Fik afhentet 4 flade cykler om aftenen, fik 4 cykler tilbage dagen efter, rengjorte, smurte, gennemgået fra a-z, slidte dele skiftet. Tilmed til fornuftig pris Jeg kunne ikke være mere tilfreds
Jeg har fået den bedste service på cykelreparation. Ingen problemer med at booke tid, aftalte tid overholdes og prisen er helt fair.
Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede f... Zobacz więcej
Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.
Tagmosevej 21F, 8541, Skødstrup, Dania
- info@dincykelservice.dk
- www.dincykelservice.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Her er en mekaniker der ved hvad han…
Her er en mekaniker der ved hvad han laver og priserne ser rimelige
😄

Nem og ligetil kommunikation
Nem og ligetil kommunikation.
Rigtig fin service og information.
Fik lavet service + div. Tillidsvækkende og virker yderst kompetent.

Odpowiedź od Dincykelservice
Super hurtig cykel afhentning og retur…
Super hurtig cykel afhentning og retur med ordnet cykel

Odpowiedź od Dincykelservice
Super service, rigtig god kommunikation og fin information omkring arbejdet.

Racetjek og bremseklodsskift
Racetjek og bremseklodsskift. Vældig tilfreds hurtig service til en fair pris.

Odpowiedź od Dincykelservice
En rigtig god oplevelse hele vejen…
En rigtig god oplevelse hele vejen igennem, kommer igen.

Odpowiedź od Dincykelservice
Hurtig og god vejledning i fejlsøgning…
Hurtig og god vejledning
Fine videoer med påvisning af fejl og reparationsbehov.

Odpowiedź od Dincykelservice
Har svært ved at nå at få min cykel til…
Har svært ved at nå at få min cykel til cykelmekaniker på grund af mit arbejde. Derfor kunne de komme og hente min cykel mandag og jeg fik min cykel tirsdag eftermiddag.
Det er bare den bedste service jeg har fået ved en cykel mekaniker i årevis. Derfor 5 stjerner ud af 5 😀👍👍

Odpowiedź od Dincykelservice
Dejligt med gennemgang af cykel og…
Dejligt med gennemgang af cykel og mulighed for afhentning og aflevering.

Topklasse service
Super rådgivning ifbm. service af min racercykel.
Kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od Dincykelservice
Hurigt lavet og vildt glad
Min cykle blev fikset inden for et par timer, og kører helt perfekt nu

Odpowiedź od Dincykelservice
Ekstrem god service og pålidelighed
Det er ikke ofte, at man bliver blæst bagover af god service, men det er i allerhøjeste grad tilfældet hos Dincykelservice. Jeg bestilte service og gennemgang af min el ladecykel kl 16. Klokken 18:30 hentede de min cykel, sendte video af nødvendige reparationer morgenen efter og klokken 17:30 dagen derpå, blev min cykel leveret til hoveddøren.
Endvidere kan man bide mærke i, at de ikke engang beder om en anmeldelse automatisk på trods af, at de klart vil få 5 stjerner fra alle de behandler som mig.
Kæmpe anbefaling herfra!
Bh
Martin

Odpowiedź od Dincykelservice
Ordentligt arbejde og super god…
Ordentligt arbejde og super god service. Kan klart anbefales 👍 vores ladcykel blev hentet og bragt om aftenen hvilket gjorde det hele meget lettere.

Odpowiedź od Dincykelservice
Hurtig afhentning og levering og god…
Hurtig afhentning og levering og god kommunikation.

Odpowiedź od Dincykelservice
Dårlig service, giver kunden skylden, udfører reparationer med fejl
Jeg anbefalede først virksomheden til flere bekendte, dette trækker jeg tilbage nu grundet ubehøvlet service og dårlige reparationer, hvor der var fejl i flere.
Jeg har flere gange i december, januar og februar 2025 brugt DinCykelservice. Første gang til servicetjek af en ladcykel og en damecykel. Ladcyklen havde været flad, og jeg bad om ny slange, men det blev ikke vurderet nødvendigt.
To uger efter er ladcyklen flad igen, og vi får ny slange sat i af DinCykelservice. Han virkede meget fortravlet, og kom med cyklen sent om aftenen, selvom jeg sagde, at han fint kunne vente til dagen efter med at aflevere den.
Da jeg cykler på ladcyklen dagen efter, er bremsen på højre forhjul ikke sat fast, så den bremser meget skævt, hvilket er ret ubehageligt og farligt ned ad bakker. Dette kan jo ske (altså at have glemt noget med bremsen), så jeg ringer og beder om hjælp. Allerede i telefonen virker han til at give mig skylden for bremsen, og det samme gør han, da han kommer igen. Han fikser bremsen, men det var ikke en rar oplevelse.
En uge efter er ladcyklen flad igen-igen - igen på højre forhjul. Jeg ringer og booker tid. Denne gang ser han pludselig en masse huller i dækket, og vil skifte begge dæk. Det giver jo god mening, men hvorfor er dette ikke blevet opdaget en af de to gange før, hvor de har haft cyklen? Det er blevet en meget dyr oplevelse for os, i modsætning til hvis fejlene i dækket var blevet opdaget første gang, jeg bad dem om at tjekke hullet.
Han sender en regning, hvor jeg svarer, at jeg føler, at de burde betale, da de ikke har tjekket dækket ordentligt, og så kunne vi have ordnet det hele første eller i hvert fald anden gang (og det kunne have sparet mig en del penge og tid uden en funktionel cykel). Han svarer, at han allerede har givet mig 15% rabat. Herefter skriver jeg, at jeg har anbefalet ham til flere bekendte, men må trække den anbefaling tilbage. Han svarer, at han 'responderer meget dårligt på trusler. Jeg foreslår, at I finder andre til at hjælpe jer fremadrettet'.
Jeg vil ikke kalde en tilbagekaldelse af personlige anmeldelser en trussel. Det hele blev meget ubehageligt.
Han satte en slange i og leverede cyklen tilbage. Nu med en løs møtrik, der larmede, som blev opdaget af en anden (dygtig og billig) cykelsmed, der satte nye dæk på ladcyklen.

Odpowiedź od Dincykelservice
Mega god service og meget professionel
Mega god service og meget professionel.
Kan kun anbefales.