Zobacz, co mówią recenzenci
Fuldstændig komplet udulig og fejlagtig app, hvis den skal bruges til streaming. Når man har kæmpet sig igennem en episode af "Et eller andet", sidder man tilbage med følelsen af "Jojo... Operat... Zobacz więcej
Fuldstændig latterligt. Man skal være mere end almindelig tålmodig og have rigtig god tid når man vil se et program. Sæt gerne dobbelt så lang tid af i forhold til annoncerede spilletid for et vilkårl... Zobacz więcej
Spild af tid og penge. Efter at ha’ købt adgang til Discovery+ og forsøgt 3 gange at benytte Tizen appen crashede den alle tre gange…. og 3. gang røg min tålmodighed Adgangen via iPad appen var ikk... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Discovery Channel Denmark
Dane kontaktowe
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi elsker at se Masterchef Australien
Vi elsker at se Masterchef Australien, Men jeres reklame blokke er så lange at det bliveren en hel aftens forestilling, Men hvis ikke i har råd til at køre jeres kanal uden så mange reklamer så syntes jeg da bare i skal lukke jeres lille kanal. Her er det åbenbart reklame pengene der betyder noget ikke jeres kunders mening !!
God Service
Virkelig god service efter de flyttede mit abonnement til MAX, som jeg som cykel fan, kun kan anbefale Gode kommentatorer og masser af cykelløb
Der er reklamer hvert 10 min
Der er reklamer hvert 10 min. Der varer et kvarter. Ikke værd at spilde tid på.
Discovery overgår nu til Max og prøver…
Discovery overgår nu til Max og prøver åbenbart at presse kunder til selv at opsige deres abonnement hos dem.
Hos os virker discovery pludselig ikke, kundeservice lyder ved hvert opkald som en på 16 og der er ingen hjælp at hente. Slet appen og hent den igen fik jeg at vide flere gange. Hjælper ikke.
Blev sendt videre til deres teknikere og skulle ha mail retur. Sjovt nok var svaret slet appen og hent den igen. Men de vil da gerne ha jeg opsiger mit billige abonnement på discovery når jeg taler med dem. Fik at vide at de ikke selv må opsige kunder eller lukke abonnementer, men at de jo gerne vil ha folk hen i Max istedet nu. Sjovt vi er så mange der pludselig oplever problemer nu hvor discovery gerne vil "af med kunder" for at få dem hen i Max
Elendigt selskab
Elendigt selskab. Mit abonnement er blevet opsagt uden varsel. De kan ikke fortælle mig hvorfor… Og der er absolut ingen hjælp at hente i deres “kundeservice”
Stjæler penge
De sjæler ens penge selv om man har opsagt sit abodeman, har snakket med dem men de snakker bare udenom. Har også fået en email om at jeg opsagt det den gang. SCAM
Opsagde mit abbonoment den 11/5
Opsagde mit abbonoment den 11/5. Men har valgt at trække igen efter 2 måneder. Og påstår det har været aktivt. Selvom det er opsagt den 11/5.
Alt for mange genudsendelser.
Alt for mange genudsendelser.
Prisen hænger ikke sammen med alle de genudsendelser..
Genudsendelser.dk
Man skal betale ekstra for at se live tv, fair nok.
Men 50% af programmerne er genudsendelse.. what?
Kunne jeg give 0 stjerner, havde jeg det.
Det er ……
Discovery, hvad fa…. laver I
Hvor kan man finde et syneligt pris-skilt et prisskilt der er let omgåeligt hvor man kan se hvad I har på menūen og med en P R I S
Det er SGU da for åndsvagt
Øvvv hvor ringe
Jeg har haft Discovery længe og da mit…
Jeg har haft Discovery længe og da mit betalingskort udløb , blev jeg smidt ud som kunde. Jeg forsøgte at opdatere mine nye kort oplysninger men fik at vide at jeg ikke kunne det da man ikke tog imod nye kunder, De henviser til MAX men jeg ville bare have abn tilbage så jeg forsat kunne se mine serier. min papfar har Max og dette fungerer IKKE. HOLD JER VÆK ....
Grotesk dårlig kvalitet
Grotesk dårlig kvalitet - man kan kun se 4 min på sport og så hakker den og man skal lukke op ned.
Simpelthen til grin!!
Discovery+
Elendig tv app der hele tiden hopper af så jeg skal starte app op igen...... Det er for slapt. En app der koster penge HVER måned SKAL VIRKE ‼️
Desværre kan man ikke give mindre end…
Desværre kan man ikke give mindre end én stjerne. Det sport jeg ville se var hakkende og umuligt at følge med i. Nu vil jeg så slette min konto efter at jeg har fået tilsendt en mail fra firmaet. Her skal man så igennem en utrolig lang liste af procedurer for at ende med at få oplyst at de vil se på sagen indenfor de næste 30 dage. Helt til grin.
Har købt sport
Har købt sport, da jeg gerne vil se cykelløb - aldrig har jeg følt mig så snydt så meget - hvis man så er heldig at man kan se noget hakket det helt vildt, således man ikke kan få noget mening ud af det.
Hold jeres finger fra det, det er ikke en øre hver, burde politianmeldes for svindel.
Skuffende dårlig app
Når man køber en streaming tjeneste har man visse forventninger.
Discovery+ appen lever bestemt ikke op til disse forventninger.
Vi caster til tv via chromecast eller ser direkte på pc.
For det første er det den eneste tjeneste jeg kender til hvor man på trods af at man betaler, stadig skal se reklamer.
Der er ofte 2 reklameblokke i et program på Ca. 45 min (serie/dokumentar)
Hvis vi klarer den igennem første blok uden problemer må vi anse det som heldigt. Vi når aldrig igennem begge reklameblokke uden knas. Ofte mister vi forbindelsen mellem app og chromecast i forbindelse med at en reklameblok slutter. 'Det er sket en fejl'. Når vi så får det op og køre igen, så er vi lige sat 1-2 minutter tilbage og derfor skal vi da lige have endnu en omgang reklamer inden hvad end vi ser kan fortsætte. Det er ikke umuligt at lave en app der virker. Jeg kan nævne en del andre streaming tjenester der ikke har problemer.
Når vi streamer via app/chromecast virker underteksterne fint. Dog husker appen ikke at der er undertekster på et program så dem skal vi manuelt slå til hver gang vi starter eller genstarter. På pc virker underteksterne som vinden blæser. Ofte slet ikke. Dog opleves fejlene med mistet forbindelse ikke på pc.
Problemerne er gennemgående, har prøvet på begge vores chromecast, og både hjemme og ude. Og både på WiFi og hotspot datadeling. Samme elendighed. Suk.
Derudover er det svært at finde programmer jeg har afsluttet. Ville godt nok være lækkert med en nem tilgængelig oversigt.
Jeg har anmeldt appen på Google Play Butik, og fik der et copy/paste svar magen til alle andre om at kontakte deres kundeservice.
Kundeservice virker dog fuldstændig lige glad med kundernes problemer.
Godt man kan opsige med kort varsel...
Så sidder man bare med frygten for om man får lov at melde sig ud eller om man skal slås som mange andre om retten til selv at vælge Discovery+ fra...
Discovery+ app needs lots of work
Discovery+ app needs lots of work. It's not my internet like they always blame it on, Netflix, Hulu, Paramount do not have these issues and run just fine without interruptions.
Discovery+ app always freezes or the audio cuts out, any show I watch within 45 mins of watching it freezes several times (10-20 times) making be back out of the application and reload it. Then a few minutes later it does it gain.
All the other streaming apps don't have this issue, so it's not my tv or internet provider.
Stay away from it, it's not a well written app at all. I wouldn't even use this for free.
Discovery = elendig kvalitet
Vi betaler i dyre domme for at se sport via Discovery - og hvad får vi for pengene? Ingen ting eller i bedst fald en udsendelse der hakker og hakker.
I dag venter vi på at se 4. etape af cykelløbet hvor Vingegård er med. Udsendelsen udskydes 3 gange for til sidst at blive pillet helt af programmet. Vi får intet at vide fra Discovery om hvad der er sket.Hold jer langt væk fra denne kanal.
has some good programs lots to…
has some good programs lots to watch,but it should be add free for paying customers or at the least have the option to get it withouit any adds. i wont be using it again untill this is addressed, thank you .
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.