In het verleden een aantal maal spullen hier besteld, hetgeen snel werd geleverd. Nog nooit iets hoeven terug te sturen tot 2 weken geleden. 4 maanden geleden een batterij besteld voor mijn telef... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Heb er een duur leren hoesje gekocht dat na een half jaar kapot was. Toen ik het hoesje teruggestuurd heb duurde het weken zonder dat ik een bericht kreeg. Na meerdere mails kreeg ik het antwoord dat... Zobacz więcej
Waardeloze service en slecht bereikbaar. Via bol.com een draadloze auto-telefoonlader besteld, deze ging binnen de garantietermijn defect. Na meerdere keren mailen en een telefonisch contact kre... Zobacz więcej
Website ziet er ok uit, bestellen ging gemakkelijk maar bestelling is nog niet binnen. Zou netjes zijn om een verwachting aan te geven. Bij het product stond dat het ong. 5 werkdagen zou ku... Zobacz więcej
Dane kontaktowe
St. Jacobslaan 196, 6533 VN, Nijmegen, Holandia
- tajeddien@digitalsonline.nl
- www.digitalsonline.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Hoezo garantie, mijn product al 6 weken vermist
Hebben we het hier allemaal over Digitale Online in Nijmegen?
Vorig jaar via Bol.com een digitale speakerset gekocht. 2 Keer gebruikt, de beschermende folie zit er nog op. In mei wil ik de set weer gaan gebruiken, maar helaas doet 1 speaker het niet. Ik heb 1 jaar garantie.De factuur opgezocht en meerdere malen geprobeerd het bedrijf telefonisch te bereiken. Lukt niet, e-mail gestuurd, wordt niet beantwoord.
Na contact te hebben gehad met Bol krijg ik een e-mail dat ik de set op eigen kosten kan terugsturen en dat ze kijken of het onder garantie valt. We zijn nu 2 maanden verder en ik heb nog geen reactie gehad. Ook na 2 pogingen van Bol.com om mijn claim af te laten handelen niets meer vernomen.
Dit is toch absurd.
Zeer vriendelijke en duidelijke…
Zeer vriendelijke en duidelijke berichtgeving en snelle levering ondanks betaling via overschrijving.
Product van officiele Samsung
Ik schrijf normaal nooit reviews maar deze week was de s-pen van mijn Note9 kapot gegaan en elke website die ze verkocht bleken een scam te zijn. Ik heb via bol.com bij digitalsonline een nieuwe s-pen gekocht, en het is de echte, gemaakt door samsung! Dus ik kan niet over alle producten spreken maar de s-pen is zeker te vertrouwen.
Ik had zelf bij Bol.com een verkeerde…
Ik had zelf bij Bol.com een verkeerde accu besteld. Even gebeld, en geen probleem kon hem zo omruilen. Nota bene op dezelfde dag. Super service. Vriendelijke eigenaar'
S pen Samsung note 9 origineel
Ik had een S pen van Samsung (origineel) gekocht, goede scherpe prijs en snelle levering! Helaas was mijn S pen na 2 maanden defect. Na contact te hebben gehad met Digitalsonline (Nordin) is deze ook super/snel onder garantie vervangen!
Bedankt voor de Service, groet Marcel
Klantenservice reageert niet op telefoon en mail.
4 maanden geleden een batterij besteld voor mijn telefoon, welke 2 weken geleden begon op te zwellen (jawel!) waardoor achterklepje niet meer past en ineens van 50% naar 0% accu capaciteit gaat na paar minuten.
Ik heb een aantal malen gebeld tijdens openingsuren om te reclameren maar niemand pakt op. Op mijn mail wordt simpelweg niet gereageerd.
Snelle bezorging
Snelle levering van mijn bestelling. Geen communicatie over verzendproces ontvangen. Artikel geleverd in standaard envelop met de gewone post. Dit is lekker vlot, maar indien er tijdens het bezorgproces iets misgaat heeft de klant geen bewijs in handen waarmee hij/zij kan aantonen dat het artikel niet is bezorgd.
Top service
Product besteld via bol.com, na een kink in de kabel probleem netjes opgelost en klant tegemoet gekomen. Voortaan wellicht hier direct bestellen!
Blij met de perfecte levering binnen 24 uur.
Het bestelde telefoonhoesje had ik binnen 24 uur, perfect verpakt en heel blij met het originele Samsung hoesje, mooie kleur en past perfect voor een goede prijs. TOP !
Slechte kwaliteit producten en slechte service
Via Bol.com bij deze verkoper een kabel besteld. Kabel was binnen 2 weken defect (laten controleren bij een officeel samsung repair punt). Gebeld met Digitalsonline deze was niet bereid mij een email te sturen met informatie over het process van retourneren ivm garantie dat moest ik zelf maar uitzoeken en voor de verzendkosten opdraaien.
Ontevreden over deze slechte service heb ik contact opgenomen met bol.com waar ze gelukkig wel weten wat klantenservice is. En heb ik uiteindelijk mijn aankoopbedrag terug gekregen. Digitalsonline is echter een verkoper die ik nooit meer zal gebruiken.
Slechte kwaliteit en service
Een batterij voor mijn telefoon besteld via bol.com, geleverd door deze website. Batterij ging na 2 weken in gebruik net zo snel leeg als mijn oude batterij die ik al 1.5 jaar in gebruik heb. Het bedrijf 2 keer gemaild hier over maar ze geven gewoon geen antwoord. Niet aan te raden.
Zeer slechte aftersales!
Lees eerst goed de retour "voorwaarden" voordat je iets besteld! Ze doen daar heel moeilijk over!
"Retourneren
Wij accepteren GEEN retour zendingen zonder voorafgaand overleg. Indien u een artikel om welke reden dan ook terug wilt sturen, dan dient u eerst contact met ons op te nemen. U kunt een retouraanvraag indienen via uw account zodra u ingelogd bent. Geef een zo nauwkeurig mogelijke omschrijving van de reden van retour. Nadat we akkoord gegaan zijn, kunt u de bestelling of het artikel VOLDOENDE GEFRANKEERD terugsturen naar opgegeven adres met expliciete vermelding van een AFZENDER (naam en adres) en een RMA nummer op de verpakking. Dit RMA nummer ontvangt u van ons nadat we akkoord zijn gegaan met uw retourzending. Bij het ontbreken van deze gegevens of bij onvoldoende / ongefrankeerde zendingen zal de zending eveneens NIET aangenomen worden. Alle extra kosten die voortvloeien uit het niet naleven van bovenstaande richtlijnen zullen worden doorberekend naar de klant."
Hoezo akkoord gaan?
" Rechten van de consument
Koopt u in het binnen- of buitenland iets via internet? Dan heeft u recht op een goed product, 14 dagen bedenktijd en volledigheid van informatie."
En ook:
Als u de verkoper laat weten dat u gebruik maakt van de bedenktijd, dan moet hij alles wat u al betaald heeft binnen 14 dagen terugbetalen:
Aankoopbedrag
Bezorgkosten
" Eventueel andere kosten die u heeft betaald om het product thuis geleverd te krijgen
U moet wel de kosten voor het terugsturen zelf betalen. Maar alleen als de verkoper u hierover heeft geïnformeerd toen u de bestelling plaatste."
Advies: koop bij een webshop die zich aan de wettelijke regels houdt.
DigitalsOnline.nl
DigitalsOnline.nl, St. Jacobslaan 196, in Nijmegen heeft een zéér goede, ofwel een uitstekende after sales service ! ! ! Via bol.com kocht ik in mei een nieuwe accu voor de Samsung Galaxy Tab 3 die het (vermoedelijk door toedoen van onvolkomenheden in de tablet zelf) na een paar maanden weer begaf. De retourtermijn bij bol.com was reeds lang verstreken, maar na een heel vriendelijk en verhelderend telefoongesprek kon ik het ding rechtstreeks aan hen retourneren met teruggaaf van het aankoopbedrag.
Terwijl artikelen niet rechtstreeks aan hen kunnen worden geretourneerd kon ik de defecte accu toch bij hen persoonlijk afgegeven en kreeg ik een dag later van bol.com al een e-mail met de melding dat het artikel door bol.com 'retour was ontvangen' en dat mijn geld binnen vijf dagen zou worden teruggestort. In één woord PERFECT ! ! !
Flutbedrijf
Via bol.com iets bij hun besteld. Originele oplader met usb-c kabel. Kreeg een oplader met micro usb, contact opgenomen met bol.com die ze pas na een paar keer te pakken kreeg, zij gaven aan ik moet mailen naar digitalsonline dat gaf dit bedrijf aan dan regelen ze een lader met usb-c kabel.. Nooit reactie op mijn mailtje gehad ook op bol.com reageert het bedrijf NIET kreeg ik te horen, mijn pakketje was (met verkeerde kabel) was ondertussen allang retour gezonden, nooit afmelding gehad dat ze het ontvangen hebben zodat ik mijn geld/cadeaubonnen terug kon krijgen. Voor de zoveelste keer met bol.com gebeld en besproken dat zij het heft in handen nemen.. Nog nooit is het zo fout gegaan met een externe partij van bol.com waar bol.com niks aan kan doen in dit geval.. Maar ze mogen wel de troep opruimen van digitalsonline!
Rotzooi
Ik heb mijn bestelling geplaatst op vrijdag en heb het dinsdag ontvangen. Goede snelle levering maar de man die ik zaterdag aan de telefoon had is echt niet klantvriendelijk. Er woord ook nooit op mijn e-mails gereageerd.. echt onprofessioneel. De oplader is ook helemaal opgevouwen en gepropt in een briefpost terwijl ik duidelijk had aangegeven dat ik pakketpost wou. En ik heb daarvoor 6 euro betaald. Ik wil mijn geld van de verzending terug!
Beneden alles..!
Een bruin lederen iPhone hoesje besteld en een zwart gekregen. Telefonisch contact willen opnemen maar geraak er nie binnen. Dan maar mail gestuurd met klacht en ze beloven na 3 dagen reactie......is van voor kerst.........raad eens......nog steeds niks.... Geen service dus......ipv klant meer is klant armer.....
Bedankt digitalsonline......om dan tot slot een verkeerd kerstgeschenk te moeten afgeven. 😡😡😡
Uitstekende service
Zéér goede service voor een héle lage prijs. Wat wil je nog meer!
ZEER KORREKTE EN SNELLE LEVERING
BESTELLING GEPLAATST DD 16 FEB.
DIREKT DAARNA HET GELD OVERGEMAAKT.
KEURIG EEN EEN BEVESTIGING ONTVANGEN VAN BETALING DD 17 FEBR.
BESTELLING ONTVANGEN DD 18 FEBR.
DUS ZIJN DE 5 STERREN VERDIEND!!!
Betrouwbaar, snel en goedkoop
Ik heb de afgelopen vijf jaar al vaker iets besteld bij Digitalsonline en ik heb nooit klachten gehad. Ik heb donderdagavond laat een Xiaomi power bank besteld en zaterdag lag het in de bus. De prijs is stukken lager dan ergens anders. Voor mij een is Digitalsonline gewoon een goede webwinkel.
Doświadczenie Trustpilot