Fijne site, overzichtelijk en duidelijk. En ik vind het contact supervriendelijk. Voor luna hele mooie halsband in 2 kleuren met naam en telnr laten maken. Mooie en stevige kwaliteit. Gelijk ook... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Heel duidelijk beschreven welk tuigje je best neemt voor je trouwe viervoeter. Ook na ontvangst mag je nog extra vragen stellen i.v.m. de pasmaat van het tuigje. Super vriendelijke service! Wij zijn... Zobacz więcej
Super fijn bedrijf!… hebben hier een mooie regenjas gekocht voor onze medium cockapoo maat 3xs. Super kwaliteit en ziet er ook nog mooi uit! Aanrader!
Ik heb hier een Anny-X harnasje gekocht. Mijn Pomsky oftewel mini Husky heeft een hekel aan "iets over zijn hoofd aandoen" dus bij Dierenoppas Amersfoort de oplossing gevonden. Besteld in Ice bleu me... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Unieke producten voor jouw viervoeter! Van Yakstaaf tot prachtige gevoerde Y-tuigjes, van Biothane riemen tot hondenbadjas. Check onze webshop!
Dane kontaktowe
(Langskomen alleen op afspraak!) Databankweg 3-A, 3821 AL, Amersfoort, Holandia
- info@dierenoppasamersfoort.nl
- www.dierenoppasamersfoort.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Wat een supertuigje voor onze Border…
Wat een supertuigje voor onze Border Collie pup Truffel … ik had gelijktijdig een maatje groter besteld dus ook als ze groter wordt ligt het volgende tuigje klaar. Ze heeft er absoluut geen hinder van bij het dragen en daar gaat het toch om .. Dank namens Truffel !
Hennepolie
Omdat de jeuk heel vlug verdween ( helaas geen foto's gemaakt )
Meerdere keren besteld
Vlug geleverd
Dus top bedrijf
Echt fijne tuigjes
Echt fijne tuigjes. Ik heb de ongevoerde besteld met de maatinstructies. Ook heel fijn vond ik de meegestuurde tips voor het wennen. De honden lopen alsof ze niks om hebben. Schouders en oksels zijn helemaal vrij het drukt of schuurt nergens. Ik hoef ze nu maar te pakken en de hondjes staan er al klaar voor.
Goede adviezen en hulp en de…
Goede adviezen en hulp en de bestelling was ook heel snel binnen
Hele fijne website en persoonlijk
Ik heb al vaker spulletjes bij Dierenoppas Amersfoort besteld. Ik vind het een heel fijn bedrijf. Op hun website geven ze heel veel informatie en je kunt er goed terecht voor persoonlijk advies. Nu een mooi Anny-X tuigje besteld voor Jazz en heb weer goed advies gekregen.
Heel blij mee 😄
Yakstaven
Had yakstaven besteld, na 10 dagen nog niks terwijl ze al wel verzonden waren, na contact direct nieuwe yakstaven opgestuurd gekregen, hele vriendelijke goede service.
Vanuit België bestellen, twee keer nadenken.
ik heb enkele weken geleden vanuit België een kralenketting tegen teken besteld. Jammer genoeg kan ik niet meedelen hoe goed of slecht ze was. Heb bestelling niet ontvangen. Na de bestelling geplaatst te hebben, heb ik 1 mail ontvangen van dieroppasamersfoort (niet van PostNL) met een track en trace code. In de mail kon de juiste leverdatum niet worden meegedeeld, levering kon meer dan 1 tot 1.5 week duren. Uiteraard ga je niet elke dag de track en trace code nakijken want je verwacht van PostNL een mail dat het pakket of onderweg, of afgeleverd werd thuis of afgegeven in een pakketpunt. Nooit een email ontvangen van PostNL en toen ik zelf ging checken na 1.5 week was het pakket al terug retour naar de leverancier. Ik mocht opdraaien voor de retour kosten en als ik het pakket opnieuw wil laten verzenden moet ik €15 meer betalen. Volgens dierenoppasamersfoort is PostNL niet verplicht om een briefje achter te laten bij leveren, dat kan ik nog begrijpen maar je moet als klant toch een bewijs hebben dat ze minstens aan de deur zijn geweest. PostNL komt hier bijna dagelijks leveren en kleine pakketten steken ze (ook al is het geen brievenbuspakket) gewoon in de brievenbus. Als de verzendkosten laag waren zou ik dit allemaal nog kunnen begrijpen maar uiteindelijk betaal je hoge verzendkosten zonder dat je op de hoogte wordt gehouden van de levering van je pakket. Ik twijfel niet aan de kwaliteit vd producten, die zullen zeker ok zijn, maar als je vanuit België besteld, zou ik toch 2 keer nadenken. Jammer...

Odpowiedź od dierenoppasamersfoort.nl
Anny-x tuigje
We hadden voor onze hond een nieuw tuig nodig en omdat ik vaker bij Dierenoppas Amersfoort spullen bestel, ben ik mij eens gaan verdiepen in de Anny-x tuigjes. Heel goed advies gekregen nadat ik eerst een te grote maat had besteld. Na wat mails over en weer het te grote tuigje terug gestuurd en een maatje kleiner besteld,alles super geregeld. Geld snel teruggestort. Heel blij met hoe alles geregeld is.
Slaapzak en bullepeeshouder
De slaapzak is binnen en wat is het een goede kwaliteit lekker dik en heerlijk warm en zacht.
Ook zijn we blij met de bullepeeshouder zodat we niet bang hoeven zijn dat ook dat laatste stukje bot doorgeslikt word.
Snelle levering maar ook goede service
Snelle levering maar ook goede service! Op de website is ook veel informatie te vinden. Wij hebben al meerdere keren hier besteld en altijd zeer tevreden!
Wij zijn heel blij met het tuigje
Wij zijn heel blij met het tuigje! Miki heeft patella en was op zoek naar een ergonomisch tuigje. Ik ben heel blij!
Het tekenbandje zit heel goed
Het tekenbandje zit heel goed, goede kwaliteit mooie kleur… deze krijgt hij niet kapot. Hele goede service ons eerste pakketje is zoek geraakt bij de post, maar ze stuurde ons een nieuwe! Fijn!
Geweldige producten
Geweldige producten. Ik heb 2 tekenbandjes besteld en ze staan mijn hondjes super goed. Ook hun paardenvet en schapenvet werkt super, ze hebben er een mooie glansende vacht van! Al met al heel erg tevreden!
Mooie producten
Mooie producten, snelle levering en alles is goed verpakt. Heel blij mee, en de hondjes ook!
Tuigje voor onze hond.
Al eerder hebben spullen besteld bij dierenoppas Amersfoort.
Dit tot volle tevredenheid. Altijd goede uitleg over de spullen en als je het zelf niet weet dan helpen ze je zeer goed. Ook als je iets beter niet kan doen.
Zo zijn wij ook overgestapt naar een ander tuigje voor onze hond. Na problemen te hebben om een tuigje over zijn hoofd te doen op zoek gegaan naar iets goeds.
Wij hebben het any x tuigje gekocht en zagen direct verbetering. Geen gezeur meer om het tuigje over zijn hoofd te doen, onze hond stapt er zo in! En zelfs met het lopen zijn wij verschil.
Wij zijn heel blij dat we deze stap hebben genomen.
Prima service en snelle levering!
Ons Roemeense hondje kwam een dag nadat we onze bestelling ontvingen. Mooi op tijd dus! Aangezien we hem niet van tevoren konden meten, moesten we het doen met de gegevens die we hadden: zijn hoogte en gewicht.
Dierenoppas Amersfoort heeft geweldig met ons meegedacht en het Anny-X tuigje maat xs bleek goed te passen! Compleet met naamtag en Biothane riem van 3 meter is Hertog Jan helemaal klaar voor zijn avonturen. Hartstikke bedankt!
Geweldige service!!! Super fijn en snel op weg geholpen met…
Super fijn en snel op weg geholpen met het kiezen van de juiste maat, waardoor we nu een prachtig tuig met naamtag hebben! Erg blij mee!!!
Dikke pluim
Dikke pluim voor: het vriendelijke uitgebreide advies, de hulp bij de bestelling en het snelle versturen van de tuigjes. De gestikte namen met gsm-nummer zijn eveneens netjes gerealiseerd.
Van het eerste contact tot het ontvangen van de bestelling in 3 dagen gepiept.
DANK JULLIE WEL WANT DIT IS FIJN AANKOPEN!
Ik heb voor mijn trouwe viervoeter al vele dingen besteld
Ik heb voor mijn trouwe viervoeter al een paar keer wat bij dierenoppas Amersfoort besteld. Geweldige service en snelle levering. De laatste keer had ik een Y tuigje besteld met naam badge. De stiksel van de naam badge begon na 1 dag los te laten. Een foto gestuurd met de klacht en de volgende dag had ik een nieuwe naam badge.
Beste website voor huisdierproducten
Onlangs heb ik twee geweldige artikelen aangeschaft bij dierenoppasamersfoort: een kauwbot van paard en een tekenhalsband. Beide producten hebben mijn verwachtingen overtroffen!
**Kauwbot van Paard**
Het kauwbot van paard is niet alleen een geweldige traktatie, maar het is ook een echte hit bij mijn hond. De geur en smaak zijn onweerstaanbaar voor hem, en het houdt hem urenlang bezig.
Wat ik vooral waardeer, is dat het natuurlijk en vrij van is kunstmatige toevoegingen. Bovendien helpt het kauwen op het bot ook om zijn tanden schoon te houden.
**Tekenhalsband**
De tekenhalsband is een ander fantastisch product dat ik heb aangeschaft. Het design is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De kleuren waren geheel aanpasbaar. De halsband past perfect en is gemakkelijk aan te brengen.
De kwaliteit van de producten is uitstekend en de levering was heel snel. Ik kan deze website zeker aanbevelen aan andere hondenliefhebbers die op zoek zijn naar betrouwbare en effectieve producten voor hun trouwe maatjes. Ik zal hier zeker terugkomen voor toekomstige aankopen!
Doświadczenie Trustpilot