Dagens industri Recenzje 186

Wynik TrustScore: 1 na 5

1,2

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Verkligen sjukaste affärsupplägget någonsin. Jag förstår och respekterar säljare men att systematiskt ringa så många gånger som möjligt och vägra låta en tas bort från deras uppringningslista? Så fo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tidningen bedriver marknadsföring med lockpriser, tex 3 månader för 49 kr, i det finstilta står att om man inte säger upp detta inom den tiden så övergår detta till ett bundet abonnemang på 12 månader... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

DI-Sveriges sämsta kundservice efter Telia och PostNord Det säger inte lite. Bra Weekend bilaga men det går inte att komma i kontakt på ett enkelt sätt som prenumerant. Har ngt gått fel så är det bar... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Omöjligt att få kontakt med deras kundtjänst sedan november 2025 ungefär. Vet inte om de genomfört någon förändring av kundtjänst för tidigare var det både enkelt och gick snabbt att få hjälp. Nu svar... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Min son som är student blev fast i ett…

Min son som är student blev fast i ett abonnemang efter en prov period utan att veta det! Fick betala cirka 1500 kr, för en väldigt dyr tidning som han hade inget interesse av att läsa.. jag som är pensionär var tvungen att hjälpa han betala! 🤬🤬🤬

25 lutego 2022
Oceniono na 1 z 5

Tecknade en månad - blev fast i 1 år! 3000kr åt h*vete!

Jag tecknade en månad extra i slutet på en tremånadersperiod för 19 kronor. Dvs EN månad för 19 kronor. Di.se låste sedan fast mig på ett helt år utan min vetskap och har sedan dess dragit 258 kronor varje månad för en tidning jag inte ens vill läsa. Snikna ormar som mjölkar folk på pengar med sina fula metoder. 3000 kr jag aldrig kommer att se igen. ALDRIG MED Dagens industri!!!!

25 września 2022

Undvik

Har precis som många andra tecknat tre månader prenumeration och sedan blivit fastlåst ytterligare ett år. Känns otroligt oseriöst och kortsiktigt, jag kommer då aldrig prenumerera på DI igen efter detta.

22 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Även jag har blivit blåst av DI.se

Även jag har blivit blåst av Dagens Industri. Efter 3 månaders provprenumeration har de nu dragit 3864 kr från mitt kort i förskott för 12 månaders prenumeration. De vägrar säga upp avtalet. På hemsidan står det att prenumerationen försätter tillsvidare efter 3 provmånader, inte att man binds upp 1 år framöver. Mycket, mycket fult sätt att sälja på. Undvik dessa avskum och allt annat som Albert Bonnier AB ligger bakom till varje pris.

15 września 2022
Oceniono na 2 z 5

Ohyfs

Säljare har försökt nå mig flera gånger sent på kvällar och tidigt på morgonen. Försöker flera gånger övertala mig till att förnya prenumerationen och slänger luren i örat på mig när han är inser att jag inte vill. De verkar aldrig ge upp utan de fortsätter ringa år efter år.

7 września 2022
Oceniono na 1 z 5

Ofta bra tidning med medeltida villkor

Ofta bra tidning men med medeltida villkor. Hur kan man låsa in kunder i 12mån på såna medeltida villkor? Det är helt obegripligt hur man tror man får lojala kunder så. Prova tidningen billigt och låser in kunder till skyhöga priser? Det är som att det är något litet källarföretag som bara har som mål att tjäna så mycket som möjligt utan att bry sig om kunderna blir nöjda eller inte? Varför förstöra ett varumärke så?

6 września 2022

Hamnade i prenumerationsfällan också

Hamnade i prenumerationsfällan också. Helt plötsligt fast i ett årsabonnemang utan notis eller information. Extremt oärligt sätt att göra affärer på. Herregud. Betalar mer för en dålig nyhetsapp per månad än vad jag gör för 3 andra större, bättre prenumerationstjänster tillsammans! (bl.a Netflix och Spotify)

1 września 2022

Akta er att teckna Dagens Industri prenumerationer

Dagens Industri har ett mycket fult tillvägagångssätt när de säljer in prenumerationer. De ger ett bra pris på ett år och nämner ingen ting att man då inte kan avsluta sin prenumeration på kortare tid än 1 års ledtid dvs man måste säga ut den samma dag som man tecknar den för att inte få förlängning.

24 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Har liksom många andra blivit lurad in…

Har liksom många andra blivit lurad in i en 12-prenumeration efter en ”prova på” prenumeration på 3-månader. Känner igen mig på de andras beskrivningar, kommer aldrig mer att våga ta en prenumeration hos Bonnier!! Fy vilket uselt företag!!

13 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Det fanns inte lägre omdöme

Fanns inte lägre omdöme vilket företaget Bonnier förtjänar.
Man måste gratulera företaget till att lyckats lura ännu en pensionär på ett helt års abonnemang, små pengar för Bonnier men stora pengar för en pensionär. Jag tog ett digitalt abonnemang där det stod tydligt ”Ingen bindningstid. Prenumerationen är löpande på månadsbasis tills det att prenumerationen sägs upp”. Men så var inte fallet i verkligheten, de hävdar att abonnemanget sades upp för sent så därför övergick det till ett fast abonnemang som löper på ett år. Genom sitt finstilta unkna avtal som hör hemma på 70 och 80 talens insnärjande avtal som då var legio men som de flesta seriösa företag nu lämnat. Deras kortsiktighet kommer att straffa sig, går man in på Trust Pilot så lämnar Bonnier oseriösa affärsmetoder sina tydliga spår, lägre betyg går inte att få och jag ser horder av besvikna människor.
Jag startade den digitala prenumerationen i den tron att Bonnier som ett stort företag lever upp till att jag kan säga upp prenumerationen när som helst som dom lovat mig. Vad jag förstår så har de satt sina gammalmodiga affärsmetoder i system för att lura folk istället för att leva på meriterna av en bra tidning skulle erbjuda, nu får man en besk smak i munnen och känner bara avsmak för deras metoder. Handla aldrig av detta företag.
Lurad pensionär

9 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Efter att ha varit en bra prenumerant…

Efter att ha varit en bra prenumerant hos Dagens industri i flera sa jag upp prenumerationen i juli.
Fick till svar att dom mottagit och accepterat min uppsägning men till min förvåning dras prenumerations avgiften iallafall....
Skickar då omedelbart ett svar till dom där dom nu plötsligt hävdar att jag ej avslutat inom rätt tid och avtalet löper därför till april 2023.
Svarar att detta accepteras ej och anmälan kommer att göras till ARN då inget avtal finns.
Dagens industri framstår nu som ett billigt lågt företag att jämföras med en dålig bilhandlare där man medvetet försöker låsa kvar ärliga bra kunder i ett icke existerande avtal!
Kommer därför att gå hela vägen i detta ärende då det inte får gå till på detta viset!
Peter af Uhr

30 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Går inte säga upp "prenumeration" (…

Går inte säga upp "prenumeration" ( free trial som övergår till prenum) enkelt. Lite fult att man måste ringa mellan 08.00 och 08.10 var tredje torsdag varannan månad/ skicka BREV fysiskt för att säga upp något. INGET svar trots mail tom till VDn. Nej dom kan Dra åt h.....

26 lipca 2022

Hemskt företag

Hemskt företag!
Jag har blivit lurad till en prenumeration med 12 månaders uppsägningstid genom att ta en provprenumeration. Detta var väldigt otydligt framställt och det påvisar bara vilket oseriös tidning ni är som inte har nån som helst tillsyn över era kunder. Önskar ert företag det absolut värst!

10 lipca 2022

Oönskat 12-månaders abonnemang

Var fast i ett 12 månaders abonnemang jag inte vill ha på grund av otydlighet från Dagens Industris sida. 19 kr i månaden blev plötsligt en faktura på 4000 SEK.

Dock relativt enkelt att ta sig ur.

Enligt lagen om konsumentskydd vid automatisk avtalsförlängning måste näringsidkaren inför en förlängning av avtalet påminna konsumenten senast en månad före den tidpunkt då avtalet senast måste sägas upp.

Dagens Industri gör inte alltid - om någonsin - en sådan påminnelse. De hänvisar till ett automatiskt mail. I mitt fall hade inget sådant mail nått mig.

Jag ringde kundtjänst och hänvisade till lagens paragraf 3. De sa omedelbart upp mitt abonnemang och makulerade fakturan.

Källa: Lag (2014:1449) om konsumentskydd vid automatisk avtalsförlängning.

7 lipca 2022
Oceniono na 1 z 5

Di slänger ur sig brandfacklor till…

Di slänger ur sig brandfacklor till höger och vänster. Jag får nästan uppfattningen att de försöker styra aktiemarknaden genom att spetsa till och ensidigt vinkla/ta ställning till olika bolag. ( ex nu SBB). De har dessutom en väldigt otydlig prenumerationspolicy. Mkt svårt att tolka deras erbjudanden. Misstänker att om man tackar ja till en rabatterad period sen är fast i ett helt år.

16 czerwca 2022

Provperioden är lurendrejeri

Som alla andra, gick på 3-månaders provperioden. Sade upp abonnemanget, men eftersom det är 12 månaders uppsägningstid så blir den totala kostnaden dryga 3600 kr! Haka ALDRIG på deras erbjudanden, för det är bondfångeri på hög nivå. Att det ens är lagligt att vara så otydliga i sin kommunikation!

8 czerwca 2022

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej