Oceniono na 5 z 5

Endnu engang en rigtig god oplevelse!! Tryg oplevelse i synsprøverummet med en behagelig og sød optiker. Jeg har fået en rigtig god og grundig vejledning og er blevet guidet super godt i mit valg... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super dygtig optiker, som går langt for at give en god og personlig service. De er rigtig gode til at vejlede. Noget helt andet end de store optikerkæder, hvor man bare føler man er et nummer i rækken... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gratis synsprøve første til et par ret fede solbriller, som jeg har fået et par komplimenter på allerede det er nice! ...læser lige de andre anmeldelser herinde, synes nu ikke det er raketvidenska... Zobacz więcej

1. Optyk
  2. Sklep z okularami przeciwsłonecznymi

Napisane przez firmę

Mere kvalitetsbrille for dine penge? Lav husleje + Billig markedsføring = Mere til dig Smart brille, design eks. selv din brille som du vil have den GRATIS synstest Vi har sparet på alt der ikke har med kvalitet og design af din brille så du får mere for dine penge. Smart markedsføring er dyrt. Vi har valgt at leve at tilfredse kunder, der anbefaler os til dem de kender. Husleje på gågade eller storcenter er dyrt. I stedet har vi valgt, Vesterbro ved Tyren hvor huslejen er billig.

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Rigtig god oplevelse

Jeg var lidt nervøs for at komme ind, da det var første gang jeg skulle have tjekket øjnene. Jeg havde den bedste oplevelse og glædet mig pludselig til at få briller!
Super god service, meget hjælpsom og tager sig god tid omkring en. Jeg følte jeg var i de bedste hænder. Jeg blev betjent af Kamilla som var super dygtig og servicen var 5/5.
Kan klart anbefaldes.

2 września 2024

Odpowiedź od DinOptik

Hej Sussi. Mange tak for de pæne ord, det kan jo kun gøre vores dag ekstra god ❤️🤓

Oceniono na 5 z 5

Endnu engang en rigtig god oplevelse!

Jeg har fået en rigtig god og grundig vejledning og er blevet guidet super godt i mit valg af både brille og solbrille!
Jeres design selv linje er helt genial og jeg er så glad for det par briller jeg har fra jeres costum-eyes koncept! Jeg kommer helt sikkert igen, igen 🙏🏻

16 sierpnia 2024

Odpowiedź od DinOptik

Mange tak for de pæne ord. Vi glæder os allerede til at se dig igen 🤓

Oceniono na 5 z 5

Virkelig skønt sted med god service og…

Virkelig skønt sted med god service og gode priser. Tak for god betjening og vi ses igen🙏

23 sierpnia 2024

Odpowiedź od DinOptik

Hej Line. Var en fornøjelse at have besøg af jer🥳 Ikke mindst når i nu kom hele vejen fra Sjælland 🤓

Flot brille

Flot brille.
Grundig synsprøve.
Venlig og nærværende betjening.

3 czerwca 2024

Odpowiedź od DinOptik

Hej Birgitte. Vi er også helt vild med de brille vi har designet sammen til dig 🤩 De er brand smarte til dig❤️ Tak fordi du tog dig tid til at skrive pæne ord om os det betyder meget og vi glæder os til at se dig igen 😀

Oceniono na 5 z 5

Har været kunde nu i nogen år ❤️altid…kaffe

Har været kunde nu i nogen år ❤️altid god behandling og service føler mig rigtig velkommen og tryg når lille vovse kommer og hilser på en( kan ikke huske navnet)og bliver tilbudt en kop kaffe..i dag inde og skulle have lavet
Min brillestang...det kunne Dan fikse "heldighvis"så jeg ikke skulle undvære min brille nogen dage TAK for det❤️❤️

13 czerwca 2024

Odpowiedź od DinOptik

Hej Randi. Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive de pæne ord, det varmer og betyder meget for os ❤️ Det er også altid hyggeligt at have besøg af dig 🤓

Den bedste rådgivning

Fantastisk service. Personalet er venlige og tager sig rigtig god tid til at hjælpe, så man føler sig rigtig godt behandlet.

26 lutego 2024

Odpowiedź od DinOptik

Paw Mange tak fordi du brugte tid på at bedømme os, det sætter vi virkelig pris på ❤️ Sig endelig til hvis vi kan hjælpe. Sikker på du specielt bliver glad for din nye solbrille 😎

Oceniono na 5 z 5

Vil helt klart anbefale dinoptik!

Vil helt klart anbefale DinOptik!
Du bliver grundigt undersøgt, vejledt og hjulpet, til det rigtige valg af briller.
Jeg har været inde et andet sted, men følelsen er på ingen måde den samme som her.
Jeg er så glad for jeg valgte det her sted, og jeg er meget tilfreds med mit valg.

8 lutego 2024

Odpowiedź od DinOptik

1000 tak. Det var en fornøjelse at have besøg af dig :) Vi er så glade for at du også syntes dine nye "Monkeyglasser" er smarte og fedt de samtidig støtter "Red orangutan", lige til en dyre elsker som dig :)

Oceniono na 5 z 5

Jeg føler mig godt klædt på til mit første par briller

Jeg føler mig godt klædt på til mit første par briller.
Der blev brugt lang tid på min synstest, og på at hjælpe mig med at finde de rigtige stel.
De var gode til at svare på mine spørgsmål, og jeg føler mig tryg ved mit valg.

5 stycznia 2024

Hej Mathias. Mange tak for din flotte anbefaling 😀

Oceniono na 5 z 5

Får en rigtig god oplevelse med faglig betjening ved Din Optik på Vesterbro, Aalborg. betjening Super dygtig optiker m.v.

Super dygtig optiker, som går langt for at give en god og personlig service. Dan og optikeren er rigtig gode til at vejlede. Lækkert udvalg i brillestel i god kvalitet til de bedste priser er ved DinOptik på Vesterbro i Aalborg.

14 stycznia 2024

Odpowiedź od DinOptik

Hej Kirsten. Mange tak for de rosende ord. Det betyder virkelig meget❤️. Vi glæder os til at se dig igen 😃

Her kan i roligt handle 😀

Her kan i roligt handle 😀

God faglig viden , god service og hvis der findes noget som gode priser på briller så er det også her 😀

Jeg følte mig i gode hænder fra start til mål og du får den tid et par gode briller fortjener

Søren M

18 listopada 2023

Odpowiedź od DinOptik

Mange tak for de rosende ord. Det betyder meget for os... Glæder os allerede til at hjælpe dig igen. :)

Oceniono na 5 z 5

Jeg er glad, selv på trods af, en fejl på min brille 🤩

Jeg har lige fået et par lækre nye briller i højeste kvalitet, og med en super dygtig support af både “brillemand” og “brilledame”.

Alt synes godt, og alle jeg mødte på min vej syntes de var flotte, og klædte mig godt 👍 indtil min datter så mig.
“Mor dine briller er skæve”, nej det kan ikke være rigtigt, men jo, ved nærmere eftersyn var der en mikroskopisk fejl ved den øverste kant af brillen, som ingen tidligere havde set. ( Min datter ser alt 😉)

Nå, jeg kontaktede forretningen, og fejlen blev med det samme anerkendt, dog kunne jeg ikke få en ny brille magen til, da det var en limited edition, men jeg kunne vælge en ny brille.
Øv øv, nu havde jeg lige vænnet mig til de nye glas og var rigtig glad for brillen, så jeg ville egentlig gerne beholde den.
Aftalen blev, efter flere foreslag og overvejelser, at jeg nu får en ekstra lækker brille, til en meget favorabel pris.
Alt i alt en god og positiv behandling, og jeg glæder mig til min nye brille 😍

Tak for kaffe ☕️

17 sierpnia 2023

Odpowiedź od DinOptik

Kære Helle. Mange tak for den varme anbefaling på trods af udfordringer. Godt vi sammen fandt en løsning du er glad for 🤗

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej