dierenoppasamersfoort.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fijne site, overzichtelijk en duidelijk. En ik vind het contact supervriendelijk. Voor luna hele mooie halsband in 2 kleuren met naam en telnr laten maken. Mooie en stevige kwaliteit. Gelijk ook... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heel duidelijk beschreven welk tuigje je best neemt voor je trouwe viervoeter. Ook na ontvangst mag je nog extra vragen stellen i.v.m. de pasmaat van het tuigje. Super vriendelijke service! Wij zijn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fijn bedrijf!… hebben hier een mooie regenjas gekocht voor onze medium cockapoo maat 3xs. Super kwaliteit en ziet er ook nog mooi uit! Aanrader!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb hier een Anny-X harnasje gekocht. Mijn Pomsky oftewel mini Husky heeft een hekel aan "iets over zijn hoofd aandoen" dus bij Dierenoppas Amersfoort de oplossing gevonden. Besteld in Ice bleu me... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep zoologiczny

Napisane przez firmę

Unieke producten voor jouw viervoeter! Van Yakstaaf tot prachtige gevoerde Y-tuigjes, van Biothane riemen tot hondenbadjas. Check onze webshop!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 104

Napisz recenzję

Super tevreden

Voor het eerst besteld en super tevreden.
Snelle levering, juiste maat en goede kwaliteit. Ik zou zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

14 lipca 2025

Fijne online dierenwinkel

De producten zijn van kwaliteit. Bij alle producten staat een uitgebreide beschrijving en veel producten hebben positieve reviews. De bestellingen heb ik altijd vrij snel in huis. Als ik iets voor mijn honden nodig heb, kijk ik altijd eerst bij dierenoppasamersfoort.nl

21 czerwca 2025

Tevreden over koelvest.

We zijn altijd heel tevreden met wat we bestellen.
Duko is normaal niet vooruit te branden met hitte. Wat maakt dat koelvest een verschil. Zelfs dan natuurlijk niet te lang wandelen maar wel met een actievere hond.

1 lipca 2025
Oceniono na 2 z 5

Teken kralenband

Sommige producten zoals het tekenbandje met kralen is absoluut niet wetenschappelijk bewezen. Werkt ook niet…. En als je dat op facebook zet wordt je review meteen verwijderd, sterker nog, je wordt meteen geblokkeerd! Zo creëren ze alleen positieve reviews, wat natuurlijk niet in de haak is. Pure commercie…..
Advies: lees de onafhankelijke onderzoeksresultaten van producten dan weet je wat je koopt!
En melden dat ik herhaaldelijk negatieve reviews geef is uit de lucht gegrepen. Het is welgeteld 1 review, maar daar kunnen jullie klaarblijkelijk niet tegen...,..

1 czerwca 2025
Logo dierenoppasamersfoort.nl

Odpowiedź od dierenoppasamersfoort.nl

Beste Karin,

Bedankt voor je review. We willen graag toelichten dat we op onze productpagina duidelijk vermelden dat de werking van de tekenbanden niet wetenschappelijk bewezen is. Wel ontvangen we al jaren ervaringen van klanten, waarvan een selectie, zowel positief als negatief, te vinden is op onze website. We verwijderen geen reviews op basis van inhoud.

Wat betreft Facebook: we waarderen eerlijke feedback, ook als die kritisch is. In jouw geval is er echter herhaaldelijk sprake geweest van negatieve opmerkingen onder berichten, waaronder reacties van andere klanten die wél tevreden zijn. Wij verzetten ons tegen excessieve pogingen om ons in diskrediet te brengen, om die reden hebben we jou geblokkeerd. Onze Facebookpagina is bedoeld voor oprechte interactie en feedback.

We vinden het jammer dat het zo gelopen is.

Team Dierenoppas Amersfoort

Super goed bedrijf.

Had moeite met het vinden van de goede maat voor een nieuw tuig voor mijn hond.
E-mailtje gestuurd en binnen het uur een heel goed advies gekregen. Direct besteld. Twee dagen later al bezorgd. Super tuig, super advies en supersnelle levering.

Dierenoppas Amersfoort heeft een nieuwe klant erbij.

25 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Softshell regenjasje voor Bedlington Terrier…

Ik wilde voor mijn Bedlington Terrier een softshell regenjasje kopen. Omdat dit ras nogal smal is, en de maat nemen moeilijk was, heb ik advies gevraagd bij het bedrijf. Daar ben ik goed geadviseerd, en uiteindelijk heb ik een prachtig passend jasje voor hem kunnen kopen.

27 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Eindelijk een goed passend tuig!

Hele duidelijke website met vooral voor de tuigjes een hele duidelijke maattabel!!! Ik heb zelf een whippet en omdat hun een smalle nek hebben maar een diepe/brede borstkast enorm moeilijk om een goed passend tuig te vinden. Op aanraden van veel andere whippet eigenaren een anny-x tuig besteld en wat zit deze als gegoten, ik maar ook zeker Ozzy zijn er erg blij mee;)

26 czerwca 2025

Heel tevreden!

Heel tevreden!
Mooie en leuke produkten verkopen ze en de service is perfect!
Reageren snel via e-mail en kreeg direkt andere maat opgestuurd wat de vlg dag al binnen was..
Mooie en kwalitatief zeer goede en fijne tuigjes!
Leuke teken/vlooien kralenkettingen in allerlei kleurtjes!
Lekkere snacks die ook heel leuke als kadootje weg te geven zijn..
Heb er al vaker besteld en beveel het zeker aan :-)

26 czerwca 2025

Biothaan lijn en tuigje

Ik had al eens een biothaan lijn van 3 mtr gekocht en dat was goed en vlot verlopen. Ik vind die ook erg handig. Nu leek me een 5 mtr lijn ook wel handig dus die nu besteld met 2 tuigjes. De maatvoering staat duidelijk uitgelegd en je moet inderdaad meten en niet naar de rassen kijken die erbij staan. Mijn Tervuerense herderteefje van 9 mnd past in de S. Blij mee! Ga zeker nog wel eens een setje bestellen in andere kleur 😃

11 czerwca 2025

Super enthousiast!

Voor het eerst bij dierenoppasamersfoort bestelend.
Ik heb een enorm fanatieke knager die de hardste kluif uit de reguliere winkel nog steeds super snel op heeft.
Bij dierenoppasamersfoort voor het eerst kamelenhuid gehaald en super enthousiast, eindelijk een kluif die niet binnen 1 dag al op is.
Ik ga hier zeker weer bestellen 😊!

2 czerwca 2025

Any x tuigje

Voor onze tweede hond ook een tuigje gekocht van any x, via de mail naar advies gevraagd welke maat het beste zou passen bij onze Franse Bulldog. Hij past perfect, loopt rustig aan de lijn en lekker stoer.
Wij zijn zeer tevreden over het tuigje en op de manier hoe we zijn geholpen.

3 czerwca 2025

Zeer tevreden

Weer zeer tevreden over de levering van 2 gevoerde hondentuigjes.
Prachtige kleuren en zitten perfect.

6 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Vooral blij met het speelkleed en de…

Vooral blij met het speelkleed en de likmat.
Hond moet revalideren en heeft afleiding binnen nodig. Dit werkt echt goed. Aanvullend wat kleine brokjes/trainers besteld en yoghurt. Snel gratis geleverd en prima kwaliteit.

6 czerwca 2025

Blij met Annyx-tuigje en riem

Blij met het Annyx-tuigje en bijpassende biothane riem. Lekker fel oranje, precies zoals de beschrijving.
De maattabel werkte prima en de kwaliteit van het tuigje en de riem zijn geweldig. Onze Buddy is er ook heel blij mee.

19 maja 2025

Fijne webwinkel

Blij met het nieuwe Annyx tuigje, past heel goed en Sibbe kan er ook nog een beetje in groeien. Ook een fijne website met zoveel artikelen. Jullie hebben werkelijk alles! En heel prettig dat jullie snel reageren via de mail. En omdat ik zelf ook in Amersfoort woon is het ophalen ook heel handig. 😊

30 maja 2025

Ontzettend fijne webwinkel

Ontzettend fijne webwinkel met goede en fijne spullen voor onze hond. We bestellen hier eigenlijk alles: van riemen, tuigjes en halsbanden tot snacks en speelgoed.

30 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej