Dincykelservice Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Fik afhentet 4 flade cykler om aftenen, fik 4 cykler tilbage dagen efter, rengjorte, smurte, gennemgået fra a-z, slidte dele skiftet. Tilmed til fornuftig pris Jeg kunne ikke være mere tilfreds

Oceniono na 5 z 5

Jeg har fået den bedste service på cykelreparation. Ingen problemer med at booke tid, aftalte tid overholdes og prisen er helt fair.

Oceniono na 5 z 5

Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede f... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep rowerowy
  2. Naprawa rowerów
  3. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

128 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 75

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Her er en mekaniker der ved hvad han…

Her er en mekaniker der ved hvad han laver og priserne ser rimelige
😄

9 maja 2025

Hej Ole,

Tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for du synes om både priser, kvalitet og service. Vi gør vores bedste. :-) Glæder os til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Alt er er super proff !!!

13 maja 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. :-) Det sætter jeg stor pris på. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Nem og ligetil kommunikation

Nem og ligetil kommunikation.
Rigtig fin service og information.
Fik lavet service + div. Tillidsvækkende og virker yderst kompetent.

5 maja 2025

Hej Ronnie,

Tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse. :-)

Oceniono na 5 z 5

Super service, rigtig god kommunikation og fin information omkring arbejdet.

2 maja 2025

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse. :-) Jeg er glad for du sætter pris på vores arbejde og vores kommunikation. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig og god vejledning i fejlsøgning…

Hurtig og god vejledning
Fine videoer med påvisning af fejl og reparationsbehov.

10 kwietnia 2025

Hej Kurt,

Mange tak for din anmeldelse. Vi glæder os til forhåbentligt at kunne hjælpe dig igen. :-)

Oceniono na 5 z 5

Har svært ved at nå at få min cykel til…

Har svært ved at nå at få min cykel til cykelmekaniker på grund af mit arbejde. Derfor kunne de komme og hente min cykel mandag og jeg fik min cykel tirsdag eftermiddag.
Det er bare den bedste service jeg har fået ved en cykel mekaniker i årevis. Derfor 5 stjerner ud af 5 😀👍👍

8 kwietnia 2025

Hej Jakob,

Mange tak for de pæne ord. :-) Det sætter vi virkelig pris på. Vi glæder ogs til at hjælpe dig igen.

Mvh, Rasmus

Super service.
Meget gennemskueligt tilbud. Og lynhurtig service.

3 kwietnia 2025

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse. :-) Vi håber at få lejlighed til at hjælpe dig igen.

Topklasse service

Super rådgivning ifbm. service af min racercykel.
Kommer helt sikkert igen.

1 kwietnia 2025

Hej John,

Mange tak for de pæne ord. Glæder os til at se dig igen.

Mvh, Rasmus

Oceniono na 5 z 5

Ekstrem god service og pålidelighed

Det er ikke ofte, at man bliver blæst bagover af god service, men det er i allerhøjeste grad tilfældet hos Dincykelservice. Jeg bestilte service og gennemgang af min el ladecykel kl 16. Klokken 18:30 hentede de min cykel, sendte video af nødvendige reparationer morgenen efter og klokken 17:30 dagen derpå, blev min cykel leveret til hoveddøren.

Endvidere kan man bide mærke i, at de ikke engang beder om en anmeldelse automatisk på trods af, at de klart vil få 5 stjerner fra alle de behandler som mig.

Kæmpe anbefaling herfra!

Bh
Martin

17 marca 2025

Hej Martin,

Mange tak for din utroligt flotte anmeldelse. Jeg er helt blæst bagover. Det betyder virkelig meget, at få at vide der bliver sat pris på servicen og arbejdet. :-) Det får os bare til at ville jagte det endnu mere og blive lidt bedre - forhåbentligt.

Vi elsker at give jer super service og se de glade ansigter, når tingene bare spiller.

Vi ser frem til at se dig igen.

Oceniono na 5 z 5

Ordentligt arbejde og super god…

Ordentligt arbejde og super god service. Kan klart anbefales 👍 vores ladcykel blev hentet og bragt om aftenen hvilket gjorde det hele meget lettere.

26 marca 2025

Hej Marie,

Mange tak for din anbefaling. :-) Det sætter jeg stor pris på. Håber det hele fungerer som det skal, og lad os vide om vi skal kigge på den anden kasse også.

Oceniono na 2 z 5

Dårlig service, giver kunden skylden, udfører reparationer med fejl

Jeg anbefalede først virksomheden til flere bekendte, dette trækker jeg tilbage nu grundet ubehøvlet service og dårlige reparationer, hvor der var fejl i flere.

Jeg har flere gange i december, januar og februar 2025 brugt DinCykelservice. Første gang til servicetjek af en ladcykel og en damecykel. Ladcyklen havde været flad, og jeg bad om ny slange, men det blev ikke vurderet nødvendigt.
To uger efter er ladcyklen flad igen, og vi får ny slange sat i af DinCykelservice. Han virkede meget fortravlet, og kom med cyklen sent om aftenen, selvom jeg sagde, at han fint kunne vente til dagen efter med at aflevere den.
Da jeg cykler på ladcyklen dagen efter, er bremsen på højre forhjul ikke sat fast, så den bremser meget skævt, hvilket er ret ubehageligt og farligt ned ad bakker. Dette kan jo ske (altså at have glemt noget med bremsen), så jeg ringer og beder om hjælp. Allerede i telefonen virker han til at give mig skylden for bremsen, og det samme gør han, da han kommer igen. Han fikser bremsen, men det var ikke en rar oplevelse.

En uge efter er ladcyklen flad igen-igen - igen på højre forhjul. Jeg ringer og booker tid. Denne gang ser han pludselig en masse huller i dækket, og vil skifte begge dæk. Det giver jo god mening, men hvorfor er dette ikke blevet opdaget en af de to gange før, hvor de har haft cyklen? Det er blevet en meget dyr oplevelse for os, i modsætning til hvis fejlene i dækket var blevet opdaget første gang, jeg bad dem om at tjekke hullet.

Han sender en regning, hvor jeg svarer, at jeg føler, at de burde betale, da de ikke har tjekket dækket ordentligt, og så kunne vi have ordnet det hele første eller i hvert fald anden gang (og det kunne have sparet mig en del penge og tid uden en funktionel cykel). Han svarer, at han allerede har givet mig 15% rabat. Herefter skriver jeg, at jeg har anbefalet ham til flere bekendte, men må trække den anbefaling tilbage. Han svarer, at han 'responderer meget dårligt på trusler. Jeg foreslår, at I finder andre til at hjælpe jer fremadrettet'.

Jeg vil ikke kalde en tilbagekaldelse af personlige anmeldelser en trussel. Det hele blev meget ubehageligt.
Han satte en slange i og leverede cyklen tilbage. Nu med en løs møtrik, der larmede, som blev opdaget af en anden (dygtig og billig) cykelsmed, der satte nye dæk på ladcyklen.

4 lutego 2025

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse, som var forventelig.

Kommunikationen med dig var fortløbende udfordrende, og udgangspunktet for enhver af dine henvendelser konfliktsøgende. En kommunikationsform vi ikke er vant til, og til sidst afgørende for vores beslutning om ikke længere at kunne tilbyde dig, at være kunde hos os.

Jeg er ked af du har behovet for, at komme med en dårlig anmeldelse, da jeg ved at vi leverer en super god service og går meget langt for vores kunder. En service du selv har været glad for.

Vi taler ordentligt til hinanden, og vi går utroligt langt for vores kunder. Hvilket vores +110 stk. 5 stjernet anmeldelser på Google også bevidner. Vi gør dagligt alt hvad vi kan for, at give vores kunder den bedste service og bedste løsning.

Du blev ved med at punktere på dine egne slidte dæk, som vi hver gang rådgav dig til at få skiftet. Det ville du ikke. Hver gang du punkterede på dine slidte dæk, blev du mere og mere konfrontatorisk i din kommunikation. Da du så fik et tilbud fremsendt med 15% rabat, responderer du “at du forventede mere rabat, hvis du fortsat skulle holde fast i dine gode anbefalinger”.

Til det er svaret klart - og vil altid være det. “Vi responderer meget dårligt på trusler”. Hvilket du fik at vide skriftligt. Med præcis denne ordlyd. Hverken mere eller mindre. Nu kommer denne reaktion jo ikke ud af det blå, men dråben der får bægeret til at flyde over, efter en vedblivende konfrontatorisk kommunikationsform fra din side.

I mellemtiden var dine forbremser en enkelt gang ikke justeret korrekt - hvilket vi beklagede og efterfølgende stod på hovedet for dig kl. 20.30 fredag aften på din adresse for at udbedre.

Afslutningen på det hele billedliggøre jo det absurde i situationen. Selv efter vi pænt fortæller dig, at vi nu ikke længere kan tilbyde fremsendte tilbud eller et fremtidigt kundeforhold, så ønsker du nu pludseligt alligevel, at gøre brug af det fremsendte tilbud med 15% rabat.

Hvilket jo kan undre, når nu du synes, at vores service og arbejde er så dårligt, som du beskriver. Selv det faktum, at vi afslutningsvis satte en ny slange i din cykel og leverede den retur - begge dele UB, bare for at komme videre - har du vendt til noget negativt.

Jeg ønsker dig alt muligt held og lykke i fremtiden, og jeg håber du har held til at finde et cykelværksted som kan hjælpe dig.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej