Oceniono na 5 z 5

Varen kom hurtigt. Svaret til sit billede. Desværre gik det ene par i stykker efter en dag. Men fik bytte dem, uden problemer. Kan god anbefale at købe hos dem⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Oceniono na 5 z 5

Jeg har benyttet mig af køb af læsebriller hele 3 gange. En gang til mig selv, og to af gangene som gavekøb. Min gamle folkeskoleveninde ønskede sig en anden farve, end den jeg havde valgt. Hun kontak... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Da det er 7+ dage siden jeg købte brillerne - og de reklamere med 48 timers levering, blev keg selvfølgelig lidt nervøs på, om hjemmesiden snød. Dog skrev jeg og fik en beskeden dagen efter:... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Havde et par briller som jeg skulle bruge på torsdag, men da PostNord kun leverer et par gange om ugen på vores adresse, var jeg i tvivl om de ville komme frem hvis sendt som brev. Skrev en besk... Zobacz więcej

4,7

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Varen kom hurtigt

Kan god anbefale at købe hos dem⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13 lutego 2022

Brillerne kom hurtigt

Brillerne kom hurtigt, men desværre var der en stor ridse i en af brillerne. Jeg fik dog hurtigt tilsendt en ny brille uden behov for at sende de gamle retur eller lignende. Meget tilfreds.

24 lutego 2021

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Bestilte et par solbriller om torsdagen og modtog dem fredag i postkassen :-)
God kvalitet og dejligt etui!

22 marca 2019

Mange tak Mia :)
Så er du klar til foråret!
God weekend.

Fremragende service

Fremragende service. Bestilte briller tirsdag og de kom dagen efter. Kan 100% anbefale dinebriller.dk til alle! 👌🏼

17 marca 2019

Tak Kasper :-)
God weekend!

Fantastisk service!

De fedeste briller til fuldstændig overkommelige priser. Jeg har handlet der op til mange gange og servicen er altid i top. 👏🏼⭐️

9 sierpnia 2018
Oceniono na 4 z 5

intet modtaget endnu, udover SMS

Da det er 7+ dage siden jeg købte brillerne - og de reklamere med 48 timers levering, blev keg selvfølgelig lidt nervøs på, om hjemmesiden snød. Dog skrev jeg og fik en beskeden dagen efter: Kære kunde,
SERVICEMEDDELSE
Din bestilling er forsinket grundet underbemanding af post nord i dit område. Din ordre vil blive leveret onsdag i din postkasse.
Vi håber på forståelse 🔆
Dinebriller.dk

Så jeg håber på, at jeg har modtaget nogle fine briller uden skade i morgen ☀️
Men det er godt nok en lang ventetid. Og underligt at der er underbemanding med postnord, idet jeg modtog en pakke fra dem her den anden dag.

De får 4 stjerner for god kvalitet af solbriller:)

5 czerwca 2018

Hej Freja,
Tak for din anmeldelse!
Vi sender altid vores ordre ud samme dag med quickbrev hvor vi har lovning på 48 timer levering fra post nord.
Omdeling med pakker er ikke samme bemanding som levering af Quickbreve. Håber solbrillerne er så lækre og fede de ændre din oplevelse hos os til mere end to stjerner! Vi snyder ingen :-))
Christian

Oceniono na 1 z 5

Mangler info

Har købt et Par solbriller med brug af mobilepay men efter jeg betalte har jeg ikke hørt noget fra dem og de siger at man ville få sin bestilling inden 48 timer og der er gået over 48 timer

28 maja 2018

Hej Mikkel,
En ordrebekræftelse er blevet sendt til din mail da du bestilte din ordre. Tjek evt. din spam mappe.

Din ordre bliver leveret i din postkasse imorgen - afsendt fra lager idag (24 timer levering)
Da din ordre blev afgivet på en fredag kan vi ikke levere lørdag og søndag da vi sender som brev. Vi ikke ønsker vores kunder skal på posthuset og derfor sender direkte til postkassen.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse hele vejen igennem!

Hurtig levering, fantastisk service, gode priser og ikke mindst lækkert og trendy design!

Helt igennem fantastisk oplevelse. Vil helt klart handle her igen og igen.

10 kwietnia 2018

Odpowiedź od Dinebriller.dk

Det var da en dejlig, dejlig anmeldelse.
Mange tak Cecilie :)

Christian Bill

Super god service..

Super god service... og virkelig flotte briller :)

10 kwietnia 2018

Mange tak Nicla :)
Dejlig anmeldelse!

Christian Bill

Oceniono na 1 z 5

RINGE SERVICE

Hvis jeg kunne, havde jeg givet nul stjerner!
I har ringe service, svarer ikke på mine beskeder, fordi I ved I har lavet uacceptabelt.

16 lutego 2018

Hej Karoline,

Vi har ikke nogle i vores kundekartotek der har skrevet til os vedr. et problem eller en ordre med dit navn - så forstår ikke hvad du hentyder til.
Kan du skrive en lidt mere dybdegående mail til: kundeservice@dinebriller.dk så svare vi med det samme.

God fredag :)

Fantastisk service

Skrev en besked til dinebriller på Facebook, og fik øjeblikkelig det svar at de uden beregning kunne sende med GLS. Dermed vil mine briller nå at komme frem til torsdag.

Ubetinget den bedste service man kan forestille sig :-)

13 listopada 2017

God leveringstid!

Købte 3 par briller til min Muddi i Mandags :) Tirsdag var de leveret og klar til at blive pakket smukt ind :) Gode briller til en fornuftig pris :) Kan stærkt anbefales!

19 grudnia 2015

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej