Verkligen sjukaste affärsupplägget någonsin. Jag förstår och respekterar säljare men att systematiskt ringa så många gånger som möjligt och vägra låta en tas bort från deras uppringningslista? Så fo... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Tidningen bedriver marknadsföring med lockpriser, tex 3 månader för 49 kr, i det finstilta står att om man inte säger upp detta inom den tiden så övergår detta till ett bundet abonnemang på 12 månader... Zobacz więcej
DI-Sveriges sämsta kundservice efter Telia och PostNord Det säger inte lite. Bra Weekend bilaga men det går inte att komma i kontakt på ett enkelt sätt som prenumerant. Har ngt gått fel så är det bar... Zobacz więcej
Omöjligt att få kontakt med deras kundtjänst sedan november 2025 ungefär. Vet inte om de genomfört någon förändring av kundtjänst för tidigare var det både enkelt och gick snabbt att få hjälp. Nu svar... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Lurad av DI som alla andra.
Blev uppringd av DI som tjatade om att jag borde skaffa en prenumeration. Efter att ha berättat att jag har en väldigt tajt ekonomi som student så gav han mig ett erbjudande på 199kr månad.
Nu några månader senare har min budget minskat. Jag har ej råd och säger upp min prenumeration. MEN det kan jag inte. Tydligen är jag bunden på ett år vilket ingen sagt.
Riktigt äckligt av er på Dagens Industri som ringer och binder upp studenter genom att lura dom. INGEN har någonsin nämnt eller stått skrivet synligt någonstans om det. Jag prenumerade på en månad åt gången, inte ett år.
Kommer göra en anmälan angående detta.
Oklar info om prenumerationens längd
VARNING DAGNES INDUSTRI är bedragare.
VARNING DAGNES INDUSTRI är bedragare.
Jag teckande en prenumeration på 12 månader för 199:- i månaden.
Men de låste upp mig utan min vetskap på ytterliggare 12 månader för den dubbla månadskostanden.
Påpekade att jag inte fått information ifrån dem och vill avsluta prenumerationen men de vägrar hjälpa mig och håller fast vid sin bluff. Oetiskt och respektlöst.
Se uppför bra erbjudande
Se uppför bra erbjudande, och läs det finstilta!
Om man inte har råd med en dyr 12-månaders prenumeration, så se till att säga upp prenumerationen innan provperioden avslutas. Annars fortsätter den per automatik i hela 12 månader till ett helt annat pris än vad man betalade under provperioden.
Tidningen i sig är trevlig att läsa och det är bra artiklar, men det hjälper liksom inte, när man känner sig så pass lurad. Jag har också dålig erfarenhet av andra produkter hos Bonniers, så när det här är klart så blir det inte någon mer prenumeration hos det bolaget. Någonsin.
En toppen tidning
Om ni här inne läser på så är bindningstiden alltid 1 minst år i taget, och det billigaste paketet digitalt är 399kr / månad... dels man har ju hela året på sig att säga till så det inte förlängs. Det står alltid i avtalen dessutom. Bör man verkligen läsa en affärstidning om man inte ens orkar läsa mer än 2 rader i ett avtal?
Att då få testa på i 3 månader innan man träder in 1 års abonnemang för en 50-lapp kr är ju en bra idé? Bara att avsluta innan 3 månaderna är över, annars antar dom ju att du vill fortsätta läsa och generellt får man ju rabatt att fortsätta om man vill med första året ändå på 25-40% rabatt på dem erbjudanden jag sett. Så vet inte vad ni andra är inne och dillar om. Rätt glasklart vad som gäller.
Eller så ringer dom upp mig ibland och ger en rabatt på 1 år direkt. Är ju inte direkt expressen ni läser utan en affärstidning... Jag har just nu en deal på 25% i 36 månader med ett prisskydd då jag läst di i 5 år och vet att jag kommer att fortsätta...
Läs hela erbjudandet. inte bara första raden.
Copy paste från hemsidan....
__________________
"Läs Di digitalt i 3 månader för 19 kr.
Om du inte säger upp prenumerationen under de första tre månaderna fortsätter den tillsvidare med 40 % rabatt (för 239 kr/månad) och 12 månaders bindningstid. Därefter tillsvidare till ord. pris 399 kr/månad med 12 månader bindningstid och årlig förnyelse. Inför varje förnyelse har du möjlighet att säga upp."
__________________
"Du får tre månader för 49 kr.
Efter de första tre månaderna fortsätter prenumerationen tillsvidare med 40% rabatt i 12 månader. Du betalar endast 239 kr/månad (ord.pris 399 kr/månad). Erbjudandet gäller ej befintliga prenumeranter hos Dagens industri."
__________________
Bara att säga att dom ska radera era uppgifter enl. GDPR om ni inte vill bli ringda.
Se upp för DI
Se upp för DI, uppenbart att de vill lura in kunder i 12 månaders avtal. Jag läste inte heller de finstilta och får nu betala dyrt i ett år för en ganska medioker tidning jämfört andra.
Ofattbart att Bonnier vill sänka sig så här lågt!
Oschysst marknadsföring
Ta inte del av deras "Di Digitalt 3 månader för X kr". När testperioden är slut övergår det INTE till ett månadsabonnemang utan det blir en bindningstid på 12 månader för tusenlappar. Påpekar du för kundtjänst att detta var otydligt så spelar de dumma och säger att informationen framgår vid varje steg.
Googla "axbom dagens industri" för att läsa om hur ni avslutar er prenumeration.
Tecknade Veckans Affärer fick Inkasso från DI...
Tecknade Veckans Affärer privat 12 månader men den lades ned efter ca 8 månader. Var tvungen att få 4 månader Di.se trots att jag ville få pengarna tillbaka. Efter det skickar Di. förlängningsfaktura på en tjänst som jag aldrig beställt. Efterjag har förtydligat detta väldigt noggrannt för dem skickar dem en påminnelsefaktura på en tjänst som jag varken beställt, har sagt upp och dessutom inte har. Jag bortser från fakturan. Senare får jag inkasso krav från Lowell på mitt företag. OBS på mitt företag!!?? Jag teckande alltså VA privat och dessutom förtydligat att jag inte vill ha Di och inte förlänga Di. Förklarar för Lowell att jag bestrider inkassokravet. Lowell tar kontakt med Di som hävdar att inkassokravet stämmer. Jag får ringa DI som helt plötsligt inte har någon som helst bäring på inkassokravet, någon prenumeration eller något alls......
Se upp med att det är 12 månader…
Se upp med att det är 12 månader uppsägning kostade mig 3550 kr för det året hade räknat med en månads uppsägning jag läste inte det finstilta köpvillkoren!!
Se upp! 12 månaders uppsägningstid på en digital tidning?
Som andra skriver här så är jag extremt förvånad över deras bindningstid på 12 månader. När jag köper en digital produkt idag och betalar månadsvis förväntar jag mig att den kan sägas upp med en månads uppsägning.
Edit: Missa inte Rudis tips om att googla "axbom dagens industri".
Katastrof har suttit i kö 1 Tim för att…
Katastrof har suttit i kö 1 Tim för att boka av di vad sysslar ni med Chatrin Häggbring
Klåpare som ringer konstant efter att…
Klåpare som ringer konstant efter att man varit dum nog att registrera sig som gratisanvändare på deras hemsida. Håll er borta!
Påbörja inte en prenumeration!!!
Scamigt upplägg, DI låser ens prenumeration i 12 månader utan att man gått med på det, och drar sedan avgift varje månad utan att man har möjlighet att säga upp prenumerationen. Detta sker automatiskt och utan varning efter att man påbörjat en prov-prenumeration.
En riktigt dålig tidning
En riktigt dålig tidning. Mycket skvaller och urusel journalistik. Ofta sensationsrubriker.
Följer ej god affärsman sed
Följer ej god affärsman sed. Troligen Trump anhängare i ledningen!
Never stop calling...
They keep calling you up and put down the phone as soon as you say you're not interested.
Ringer sedan stänger de av.
Insane people
Insane sales people, calling every day for the last 10 years.
Hade en prov prenumeration 1 månad
Hade en prov prenumeration 1 månad, efter att den gick ut blir jag uppringd 10 gånger per dag av säljare för DI. Ångrar starkt detta.
Påstridig telefonsäljare oönskad prenumeration
Har påtalat att jag inte är intresserad av företagsabbonemang på tidningen, trots detta ringer säljare fortfarande. De struntar tydligen i GDPR, även om de har en personuppgiftspolicy, där det står att de "upphör med behandling". Då det är flertalet år sedan sista prenumererationen finns ej heller ett "legitimt behov". Återstår tydligen bara att fakturera Di (org. nr. 556221-8494) för tiden som läggs ner, så får de själv välja om de ska betala, eller radera uppgifterna.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.