Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Aldrig har jeg oplevet en sådan kombination af serviceniveau, pris og hastighed. Fra jeg afleverer min cykel til jeg har et tilbud og en klar cykel igen, da går der nærmest under 24 timer. Super god... Zobacz więcej
Hurtig og virkelig god service. Jeg fik afhentet alle vores 3 cykler mandag aften, og de var tilbageleveret tirsdag. Jeg modtog en kort film om, hvad han foreslog blev lavet og accepterede tilbudde... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.
Tagmosevej 21F, 8541, Skødstrup, Dania
- info@dincykelservice.dk
- www.dincykelservice.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Det kan I roligt gøre
Hurtig ekspedition, kompliceret cykel, dygtig mekaniker, god service, venlig mand - hvad mere kan man forlange😊
Endnu engang super god service
Endnu engang super god service fra Rasmus og cyklen kører nu som den var ny.
Enorm hurtig afhentning og aflevering…
Enorm hurtig afhentning og aflevering og god pris
Meget professionel og super trygt
Meget professionel og super trygt! Jeg fik samlet en ny cykel ved Rasmus og det spiller bare - stor anbefaling herfra!
Super fin service
Super fin service. Dejligt med en video som del af tilbud, så man konkret forstår hvad der skal laves og hvorfor.
Super service! Kommer definitivt bruges igen, næste gang cykeln skal serviceres eller laves.
Tilfreds :)
Skønt at det bare kører og at cyklen bliver hentet. Især når man har en tung elcykel.
Eneste minus er at det er lidt dyrere. Men jo også forståeligt når cyklen skal hentes og bringes.
Ofte afhentning og levering samme dag…
Ofte afhentning og levering samme dag medmindre der er dele, der skal bestilles hjem.
Super søde og professionelle…
Super søde og professionelle medarbejdere. Lynhurtig løsning af opgaven. Kan kun anbefales.
Afleverede min gravel cykel om aftenen…
Afleverede min gravel cykel om aftenen og til middag dagen efter stod den klar til afhentning! Kanon service! ☀️
God service og kvalitet på en god pris
Fantastisk service
Fantastisk service - Fik hentet og bragt min cykel som var punkteret. Det hele var klaret på få dage og tilmeld en god pris. Kan anbefales.
Super god og yderst kompetent service
Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede fagligheden igennem og servicen var suveræn. De hentede cyklen samme aften og dagen efter fik jeg leveret min cykel tilbage på adressen så god som ny. Endnu et plus er, at man kan få tilsendt en video fra værkstedet af cyklen, så man kan følge med. De får den varmeste anbefaling herfra!
Super hurtig service
Super hurtig service
Tingene er bare iorden når det kommer tilbage. 👍👍👍👍
Super service og nemt.
Jeg har lige fået min cykel tilbage. Virkelig god service. 48 timers service. Super nemt at bestille afhentning og levering. De sender en detaljeret video hvad der skal laves og ok priser. Det bliver min cykel mekaniker fremadrettet.
Tusind tak for hjælpen med en SOS
Tusind tak for hjælpen med en SOS - altid fantastisk service fra Rasmus. Tak!