev til dem.
Overordnet en god oplevelse at handlen med Disco World.
Gode priser og super vejledning
Gode priser og super vejledning
Og så er der mulighed for at afhente direkte
Bestilte noget diskolys og en røgmaskine som hurtigt blev leveret. Røgmaskinen virkede dog ikke ordentligt, men efter en enkelt email til DiscoWorld blev der hurtigt afsendt en ny som kunne afhentes den efterfølgende dag. Har netop testet den nye røgmaskine, og den virker perfekt. Rigtig god service!
Jeg købte 1 internet radio for ca 14…
Super service, ikke noget at klage over.
Bjarke
Kerteminde
Supergodt informationsniveau, levering til tiden.
Supergodt informationsniveau, og til trods for at de ikke kunne love at jeg havde den bestilte vare til den dag jeg skulle bruge den, så fik de den alligevel frem til tiden.
Varen levede op til beskrivelsen, og der var god kontakt og service i forløbet.
Superduber oplevelse
Superduber oplevelse, vi fik en børneguitar leveret nærmest fra dag til dag. Den lille guitar havde taget skade i fragten, vi fik straks en sød hilsen og en ny med det samme 🤗 tusind tak til jer
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Der var en skade på den guitar jeg havde købt. Jeg skrev en mail, fik svar med det samme og dagen efter kunne jeg hente en ny i pakkeshoppen 👍
100% god service.
100% god service.
DiscoWorld leverer 100% god service.
Jeg bestilte varer hos dem D .26/1 om aftenen, D. 27/1 blev de afsendt og jeg kunne afhente dem D.28/1. Alt var pakket rigtig godt ind.
Jeg havde købt en røgmaskine, der desværre viste sig at være defekt. Efter en enkelt mail til DiscoWorld, var en ny testet røgmaskine på vej. Denne blev modtaget dagen efter. Det var en fornøjelse at handle hos jer. Sådan burde det være flere steder.
Tak for handlen.
Super hurtige
Ekstremt hurtig afsendelse
Ekstremt hurtig afsendelse, og god kundeservice.
Jeg var skeptisk da jeg først så hjemmesiden, men de er nemme at komme i kontakt med.
Og da der opstod et problem med den pladespiller jeg havde købt, tjekke de først om det kunne repareres, da det ikke var muligt sendte de straks en ny.
Dansk forhandler med super kundeservice, og gode priser.
Der er virkelig en fremragende service
Der er virkelig en fremragende service, og hjælpsomhed. Vil kraftig anbefale firmaet til andre såfremt de mangler noget i firmaets sortiment. 😉👍🏼👍🏼
God og forstående kundeservice:-)
God og forstående kundeservice:-)
Blev desværre nødt til at returnere grundet fejlkøb. Kundeservice var super i den process. Fri returnering kunne selvfølgelig have været at foretrække, men det er vel heller ikke noget man kan forvente..
Ualmindelig god service og omgående…
Ualmindelig god service og omgående levering👍
Snekano
Jeg købte før jul en snekanon, som holdt op med at virke efter 3 gange. Discoworld fik en ny snekanon hjem efter et par dage, så den blev ombyttet hurtigt. Super service 😀
Godt produkt og hurtig levering
Produktet var som beskrevet på hjemmesiden og levede op til forventningerne. Meget hurtig betjening og levering.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.